Любопитно

Седмичен хороскоп: 15 - 21 август

09:01, August 15, 2021 | От New Me
Снимка: katya899 / Pixabay
Овен

Движението на Слънцето ще доведе до благоприятни възможности в няколко сфери от живота ви. Връзките ви с околните ще се задълбочат, ако вие искате това. А в романтичен план се задават приятни изживявания. След 20 август работата ви ще е във възход и ще можете да постигнете онова, което сте си набелязали. През уикенда бъдете търпеливи.

Телец

Скоро Слънцето навлиза в нов знак и ще сте заредени с много енергия за постигане на набелязаните цели. Излезте от комфортната си зона и работете здраво за това което искате, както в личен план, така и в работата. Време е за промяна, за да не вкарате живота си в път, който води само до хаос. След 20 август обърнете повече внимание на връзките си с околните.

Близнаци

Позицията на Слънцето ще е благоприятна за вас в следващите седмици. С каквото се захванете, ще се получава лесно. Не пренебрегвайте обаче почивката си. Намерете време за себе си, да се откъснете за малко от работата. След средата на седмицата се постарайте в общуването с човека, когото харесвате. Бъдете по-спонтанни и романтични.
Рак

Насочете вниманието си към проекти, които ви вдъхновяват и ви карат да се чувствате добре. Ще имате пълната възможност да се разгърнете и да покажете на всички на какво сте способни. Ако искате да задълбочите връзка, която сте започнали, сега е моментът. Ще ви се отдаде възможност да го направите както на физическо, така и на емоционално ниво.

Лъв

Слънцето навлиза в нов период след 22 август, което ще се отрази благотворно на връзките ви с другите. Не се лишавайте от нови срещи и контакти, ще се запознаете с хора, които ще са ви много полезни вбъдеще. Ако ви се отдаде възможност в следващите дни, заложете на добри дела. Ще се почувствате страхотно и ще подсилите добрата си карма. В края на седмицата е време да проведете дълго отлаган разговор с близък човек.

Дева

В работата ще можете да развихрите въображението си и да се развивате добре. Именно сега моментът е идеален за повишаване на заплатата или преместване на по-добра позиция. Доверете се на интуицията си и вярвайте повече в себе си. След 20 август не се поддавайте на страховете си. Бъдете непредубедени в различните ситуации и не се вкарвайте в излишни драми.
Везни

Съвсем скоро Слънцето навлиза в нов знак - това ще внесе повече увереност в живота ви и ще подсили енергията ви в изпълнение на поставените цели. Бъдете сигурни че сте подредили правилно приоритети си, само така усилията ви ще се увенчаят с успех. След 19 август ще има предпоставки за подобряване на романтичните ви взаимоотношения. Намерете време за почивка и правете нещата, които обичате.

Скорпион

Ако се чувствате преуморени тази седмица, намерете начин да се отървете от напрежението и да намалите стреса. Насочете вниманието си към това да се погрижите за себе си и да сложите ред във взаимоотношенията с околните. Време е за поставянето на нови цели и подреждането на приоритетите ви. Планирайте добре следващите си ходове. Преценявайте внимателно думите си, за да не се стига до недоразумения.

Стрелец

Позицията на Венера ще окаже влияние върху отношенията ви с другите до края на август. Общуването ви ще се получава с лекота, но освен на околните, обърнете внимание на себе си. Време е за развитие в личен и професионален план. След 18-ти се пазете от удари под кръста и конфронтации със злонамерени хора. Подобни сблъсъци няма да доведат до нищо добро, а само ще внесат излишен хаос.
Козирог

Слънцето е в добра позиция, така че е време да насочите вниманието си към напредъка в работата и изпълнението на финансовите ви цели. Позволете си да се поглезите с нова придобивка или интересно пътуване. Пазете се от претоварване в края на седмицата и избягвайте конфронтации с важен за вас човек или с колеги.

Водолей

Навлизате в нов период до края на месеца - с повече романтика и късмет в живота ви. Общуването с околните ще е много по-лесно, ще заздравите връзките си с приятелите и любимите хора. Креативността ви в работата ще е на по-високо ниво. След 20 август проявете повече търпение спрямо околните и не се ядосвайте, ако някой не оцени усилията ви.

Риби

Очаквайте позитивно развитие в работата ви до края на август. Предстои ви и романтично изживяване, не е изключено да пристъпите към нова връзка в живота ви. През тази седмица обърнете повече внимание на дома си и вижте какво може да направите, за да го подобрите. Това ще ви накара да се чувствате по-добре и по-спокойни. В края на седмицата не са изключени проблеми в работата. Не се доверявайте сляпо на колеги.
Imasmi web loading