Красота

Неустоими устни без инжекции? Да!

13:27, January 24, 2018 | От New Me

                Неустоими устни без инжекции? Да!

Няколко стъпки, а резултатът е страхотен.

Коя жена не мечтае за секси устни. Но колко от нас са склонни да прибегнат до операция или инжекции, след които резултатите могат да бъдат и доста нелепи и трудни за поправяне? Добрата новина е, че е възможно с няколко прости усилия.

Нов цвят на устните

Сигурно звучи нелепо, но поясняваме веднага. Вземете бял молив и коректор. Изсветлете контурите и размажете по устните. Така ще подчертаете устните и ще изглеждат по-обемни.

Добрата приятелка очна линия

Вземете очна линия в светъл нюанс на кафявото. Очертайте точно под долната устна, на милиметър от видимата линия. Автоматично устните ще изглеждат по-плътни. За още по-добър ефект, можете да поставите малко блестящ гранц в центъра на долната устна.

Вижте още: Пуловерът може да бъде много секси и стилен

Да за светлите цветове

Колкото и сочни по рождение устни да имате, тъмните нюанси ги правят по-тънки. Така че заложете на светлите цветове и няма да сбъркате. Те ще уголемят оптически устните, заради доброто отразяване на светлината върху тях.

Разширете периферията

С помощта на молив лесно можете да получите обемни устни. Начертайте тънка линия по контура им, като не излизате твърде много от него. Задължително заложете на цвят, който не контрастира на кожата.

Добрата стара ексфолация

Вземете четка за зъби с мек косъм. Намажете устните с балсам и внимателно ексфолирайте. По този начин ще ускорите циркулацията на кръв. Опитайте се редовно да прибягвате към този трик. Също така мъртвата кожа може да бъде премахвана и със смес от мед и захар. С нея отново внимателно масажирайте устните.

Вижте още: Да премахнем торбичките под очите

Натурални съставки

Маслото от карамфил спомага за оформяне на по-обемни устни, но преди да го нанесете задължително го смесете с червилото или балсама, който използвате, като сложите съвсем малко количество масло. Можете да нанасяте смес от канела и вазелин, но само след няколко минутки е добре да изтриете излишното количество.

​​​​​​​​​​​​​​Вижте още:

Митове и истини за акнето

Когато красотата е разтегливо понятие...

Избелване на зъбите у дома

Защо се появяват стриите?

Imasmi web loading