Любопитно

Седмичен хороскоп: 16 - 22 август

08:55, August 16, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 16 - 22 август

Навлизате в нов период

Овен

Слънцето навлиза в нов знак в края на тази седмица и ще сте заредени с много енергия за постигане на набелязаните цели. Излезте от комфортната си зона и работете здраво за това което искате, както в личен план, така и в работата. Време е за промяна, за да не вкарате живота си в път, който води само до хаос. След 20 август обърнете повече внимание на връзките си с околните.

Телец

Движението на Слънцето ще доведе до благоприятни възможности в няколко сфери от живота ви. Връзките ви с околните ще се задълбочат, ако вие искате това. А в романтичен план се задават приятни изживявания. След 22 август работата ви ще е във възход и ще можете да постигнете онова, което сте си набелязали. През уикенда бъдете търпеливи.

Photo by Ella Jardim on Unsplash

10 ужасни навика, които съсипват дома 

Близнаци

Насочете вниманието си към проекти, които ви вдъхновяват и ви карат да се чувствате добре. Ще имате пълната възможност да се разгърнете и да покажете на всички на какво сте способни. Ако искате да задълбочите връзка, която сте започнали, сега е моментът. Ще ви се отдаде възможност да го направите както на физическо, така и на емоционално ниво.

Рак

Позицията на Слънцето ще е благоприятна за вас в следващите седмици. С каквото се захванете, ще се получава лесно. Не пренебрегвайте обаче почивката си. Намерете време за себе си, да се откъснете за малко от работата. След средата на седмицата се постарайте в общуването с човека, когото харесвате. Бъдете по-спонтанни и романтични.

Photo by Tai Jyun Chang on Unsplash

Най-добрата черта на всяка зодия

Лъв

В работата ще можете да развихрите въображението си и да се развивате добре. Именно сега моментът е идеален за повишаване на заплатата или преместване на по-добра позиция. Доверете се на интуицията си и вярвайте повече в себе си. След 20 август не се поддавайте на страховете си. Бъдете непредубедени в различните ситуации и не се вкарвайте в излишни драми.

Дева

Слънцето навлиза в нов период след 22 август, което ще се отрази благотворно на връзките ви с другите. Не се лишавайте от нови срещи и контакти, ще се запознаете с хора, които ще са ви много полезни вбъдеще. Ако ви се отдаде възможност в следващите дни, отдайте се на добри дела. Ще се почувствате страхотно и ще подсилите добрата си карма. В края на седмицата е време да проведете дълго отлаган разговор с близък човек.

Сърцето на капитана

Везни

Ако се чувствате преуморени тази седмица, намерете начин да се отървете от напрежението и да намалите стреса. Насочете вниманието си към това да се погрижите за себе си и да сложите ред във взаимоотношенията с околните. Време е за поставянето на нови цели и подреждането на приоритетите ви. Планирайте добре следващите си ходове. Преценявайте внимателно думите си, за да не се стига до недоразумения.

Скорпион

Слънцето навлиза в нов знак - това ще внесе повече увереност в живота ви и ще подсили енергията ви в изпълнение на поставените цели. Бъдете сигурни че сте подредили правилно приоритети си, само така усилията ви ще се увенчаят с успех. След 21 август ще има предпоставки за подобряване на романтичните ви взаимоотношения. Намерете време за почивка и правете нещата, които обичате.

Снимка на Florian Pircher от Pixabay

Нобеловите награди: 15 умопомрачителни факта

Стрелец

Слънцето е в добра позиция, така че е време да насочите вниманието си към напредъка в работата и изпълнението на финансовите ви цели. Позволете си да се поглезите с нова придобивка или интересно пътуване. Пазете се от претоварване в края на седмицата и избягвайте конфронтации с важен за вас човек или с колеги.

Козирог

Позицията на Венера ще окаже влияние върху отношенията ви с другите до края на август. Общуването ви ще се получава с лекота, но освен на околните, обърнете внимание на себе си. Време е за развитие в личен и професионален план. След 22-ри се пазете от удари под кръста и конфронтации със злонамерени хора. Подобни сблъсъци няма да доведат до нищо добро, а само ще внесат излишен хаос.

Photo by Michał Grosicki on Unsplash

Перфектното растение за всяко място в дома

Водолей

Очаквайте позитивно развитие в работата ви до края на август. Предстои ви и романтично изживяване, не е изключено да пристъпите към нова връзка в живота ви. През тази седмица обърнете повече внимание на дома си и вижте какво може да направите, за да го подобрите. Това ще ви накара да се чувствате по-добре и по-спокойни. В края на седмицата не са изключени проблеми в работата. Не се доверявайте сляпо на колеги.

Риби

Навлизате в нов период до края на месеца - с повече романтика и късмет в живота ви. Общуването с околните ще е много по-лесно, ще заздравите връзките си с приятелите и любимите хора. Креативността ви в работата ще е на по-високо ниво. След 20 август проявете повече търпение спрямо околните и не се ядосвайте, ако някой не оцени усилията ви.

Imasmi web loading