Любопитно

Седмичен хороскоп: 14 - 20 февруари

08:51, February 14, 2022 | От Newme.bg
Овен

Голяма промяна се задава пред вас. Бъдете сигурни, че сте подготвени за нея, иначе може да пропуснете важен шанс. Не е изключено да се наложи да жертвате нещо дребно в името на по-големите резултати. Отървете се от всичко маловажно и се фокусирайте върху целите, които преследвате от доста време. През втората половина на седмицата ще се радвате на романтични изживявания, но само ако се насочите към правилния човек. Уикендът е време за общуване.

Телец

Тази седмица е повече от подходяща за големи промени и важни действия. Не я пропилявайте и действайте целенасочено и упорито. Не забравяйте, че вътрешната ви нагласа определя нещата, които ще влязат в живота ви. Мислете положително и не допускайте негативни хора в обкръжението си. След сряда ще трябва да направите важен избор - не слушайте страничните мнения, а следвайте собствените си желания и усещания. 
Близнаци

Седмицата може да премине за вас под знака на любовта, нужно е единствено да сте малко по-активни и да не оставяте събитията на случайността. В противен случай щастието може да ви се изплъзне. Бъдете открити, независимо дали се касае за нов човек в живота ви или за приятел, с когото ще задълбочите отношенията си. След сряда ще се изправите пред съдбовно решение - избирайте опциите си мъдро и без да прибързвате.

Рак

Тази седмица любовта ще почука на вратата ви. Не бъдете предубедени и мнителни, наслаждавайте се на момента с хората около себе си. Някой, който е отдавна в обкръжението ви, може да поиска да погледнете на него с други очи. Не отхвърляйте напълно нито една възможност, никога не е сигурно къде се крие късметът ви. През втората половина на седмицата внимавайте с финансите си - следете по-изкъсо разходите и не се впускайте в необмислени харчове, за да не съжалявате.
Лъв

През тази седмица ще напредвате уверено с целите си. Може да са просто малки стъпки, но именно те ще ви доближат до най-съкровените ви желания. Не бъдете пасивни, а преследвайте онова, което желаете - то ще се окаже само на крачка от вас. Помислете в следващите дни и как да се погрижите по-добре за себе си - може би имате нужда от здравословен режим, нова диета или промяна в нагласите ви. Поработете в тази посока и щастието няма да закъснее.

Дева

Завъртете положителната енергия около вас в следващите дни. Позитивната нагласа ще е ключът към това да отворите нови врати и да се радвате на немалък успех. Ако искате да призовете любовта в живота си, просто отворете съзнанието си за опциите около вас. С открит подход ще постигнете повече, отколкото ако стоите и наблюдавате отстрани. През втората половина от седмицата се фокусирайте върху работата си - там назряват промени, които не трябва да пропускате за нищо на света.
Везни

Намерете баланса в отношенията си с хората около вас тази седмица. Има вариант и те да останат доволни, и вие да постигнете онова, което желаете. Никой не е по-добър от вас в това. Втората половина на седмицата идва с романтика и интригуващи срещи - не се лишавайте от общуване, без значение дали ще е очи в очи или онлайн. Интересни хора ще бъдат в обкръжението ви през следващите дни, възползвайте се максимално.

Скорпион

Ще стигнете до така жадувания пробив в личен план, при това - съвсем скоро. Това, към което се стремите в любовта, е на път да ви се сбъдне, но за целта бъдете по-активни и отворени към промените. През втората половина на седмицата ще се сблъскате с важен и отговорен избор в личен план. Претегляйте добре опциите си и не избързвайте с нищо, за да не съжалявате. Дайте си време да огледате ситуацията от всички страни.
Стрелец

През тази седмица ще се радвате на успех, но само ако сте по-дейни и не оставяте нищо на случайността. Знаете прекрасно какво искате и как да го постигнете, така че не си губете времето с излишни размисли. В личен план бъдете по-спонтанни и се насладете на предстоящия период - ще се изненадате колко по-лесно и естествено се получават нещата, когато не притискате хората срещу вас. Уикендът е време за равносметки, възползвайте се.

Козирог

Ще получите помощ, когато ви е най-необходима и най-малко я очаквате. Бъдете добронамерени и отворени в отношенията си с околните, за да ви дадат същото насреща. В личен план се очертават някои изпитания, но те ще преминат бързо и пред вас ще се разкрие период на щастие и споделени емоции. Към края на седмицата погледнете към големите си цели - нещо там се пренарежда и е важно да реагирате навреме, за да постигнете онова, към което се стремите.
Водолей

Обърнете поглед навътре към себе си през тази седмица. Нещо във вас и около вас се променя. Така че проследете вътрешните си нагласи и променете пътя си, ако е необходимо. Чувствате ли се неудовлетворени в работата или в личен план? Значи е време за действия. Заявете по-смело себе си и желанията си, иначе всичко ще си остане постарому. В романтичен план няма да ви липсват опции - претеглете ситуацията добре и вземете обмислено решение. Краят на седмицата е за равносметки.

Риби

Седмицата идва с големи промени за някои. Особено в личен план. Следете как може да обърнете ситуация, която не ви е по вкуса ви, и да постигнете онова, което отдавна чакате. След сряда не е изключено да се сблъскате с чужди интереси и удари под кръста. Бъдете готови да защитите себе си и позициите си. Отстоявайте собствените си желания, защото друг няма да го направи. Уикендът ще е повече от приятен, ако се отърсите от всичко негативно и направите нещо за себе си.
Imasmi web loading