Красота

Прическите, които ще властват през 2019

12:42, February 08, 2019 | От New Me

                Прическите, които ще властват през 2019

Годината обещава да бъде повече от вълнуваща

2019 година обещава да ни донесе много положителни емоции, а за всяка уважаваща себе си дама прическата е неизменна и голяма част от самочувствието. Модните тенденции повеляват през следващите месеци да заложим на стилни, небрежни, леко момчешки прически...с една дума - възможностите са много и все ще сте на вълната. Въпросът е дали ще можете да си изберете само една, но всъщност налага ли се?

Порастнало пикси

Абсолютна класика в жанра. Къса коса отстрани, бретон и повече обем в теменната област. Заложете на наистина опитен фризьор, защото косата трябва да бъде добре скосена, така че да се обръща навътре. Имемно заоблените върхове са основна част в тази прическа. Ако решите да пробвате тази прическа, имайте предвид, че отива повече на дами с овално лице. 

Удължен боб

След личните ни фаворити - боб. Дългият боб позволява импровизации с цветове, кичури, небрежно излъчване или стилно изправен. Въпрос на настроение. Огромен плюс е, че можете да прикриете някои недостатъци, като двойна брадичка, да придадете мекота на чертите на лицето, тънката коса може да придобие оптически обем.

Ретро шик

Или лошото момиче от квартала. Тотално сме влюбени, а вие? Прическата отваря лицето, дава възможност да отличите всички черти на лицето. Дръзки и смели момичета, готови да покорят града. Задължително е изтъняването на косата, като можете да импровизирате и с бретон.

Каскада

Ако не си падате по късата коса, това е вашият избор. Варианти са хиляди, изобщо не се ограничавайте. Различбни кичури ще раздвижат прическата и ще придадат обем, така че давайте смело. Ако заложите на дълъг бретон, можете да балансирате лицето и да привлечете вниманието върху очите. Освен това ще издължите оптически лицето и ще прикриете голямото чело, ако целите това. 

Цветовете на 2019

През тази година ще властват платина, ягодово русо, карамел, синята и лилавата гама. Както имахме повод да кажем вече, тази година всичко е позволено. Така че ако заложите на кичури, импровизирайте с цветовете. А за по-консервативните дами също има добри новини - изключително актуални ще са и естествените, земни цветове. А сега е време да покорите града...

Imasmi web loading