Седмичен хороскоп: 1 - 7 март

Photo by Nicholas Bartos on Unsplash

Photo by Nicholas Bartos on Unsplash

Автор: New Me

01 Март 2021

Овен

Не се страхувайте да си поставяте големи цели и да се захванете с амбициозни задачи през тази седмица. Кой, ако не вие, може да се справи най-добре с предизвикателствата? В периода от 1 март до 15 април ще ви се открият големи възможности за развитие - не ги подминавайте в чакане на по-подходящ момент, възползвайте се максимално сега.

Телец

В работата ви предстоят промени, затова се постарайте да сграбчите шанса си. След 1 март навлизате в етап, който ще продължи почти до средата на май, и ще ви даде избор накъде да поемете оттук нататък. Не бързайте с решенията си, обмисляйте добре ходовете си, за да не допуснете грешка. След 3 март направете нещо за себе си, намерете нов начин да общувате повече с другите и да разпускате.

Photo by Angelina on Unsplash

Какво ще ти се случи през 2021?

Близнаци

Амбициите ви се увеличават в предстоящия период - иска ви се по-голямо и по-осезаемо развитие и израстване в определена сфера от живота ви. Възползвайте се от момента да работите в тази посока, но не пренебрегвайте себе си. Вслушайте се в тялото и мислите си, направете нещо, с което да се почувствате заредени и вдъхновени. Ако успеете с това, останалото ще се нареди по-лесно.

Рак

Слушайте внимателно интуицията си през този период и не пренебрегвайте сигналите, които ви дава. Именно вътрешният ви глас ще ви насочи най-правилно към развитието ви и ще ви посочи пътя, по който трябва да вървите, за да се увенчаят усилията ви с успех. След 5 март ще се радвате на хармония в отношенията ви с важен за вас човек, насладете се.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Лъв

Огледайте се около себе си за подходящ партньор за предстоящ вълнуващ проект. Най-точният човек е точно под носа ви, затова не губете излишно време. Ако искате да жънете скоро плодовете на труда си, най-добре е да започнете да действате още сега. След 5 март опитайте да направите мил жест към някой от близкото ви обкръжение, който има нужда от внимание в момента.

Дева

Вложете повече старание в грижите за себе си и здравето си в началото на новия месец. Навлизате в предизвикателен период, който ще продължи до 15 април и може да подложи на изпитание физическите ви сили и психиката ви. Каквото и да се случи обаче, старайте се винаги да намирате баланса си и да не се поддавате на мрачни мисли и песимистични нагласи.

Photo by Yuri Efremov on Unsplash

Кой литературен шедьовър си според зодията?

Везни

През предстоящия етап ще се усещате по-заредени с енергия и готови за нови идеи. Насочете творческия си устрем в правилните посоки, като не пренебрегвате и личния си живот. Следвайте сърцето си във всичко, което правите, и ще се радвате на по-щастлива и хармонична среда в следващия период. След 3 март не се страхувайте да пробвате нови неща и да поемате премерени рискове.

Скорпион

Не разпилявайте ума си и не хвърляйте силите си във всички посоки. Вероятно ще се почувствате объркани от определена ситуация, но това не бива да пропуква увереността ви. Обмислете добре случващото се около вас и не бързайте да се включвате във всяка нова идея. Насочете енергията си в най-точните за вас неща. След 4 март ще се радвате на приятна изненада в личен план.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Стрелец

След 3 март за вас ще започне процес на израстване и предприемане на важни стъпки в живота ви. Не губете времето си в дреболии и насочете енергията си в сферата, в която най-много искате да напреднете. Ако сте целеустремени и не се отклонявате от пътя си, в рамките на месец или два усилията ви ще бъдат щедро възнаградени. В края на седмицата включете повече романтика в живота си.

Козирог

Предстои ви да преминете през етап на предизвикателства, но не бързайте да се настройвате негативно. За вас това може да се превърне в период на успех и постигнати цели, стига да се възползвате от ситуациите и следите внимателно събитията. След 4 март ще имате добри позиции за промени в работната среда и намиране на допълнителни приходи. 

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Какъв тип жена си според зодията?

Водолей

Бъдете решителни и смели в действията си, отстоявайте позициите си и не позволявайте да бъдете потиснати от безпринципни хора. В периода от 1 март до 15 април ще имате възможността да засилите позициите си във важна за вас сфера, но това минава през много упоритост и смели действия. На този етап нямате какво да губите, затова заявете себе си по-категорично.

Риби

Дошъл е моментът да се отдадете на личния си живот и да поработите за засилване на връзките ви с околните. Постарайте се да не се отдалечавате от важните за вас хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях. Само през вътрешната ви хармония ще отворите пътя и мислите си за новите неща, които се задават пред вас още след 4 март.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща