Секс и любов

Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

12:33, February 07, 2018 | От New Me

                Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

Не ги пестете...

Коя жена не обича да вижда това в мъжа до себе си? Ето и кои са нещата в мъжете, които могат да побъркат всяка дама... в добрия смисъл.

Малките жестове

Без значение дали ще ви подари цвете без повод, ще ви направи комплимент или ще ви помогне за нещо, което не можете да свършите сами. Тези мили жестове винаги правят страхотно впечатление на жените и ги привързват още по-силно към мъжете им.

Вижте още: Трите любови, които ни дават най-важните уроци

Готвене

Кой ще отрече, че мъж, който прави вечеря от време на време, е секси? Не само е изключително мило, че отменя половинката си кухнята, но и самият факт, че иска да направи нещо по-специално за жената до себе си, е неустоим.

Обича животните

Страхотно е да видиш мъж, който е уверен в себе си и не е нужно да избива комплекси върху слаби и беззащитни животни. А когато пък показва добро отношение към тях, сърцето на жената буквално се разтапя.

Вижте още: Единственият начин да намерим любовта

Страст

Всяка жена е повече или по-малко суетна. Но все пак всяка дама обича да се чувства красива и желана, и да вижда страстта на партньора си в очите му. Това прави отношенията много по-стабилни и привързаността - още по-голяма.

Интереси

То е ясно, че в една двойка трябва да преобладават общите интереси. Но също така е здравословно за отношенията и чувствата ви да имате и своите собствени хобита и интереси. Това важи с пълна сила и за мъжете - спорт или някакво друго безобидно хоби, със сигурност ги прави още по-привлекателни в очите на жените.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Разгворите

Макар мъжете да не се славят като много словоохотливи, жените ценят разговорите с половинката и обичат да обсъждат различни неща заедно. Така че ако мъжът е някой, с който могат да се водят и забавни, и по-задълбочени разговори, то това действа като магнит за дамите.

Ласките

Дори да сте заедно от дълги години, моментите на нежност и близост са нещо, което побърква жените по възможно най-добрия начин. Ако мъжът я прегърне и целуне нежно и с много любов, това направо може да замае главата на една жена. Затова в отношенията ласките са нещо, което не трябва да спестявате. Без тях просто не може...

Вижте още:

7 признака, че той си пада по теб...много!

Защо изневеряваме?

Imasmi web loading