Любопитно

Седмичен хороскоп: 14 - 20 март

10:45, March 14, 2022 | От New Me
Снимка: Tamara Bellis on Unsplash
Овен

Предстои ви силно емоционална седмица, чувствата ви ще бушуват и романтиката ще е навсякъде около вас. В дните около 18 март си оставете малко повече време за приятни изживявания и дълбоки разговори. Ще преоткриете емоционалната си страна по много нов начин, стига да си позволите да дадете воля на чувствата. Към края на седмицата ще имате добри перспективи за промени в професионален план и финансови постъпления.

Телец

Време е за промени и израстване в личен план през следващите дни. Дори да си мислите, че на този етап сте доволни от посоката, в която вървят здравето, кариерата или личният ви живот, именно сега е моментът да пробвате нещо ново и да експериментирате. Ако не сте напълно уверени какво да е то, просто следвайте интуицията си. След 18 март се подгответе за сериозни разговори и малко повече предизвикателства с околните.

Близнаци

Имате нужда да обърнете малко повече внимание на личния си живот и близките си. Бъдете по-открити относно това, което мислите и чувствате, време е да предприемете действия и да си дадете малко повече яснота. Ако не се чувствате напълно удовлетворени в професионален план, сега е моментът да направите някои промени там. Огледайте се за нови възможности и направете онова, което е най-добро за вас.

Рак

Дошло е време да действате по най-важните за вас задачи. Дните около 18 март ще ви донесат много успех, ако сте достатъчно целеустремени и не се разколебавате от дребните препятствия пред вас. Само вие можете да задвижите положителните промени в живота си, затова е важно да не пропускате шанса си. В края на седмицата останете силно фокусирани върху себе си и целите си, нещо хубаво ще ви се случи съвсем скоро.
Лъв

Имате нужда да разчупите рутината и да излезете от обичайния кръг, в който се въртите. Отворете съзнанието си и се огледайте наоколо - ще се изненадате колко много приключения само чакат да се впуснете в тях. Позволете си да бъдете малко по-безразсъдни и да се наслаждавате на момента. След 18 март има изгледи да получите всичко онова, за което упорито сте се трудили в професионален план, а и не само.

Дева

Въпреки че сте упорит човек на навика, в този период трябва да опитате да направите нещата по различен начин. Само така усилията ви ще се увенчаят с успех. Когато видите, че нещо не се случва точно по начина, по който сте очаквали, променете плана и стратегията си, и ще видите как всичко ще се нареди по идеалния за вас начин. Потърсете вдъхновение за ново начинание навсякъде около вас, ще изживеете страхотно приключение.

Везни

В дните около 17 март ще ви се предостави възможност за голям скок и промени в кариерата, а ако сте на такава вълна - и в личен план. Следете внимателно събитията и не пропускайте шанса си. Важно е да бъдете уверени и смели в действията си, само така ще убедите околните, че заслужавате нещо повече. Към края на седмицата обърнете повече внимание на вътрешния си свят, направете нещо, което обичате и ви носи хармония и удовлетворение.

Скорпион

Ако има недоизказани чувства между вас и друг човек, сега е перфектното време да кажете всичко онова, което мислите. Няма да спечелите нищо, ако таите емоциите в себе си, бъдете открити и ще получите онова, което искате. Романтичен момент ще ви изненада и зарадва силно в следващите дни, насладете му се и не го помрачавайте с излишни размисли. Бъдете спонтанни и направете това, което искате - ще ви се отрази страхотно.
Стрелец

Предстои ви много приятно и запомнящо се изживяване с близък приятел или любим човек. Има предпоставки за задълбочаване на романтичните ви чувства, но само от вас ще зависи как ще приключи това и доколко ще се впуснете в любовта. Вслушвайте се в емоциите си, но не пренебрегвайте също така разума и интуицията си. В дните след 18 март ще успеете да внесете повече баланс в работата и във финансов план.

Козирог

В този период ще трябва да разчитате на вродената си емоционална интелигентност, за да постигнете набелязаните цели. За всяка ситуация ще се наложи да претегляте и обмисляте най-добрия си ход. Вие най-добре от всички можете да усетите какво да направите или кажете във всеки един момент. Работете в екип и не се претоварвайте излишно. След 19 март обърнете малко повече внимание на себе си и на личния си живот.

Водолей

На този етап се нуждаете от сродна душа, с която да споделите всичко онова, което ви тревожи и притеснява. Без значение дали ще е партньор или приятел, намерете най-подходящия човек, който да ви изслуша и да ви даде искрен съвет за ситуация, в която се колебаете. Обърнете внимание на финансовия си план през този период. Бъдете разумни по отношение на разходите и не допускайте да излезете на червено с парите.

Риби

В дните около 17 март обмислете значителни промени във взаимоотношенията си с близък за вас човек. Ако не се намесите и оставите нещата постарому, рискувате да съсипете връзката между вас. Бъдете безпристрастни и открийте къде е проблемът, след това говорете открито за него. Към края на седмицата старанието и постоянството в работата ще се отплатят, очакват ви придобивки съвсем скоро.
Imasmi web loading