Седмичен хороскоп: 17- 23 декември

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

17 Декември 2018

Овен 

Навлизате в нов период от живота си. Не се колебайте в понеделник и стъпвайте смело напред, няма да съжалявате. Във вторник и сряда е добре да обърнете малко повече внимание на здравето си - спортувайте, хранете се по-здравословно. В четвъртък ще трябва да се фокусирате повече върху работата си, а в петък ще ви е още по-натоварено. Ще ви се наложи да се нагърбите с куп задачи, а не е изключено да се занимаете и с парични въпроси. В неделя най-добре си почивайте, защото седмицата ви ще е изтощителна. 

Телец 

В началото на седмицата някой може да се възползва от доброто ви настроение и благоразположението ви към другите. Така може да се окажете замесени с чужд спор, било то и като арбитър. Най-добре се въздържайте да се намесвате в конфликтни ситуации, освен ако не ви засягат пряко. Последното нещо, което ви трябва, са излишни спорове. След сряда започва период от няколко дни, в който ще сте в хармония със себе си и ще постигате добри резултати с каквото и да се захванете. В неделя някой близък до вас човек може да се нуждае от помощ и да се наложи да се отзовете. 

Вижте още: Без какво не можеш (според зодията)?

Близнаци 

Започвате седмицата в силно продуктивно настроение. Идеите ви са добри, а в реализацията им нямате равни. Някой около вас може да се подразни от добрата ви работа, но не позволявайте на нищо и никого да убие ентусиазма ви. Използвайте тази инерция, която сте набрали, и продължавайте напред смело. Към четвъртък бъдете внимателни и премисляйте няколко пъти нещата, които казвате. Не искате да се замесите в недоразумение или да бъдете обвинени несправедливо за нещо, което всъщност не сте искали да кажете. В събота и неделя ще се чувствате прекрасно - време за приятни емоции и забавления. 

Рак 

Не сте от хората, които хитруват на дребно, затова не се изкушавайте да влизате в различни "схеми", предложени ви от околните. Особено ако става въпрос за работата ви. По-добре положете малко повече усилия и ще постигнете даже по-добри резултати. В сряда и четвъртък обърнете внимание на дребните детайли, гледайте и се вслушвайте в разговорите около себе си, може да научите нещо интересно и полезно за вас. В края на работната седмица свършете неотложните задачи у дома. През част от уикенда може да сте напрегнати, защото се очертават караници с близките. 

Вижте още: Дявол или ангел си?

Лъв 

На път сте да завършите нещо голямо и важно. Почти сте на финалната права, но не се главозамайвайте от успеха си предварително. Ще имате време да се радвате, след като видите крайния резултат. Използвайте времето от вторник до четвъртък, за да отметнете дребните и досадни задачи, които и без това сте отлагали достатъчно - почистването на дома, плащането на сметките. В края на седмицата ще успеете да убедите околните за начина, по който трябва да се свършат нещата. Помислете обаче дали не е по-добре да действате сами, особено ако се касае за важен проект или задача. 

Дева 

По принцип обичате да задавате правилата на играта и да сте лидери в задачите, с които се заемате. В началото на седмицата обаче отстъпете крачка назад. Вслушайте се в мнението и съветите на другите, бъдете гъвкави и дипломатични. Само ще спечелите от това в създалата се ситуация. В дните до четвъртък ще установите, че сте много креативни и пълни с нови идеи. Обмислете ги, периодът е благоприятен за предприемане на нещо ново, което ви е любопитно и ви харесва. В петък и събота ще ви е трудно да вземете решение. Особено ако е свързано с любимия човек. В този случай оставете нещата в неговите ръце. 

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

Везни 

Намирате се в подем и на другите ще им е много трудно, ако се опитат да ви попречат или да ви спрат. В началото на седмицата някой ще се допита до вас и ще потърси съвета ви като на авторитет. От вторник до четвъртък ще е време за разкриване на истини. Ще научите нещо ново, свързано с приятел. В петък и събота е благоприятно време за романтични преживявания, наслаждавайте на приятните емоции. А в неделя си дайте заслужена почивка и обърнете внимание на себе си. 

Скорпион 

Началото на седмицата не е най-подходящият момент да привличате вниманието върху себе си, особено по отношение на работата. Има опасност някой на по-висока позиция от вашата да си търси изкупителна жертва и затова най-добре е да не попадате в полезрението му. Ако успеете да се справите с това, дните до четвъртък ще са интензивни, но наистина добри и успешни за вас. Петък и събота вече ще са по-спокойни. В неделя ще излъчвате сила и увереност и ще спечелите уважението на някой, който за първи път ще ви види в тази светлина. 

Вижте още: Това издава колко чаровни сме всъщност

Стрелец 

Това, от което се нуждаете, е пътуване. Дали ще е по-далеч или не чак толкова, сериозно се заемете да го планирате. То със сигурност ще ви повлияе положително във всяко отношение. От вторник до четвъртък може да усещате напрежение между вас и околните, а общуването няма да е силната ви страна. В петък и събота се отдайте на излизания и срещи с приятели, това ще възвърне хармонията и баланса ви. Може да ви се наложи да вземете трудни решения в края на седмицата. Обмислете възможностите внимателно. 

Козирог 

В началото на седмицата ще ви е по-трудно и може да имате известни затруднения в работата, ще се наложи да се хвърляте във всички посоки, за да се справите. В периода до четвъртък обаче ситуацията ще се нормализира и ще се чувствате по-спокойни. Дори може да се зарадвате на неочаквана изненада или да преоткриете отдавна забравен човек в точния момент. В петък и събота ще се чувствате пълни с енергия, но нещата просто няма да се нареждат. Не е точният момент за вас, поне засега. В края на седмицата разговор или събитие може да постави пред вас нова възможност, оглеждайте се за нея. 

Вижте още: 5 признака за висока интелигентност

Водолей 

Ще сте подвластни на силна емоция в началото на седмицата. Може да ви обхване силно вдъхновение или някой да провокира непознато чувство у вас. Насладете се на тази емоция и я следвайте. В периода от вторник до четвъртък ще сте изправени пред допълнителни предизвикателства. Не разчитайте на подкрепа от околните, най-вероятно ще трябва да се справите сами. В петък и събота пречупете малко рутината. Излезте от черупката си и подобрете комуникацията си с околните. Това определено ще ви е от полза. В неделя се отдайте на търсене на по-духовни преживявания. Имате нужда от емоция, която да докосне душата ви, потърсете я. 

Риби 

В началото на седмицата може да започнете с нови запознанства. Доверете се на инстинкта си, не се вслушвайте в чуждото мнение или в слухове. Всеки си има собствена история и гледна точка. В периода до четвъртък сте образец за перфектен приятел и добро поведение - изпълнени с готовност да помагате на другите и да се отзовавате в трудни ситуации. Точно както бихте искали да правят и другите за вас. И все пак мислете внимателно за кого хвърляте енергията си и дали сте обградени с правилните хора. В петък ще решите, че е време да следвате собствените си цели и да вървите по вашия собствен път. Другите ще трябва да се съобразят с това. Неделя ще е важен ден за вас, нещо голямо е на път да се случи.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща