Любопитно

Професията за теб според зодията

10:54, October 10, 2018 | От New Me

                Професията за теб според зодията

Вижте коя е!

Чудили ли сте се от време на време дали не трябваше да се захванете с друга работа и дали не сте объркали професията си? Ако да, вижте какво би било най-подходящо за вас според зодията ви...

Овен

Вие сте родени за лидери, така че бихте се чувствали отлично, ако работите за себе си, вместо за някой друг. Много добри професии за вас са предприемач, брокер, продуцент или военен.

Вижте още: Брутално, но истина

Телец

Изключително работливи, упорити и лоялни сте, така че бързо печелите доверието на околните. Ще се справите отлично като инженер, програмист и дори банкер - другите ще вярват силно в преценката ви.

Близнаци

Умни и адаптивни сте, бързо се вписвате в колектива, но понякога сте малко колебливи. Затова професиите, свързани с големи рискове, не са най-удачните за вас. Вместо това заложете на работа в медия или в областта на маркетинга и рекламата.

Вижте още: Какво те очаква през октомври?

Рак

Интуитивни, креативни и непостоянни в настроението си. Вие обичате да се грижите за околните. Замислете се за работа в сферата на недвижимите имоти. Също така много удачни за вас са професиите на учител, терапевт, интериорен дизайнер.

Лъв

Уверени амбициозни и доминиращи. Можете да бъдете както много щедри, така и свръхвзискателни към околните в работата. Опитайте професия в предприемачеството, шоубизнеса, политиката, рекламата.

Вижте още: Датата на раждане те издава

Дева

Аналитични и работливи сте, обичате да се вглеждате в детайлите. Ще се справите много добре като редактор или инженер, както и ако се пробвате в областта на графичния дизайн или бизнеса с цветя. Имате усета и нужните качества.

Везни

Дипломатични, умни и дори артистични натури сте. И все пак имате своето слабо място - нерешителни сте в някои моменти и често се колебаете. За вас подходящите професии са архитект, дизайнер, сценарист.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Скорпион

Динамични сте, волята ви е желязна и сте доста креативни. Чувствате се наистина добре на работното си място, само ако харесвате професията си. Помислете си за работа като адвокат, маркетинг специалист или нещо, свързано с шоубизнеса.

Стрелец

По природа сте философски и оптимистично настроени. Обичате да се чувствате свободни и в работата си, мразите ограниченията. Бихте се чувствали страхотно в ролята на предприемач, пилот или спортист. 

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Козирог

Амбициозни, постоянни, търпеливи и малко властни сте. Умеете да се състезавате и обичате да печелите. Ще се справите отлично в управлението на бизнеси или финанси, ще се чувствате на място и като лекар или треньор.

Водолей

Изобретателни, умни и обичате да анализирате ситуациите. Разбирате се отлично в колектив, но умеете да защитавате собственото си мнение, когато се налага. Подходящи професии за вас са графичен дизайнер, учен, инженер.

Вижте още: Любимото число никога не е случайно

Риби

Състрадателни, интуитивни, гъвкави, но на моменти свръхчувствителни. Обожавате да давате воля на въображението си. Ще сте перфектни като артист, дизайнер, психолог или шоумен.

Imasmi web loading