Седмичен хороскоп: 13 - 19 септември

Photo by Luke Pennystan on Unsplash

Photo by Luke Pennystan on Unsplash

Автор: New Me

13 Септември 2021

Овен

Сякаш сте уморени и отегчени от рутината, която ви заобикаля. Не бързайте да унивате обаче, очаква ви интересна и доста приятна изненада през тази седмица. В дните до сряда не отказвайте покани и се забавлявайте добре, определено ще си заслужава. Към петък настроението ви ще е малко променливо, опитайте да не се поддавате на негативни мисли и чувства, особено свързани с ревност.

Телец

Сега е време да поемете инициатива и да действате уверено по нещата, които искате да постигнете. Късметът и успехът ще са на ваша страна, така че не трябва да се спирате. Втората част на седмицата ще е подвластна на силните емоции. Със сигурност няма да успеете да ги овладеете лесно, но това не значи непременно нещо лошо.

pixabay.com

Най-зловещите неразкрити убийства

Близнаци

Внимавайте за проблеми у дома или в личен план през тази седмица. До сряда се заредете с достатъчно търпение и опитайте да овладеете ситуацията сравнително спокойно. Иначе рискувате да влошите нещата. До петък може да сте в малко особено емоционално състояние - споделете със семейството или с добри приятели какво ви тормози. Уикендът е време да се погрижите за себе си.

Рак

Настроени сте авантюристично и знаете как да се наслаждавате на живота и хубавите моменти, другите могат само да се учат от вас. Към средата на седмицата забавете за малко темпото и си дайте време да осмислите нещо и да си направите някои равносметки. Уикендът вече няма да е време да сте сами, ще сте отново душата на компанията и ще се радвате на хубави споделени мигове.

Кои храни забързват стареенето?

Лъв

Усилията ви най-накрая ще бъдат възнаградени. Онова, което искате най-силно, най-после започва да се случва. Положителната енергия ще струи от вас, а това със сигурност няма да остане незабелязано от някой наоколо. Не е изключено да се задава романтично изживяване на хоризонта, ако сте на такъв етап. Към края на седмицата е възможно да се сблъскате с някои дребни препятствия, но ако проявите достатъчно гъвкавост, ще ги отстраните бързо.

Дева

Тази седмица ще можете да блеснете с чар и организационни умения. В дните до сряда ще сте в стихията си и ще можете да печелите лесно симпатиите на околните, както и да постигате целите си. Около петък е възможно да сте леко разколебани във възможностите или решенията си, но не се тормозете излишно, това чувство бързо ще отмине. Уикендът ще ви зареди много положително.

Снимка на S K от Pixabay

Странните навици на великите творци

Везни

Седмицата е подходяща за вземането на важни и отговорни решения. Слушайте интуицията си и всичко ще бъде наред. В дните до сряда е възможно да се нуждаете от помощ за нещо, не се притеснявайте да я поискате, ще срещнете разбиране и подкрепа. В края на седмицата въображението ви работи с пълна сила и сте в състояние да омаете приятелите и партньора си без грам усилие. Наслаждавайте се на приятните моменти.

Скорпион

Опитайте да се отървете от нещо старо, което ви дърпа назад. Може и да сте в малко по-особено настроение в дните до сряда, но ги използвайте, за да се сбогувате с онова, което ви държи прекалено дълго в миналото. Към края на седмицата не е време да карате по течението и да следвате рутината. Експериментирайте и определено няма да сбъркате.

Снимки: Емилия Цончева

Магията на Стара планина: Райското пръскало

Стрелец

Нещата вървят по план при вас, така че не позволявайте на дребни недоразумения да нарушат баланса ви. Съвсем скоро ще постигнете резултати, от които ще сте горди и изключително доволни, така че се заредете с търпение. Към сряда или четвъртък е възможно да се сблъскате със стар проблем - използвайте обаче нов подход, за да се справите веднъж завинаги с него. Не взимайте сериозни и важни решения в неделя.

Козирог

Не е изключено да възникнат някои финансови проблеми през тази седмица, проявете креативност и ще намерите начин да излезете от ситуацията. В сряда и четвъртък набирате скорост в нещата, които правите, и другите няма да могат да устоят на чара и усмивката ви. Използвайте момента за нови запознанства и опитайте да научите нещо от хората около вас, което може да ви е от полза. През уикенда бъдете малко по-безразсъдни и се отдайте на забавления.

Photo by Danny Kekspro on Unsplash

Как съблазнява всяка зодия?

Водолей

Ще получите неочаквана подкрепа от доста високо ниво през тази седмица. Очевидно усилията ви няма да останата неоценени. Бъдете щедри към другите - дори да не е точно във финансов смисъл, не пестете усмивката и добрите си чувства. Към сряда помислете какво можете да направите и за себе си, за да повдигнете духа си и да се почувствате по-добре. В края на седмицата ще сте пълни с енергия за нови изживявания и романтика.

Риби

Бъдете по-дисциплинирани и се съсредоточете върху приоритетите си през тази седмица. Към средата на седмицата нещата ще започнат да се подреждат много добре за вас, така че се възползвайте от момента. Енергията ви ще се възвърне и ще сте в състояние да действате уверено и с размах. В петък обърнете малко повече внимание на финансите си. Неделя ще е повече от чудесна за вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща