Любопитно

С какво да се разделиш (според зодията ти) до края на годината

16:06, November 08, 2017 | От New Me

                С какво да се разделиш (според зодията ти) до края на годината

Оставете тези мисли назад, за добро е...

Овен

Вие сте дълбоко амбициозни и винаги се стремите да бъдете най-добрите във всичко, което правите. Това е причината, поради която сте толкова успешни. Време е да приемете, че не можете винаги да сте номер едно, както и това, че всеки човек има своите моменти на слабост.

Телец

Понякога взимате грешни решения. Това е добре. Не винаги се очаква да имате правилните отговори и това е съвършено човешко. Оставете назад времето, в което се страхувате да взимате решения, само защото може да са грешни.

Близнаци

Имате сериозен страх от пропуските - наистина трябва да преодолеете това. Приемете, че не можете винаги да сте навсякъде. Има някои неща, които ще трябва да пропуснете, и някои възможности, от които не можете да се възползвате. Научете се да живеете с този факт и просто нека тези мисли да си отидат.

Вижте още: 5 сутрешни навика на щастливите хора

Рак

Трябва да се освободите от връзките, които така или иначе сте изгубили в живота си. Да, когато допускате човек до себе си, инвестирате много доверие и време в отношенията си. Въпреки това не всички връзки си струват и трябва да се научите да ги пускате, независимо колко голямо значение са имали за вас.

Лъв

Като истински лъв, очаквате хората да бъдат впечатлени от вас, но трябва да разберете, че не можете да угодите на всички. Колкото и да искате всички да ви харесват, това е практически невъзможно. Просто се научете да не отхвърляте мислите, че някой може и да не ви харесва.

Вижте още: (Поне) пет причини защо да носиш слънчеви очила

Дева

Като дева вие сте абсолютно обсебени да бъдете съвършени всеки път. Отделяте голямо внимание на детайлите и сте много педантични във всички задачи, които имате. Но понякога трябва да приемете, че има място и за провал. И това е нещо, което не трябва да ви отчайва.

Везни

Трябва да се освободите от страховете си от самотата. Разберете, че не винаги трябва да бъдете заобиколени от много хора, за да сте щастливи. Напълно ок е да бъдете сами в дадени моменти. Трябва да разделите добре времето за другите хора и това за вас самите.

Скорпион

Оставете назад времената, в които се доверявахте сляпо на хора, които не заслужаваха това. Случва се с всеки, не се винете. Хората се предават и то не от вчера. Ако тази година сте били предадени, поучете се и спрете да мислите за това.

Вижте още: Ползите да бъдеш благодарен

Стрелец

Вие сте естествено авантюристичен човек и това прави живота ви вълнуващ. Така че просто се научете да пуснете всичко, което сте пропуснали, докато сте били далеч. Не можете да имате всички неща накуп. Така че се примирете и продължавайте смело.

Козирог

Обикновено винаги искате да поддържате чувство за спокойствие и рационалност. Но приемете истината, че понякога можете да губите самообладание. Имали сте своите емоционални изблици през тази година. Пуснете ги да си отидат, като спрете да мислите за тях.

Вижте още: Ето защо смехът е здраве!

Водолей

Просто забравете всички напразни обещания, които хората са ви дали. Не всички са толкова честни и откровени, колкото си мислите. Приемете това и просто продължете. Колкото повече го мислите, толкова повече си вредите.

Риби

Престанете да сте толкова чувствителни – често приемате нещата твърде лично. Вие сте дълбоко емоционални и понякога това може да ви накара да имате грешни преценки. Ако някой ви критикува, вие го приемате за лична атака. Спрете с това и не трупайте негативни емоции, само защото някой ви е казал нещо, което не ви допада.

Вижте още:

Убийствените навици на хронично нещастните хора

Невероятните неща, които тялото ни прави всеки ден

Ефектът „Дънинг-Крюгер”

Тези психологически трикове ще променят живота ти

  

Imasmi web loading