Красота

Нюансите в косата, които трябва да имаш тази есен

13:37, August 29, 2019 | От New Me

                Нюансите в косата, които трябва да имаш тази есен

Супер женствени и секси!

Лятото е почти към края си и е време да се погрижим за поизтощената от слънцето и морската вода коса. За да сте неотразими и да изненадате всички с нова и секси визия, вижте тенденциите за Есен 2019. Гарантирано ще се влюбите в поне една от тях.

Шоколадово розе

Нетрадиционно и много женствено. В косата се вплитат красиви розово-шоколадови кичури, които разчупват визията. Защото тази есен ще е всичко друго, но не и скучна по отношение на трендовете в косата.

Мока нюанси

За страстните любители на напитката, ще предложим изключително красив вариант за косата, който ще е и много актуален тази есен. Идеален е за дамите, които искат малко по-светли кичури в кестенявата си коса, но все още не смеят да стъпят на територията на блондинките.

Опушено лилаво

Със сигурност ще съберете погледите, но освен много различни, можете да имате и доста нежна визия с тези леко опушени нюанси на лилавото. Те не са натрапчиви, но със сигурност няма да останете незабелязани. Перфектен вариант за онези, които обичат да приковават вниманието върху себе си.

Медно русо

Красива смесица между русо, медно и нежно светлокестеняво. Типично в цветовете на есента, ще освежат визията и ще омекотят чертите на лицето. Ако не сте от дръзките експериментатори в прическите, това е вашият тренд тази есен. 

Сомбре

По-мек вариант на рязкото преминаване към омбре ефект в косата. Изглежда по-естествено, така че е отличен избор за всички, които търсят красива визия, както в работата, така и извън нея.

Златен карамел

Този красив цвят, който ще направи косата ви да изглежда неустоимо - сякаш по нея се стичат едновременно карамел и злато... Царствено, но същевременно ще омекоти чертите и ще стои невероятно добре на различен тен на кожата.

Imasmi web loading