Секс и любов

Причините защо мъж не е способен да задържи силна жена

09:01, July 24, 2019 | От New Me

                Причините защо мъж не е способен да задържи силна жена

Силните жени задават трудните въпроси. Какво още?

Силните жени имат способността да издържат на борба и болка и да останат непоколебими, изправени дори пред най-големите нещастия и несправедливости. За съжаление, тези характеристики често затрудняват много мъже да се справят със силни жени. Ето защо...

Силните жени са честни

Силните жени нямат време да играят игри. Закъсняхте за среща с нея? Пригответе се да ви каже в лицето, че това е неприемливо. Нейната пряка природа може да накара хората да се чувстват неудобно, но каквото и да я попитате, поне ще чуете истината.

Те обожават интимността

Докато повечето мъже се нуждаят и приемат физическата интимност в най-плътски смисъл, силните жени желаят по-нюансирани форми на физическа интимност, както и широкообхватна емоционална интимност. Въпреки че много мъже са готови да се впуснат в тези други форми на интимност, ако не са в състояние да положат необходимите усилия, за да успеят в тях, те ще имат малък шанс във взаимоотношения със силни жени.

Те знаят своята стойност

Дори ако хората не го виждат, силната жена знае какво притежава и няма да позволи на никого да й каже нещо друго. Докато някои ще я обичат за това, други ще я мразят, но тя не се интересува.

Те са отлични детектори за лъжи

За силните жени е лесно да забележат нечисто намерение или неестествено поведение, за да открият полуистини и лъжи. Следователно, обикновено не им отнема много време да разберат, когато партньорът им прави опит да ги заблуди и съответно бързо се справят със ситуацията.

Силните жени няма да ви чакат

Една силна жена няма да чака да вземете решение. Тя е прекалено заета с живота, за да чака колеблив човек. Така че, ако не можете да се ангажирате, трябва да се махнете от пътя си. Въпреки че като всички останали, тя се нуждае от любов, ако не можете да изпълните нейните стандарти, тя е повече от щастлива да пътува соло.

Силните жени задават трудните въпроси

Една силна жена винаги ще изследва един човек дълбоко с въпроси, на които повечето мъже не са готови да отговорят. Въпроси като „Каква е вашата цел в живота?” и „Какво ви прави щастливи?” карат много мъже да се чувстват несигурни и ако се колебаете или не можете да им отговорите, силната жена просто няма да ви повярва.

Целите им са на първо място

Няма значение кой има в живота си, щастливата, силна жена винаги поставя целите си над всичко останало. Тя няма да губи времето си, за да помага на хората, само защото не могат да си свършат работата. Изключение правят случаите, в които полагат усилия, но отново не успяват.

Силните жени не губят време за хора, които взимат

Нуждаещи се, взимащи енергия от другите хора не представляват интерес за силната жена, защото тя изисква отношения, които хранят душата, вместо да изсмукват живота от нея.

Imasmi web loading