Седмичен хороскоп: 19 - 25 април

Снимка на StockSnap от Pixabay

Снимка на StockSnap от Pixabay

Автор: New Me

19 Април 2021

Овен

Умът ви работи на пълни обороти, бъдете сигурни обаче, че обмисляте нещата добре, преди да действате. Няма да е лошо да прибегнете до чара си, за да си помогнете. Краят на седмицата е идеален, за да опознаете по-дивата си страна. Предизвикайте себе си и не се страхувайте да опитате нещо ново. Уикендът ще ви помогне за постигане на целите.

Телец

Ако сте разколебани за нещо, не се притеснявайте да потърсите съвет от близък приятел или колега. Не пренебрегвайте все пак и интуицията си - вътрешният ви глас няма да ви подведе. Бъдете по-постоянни и дисциплинирани в средата на седмицата. Не хвърляйте енергия и сили в много неща, защото няма да се справите с всички толкова добре, колкото би ви се искало. 

Photo by S A R A H ✗ S H A R P on Unsplash

5 знака, че между вас има химия

Близнаци

Не бързайте за нищо. Ще ви е нужно време и спокойствие, за да вземете важни решения, свързани както с личния, така и с професионалния ви живот. В средата на седмицата енергията и ентусиазмът ви отново са на дневен ред, използвайте ги максимално. Не се страхувайте да поемете някои рискове през уикенда - смелостта ви ще бъде възнаградена.

Рак

Тази седмица ви очаква абсолютна експлозия, но в добрия смисъл. Ще откриете много неочаквани и вълнуващи възможности, които ще подхождат отлично на авантюристичната ви натура. Възползвайте се максимално от тях, иначе може да съжалявате. Заложете на чара си през втората половина на седмицата и ще постигнете онова, към което се стремите.

A Star Is Born Poster (2018)

5 римейка, които непременно трябва да гледате

Лъв

Пазете се от конфликти, които ви дебнат точно в началото на седмицата. Не е изключено да се конфронтирате с хора, с които не успявате да постигнете единодушие по редица въпроси. Не губете обаче мярка за нещата и не позволявайте на гнева ви да надделява. Опитайте да бъдете по-балансирани през останалата част от седмицата и да постигнете поне частично компромиси. 

Дева

Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с другите. Тази седмица ще ви предложи много интересни възможности, включително в романтичен план, но е важно да обмисляте добре постъпките си, за да няма неприятни последици за вас. В края на седмицата потърсете съмишленици и подкрепа, преди да се хвърлите в нещо ново. Със сигурност ще ви е нужна помощ. 

Марлон Брандо в

Най-добрите филми на Франсис Форд Копола

Везни

Задайте правилно целите си в началото на тази седмица. Подредете добре приоритетите си, но бъдете нащрек, възможно е някои от тях да ви вкарат в конфликт с околните. Около сряда потърсете възможност за малко пътуване. Краят на седмицата идва с някои трудности и проблеми, но интелектът ви ще ви помогне да се измъкнете невредими от тях.

Скорпион

Започнете седмицата с нещо напълно различно - общувайте с нови хора и се възползвайте от нови възможности. Средата на седмицата е идеално да прекарате с приятели - имате нужда да презаредите и да се забавлявате. Потърсете съвет и мнението на приближените ви хора, ако ви е необходимо. Интуицията ви ще говори силно този уикенд, не я пренебрегвайте.

Снимка на Anja от Pixabay

Фадиме: Убийството на честта, което потресе Швеция

Стрелец

Нещо мистериозно витае във въздуха около вас тази седмица. Може да се наложи да сглобите парчетата от пъзел, който дълго ви е хвърлял в недоумение, но картината най-накрая ще се изясни пред вас. Не допускайте да ви вкарват в рамки и да ви ограничават в края на седмицата - това няма да ви накара да се чувствате добре и само ще ви затормози, ако го позволите.

Козирог

Седмицата минава под знака на новите идеи и вдъхновението за вас. Възползвайте се от всички страхотни неща, които ви хрумват в следващите дни, и не позволявайте да се изплъзнат, без да ги осъществите. Следвайте желанията си и ще откриете неподозирани нови възможности пред вас. Силно романтично изживяване се очертава на хоризонта, отдайте му се.

5 маски с домат за всеки тип кожа

Водолей

Дайте приоритет на близките си хора тази седмица. Отстъпете крачка назад и огледайте добре голямата картина - дали нещо не ви убягва в момента? Разчитайте на креативността си в дните до сряда и няма да сбъркате - ще откриете нови начини за успех. Краят на седмицата е време за равносметки. Какво искате да се промени в живота ви и как можете да го постигнете? 

Риби

Ще успеете да отметнете страшно много задачи тази седмица - енергията ви е неизчерпаема и сякаш повлича всичко по пътя си. В дните до сряда може да изникнат проблеми, но бъдете достатъчно адаптивни и ще ги преодолеете. В края на седмицата не позволявайте на нищо да ви разколебае. Ще постигнете онова, което искате, само ако действате решително.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща