Любопитно

Седмичен хороскоп: 19 - 25 юли

08:01, July 19, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 19 - 25 юли

Каква ще е за вас новата седмица

Овен

Тази седмица ще ви се открие шанс да се докажете във важна за вас сфера, в която сте искали да се издигнете. Ако усетите подкрепа от хората около себе си, отдайте им заслуженото и покажете благодарност. Добрите отношения ще ви помогнат по пътя към целите ви. В личен план се очаква стъпка от ваша страна, за да потръгнат нещата в желаната посока. Не се бавете прекалено.

Телец

Намерете достатъчно увереност през тази седмица, защото тя ще ви помогне да постигнете баланса си в следващия месец по отношение на работата и личния живот. Всичко, което е куцало до момента, е поправимо. След 22 юли бъдете готови за действие и не оставяйте нищо в ръцете на случайността. Наредете картите така, както вие искате и както ще е добре за вас.

Photo by alan KO on Unsplash

7 причини килограмите ни да варират постоянно

Близнаци

След 23 юли намерете изцяло нов подход по отношение на парите си - нещо в тази област трябва да се промени, но зависи само от вас. Вслушвайте се повече в интуицията си, ако сте разколебани в дадени ситуации. Нищо не е окончателно и всичко е поправимо, ако сте достатъчно решителни и желаете промяна към по-добро. В следващите дни не трябва да бъдете пасивни.

Рак

Позициите на Луната след 20 юли ще ви донесат нови амбиции и цели. Фокусирайте се върху най-важните за вас и не разпилявайте енергията си в твърде много посоки. В общуването с околните бъдете открити - казвайте това, което мислите, вместо да се съобразявате прекалено с това, което другите очакват и искат да чуят от вас.

Нещата, които почти не чистим вкъщи, а трябва

Лъв

След 20 юли е моментът да се обърнете към себе си и да усетите истинските си емоции и желания. Твърде дълго сте потискали нещо вътре във вас и сега е времето да му отделите необходимото внимание. След сряда слънцето навлиза във вашия знак, така че настъпва период, в който да заявявате смело себе си и позициите си. Бъдете уверени и следвайте желанията си неизменно.

Дева

Отдайте се на засилване на връзките с околните през новата седмица, имате всички предпоставки за романтично изживяване, но не трябва да стоите отстрани и да чакате нещо приятно да ви се случи. Инициирайте хубавите събития и промени в живота ви. След четвъртък навлизате във важен период в личен план. Обърнете се навътре към себе си и разчетете желанията си.

Недостатъците, които ни правят по-привлекателни

Везни

Не допускайте да бъдете разколебани между вътрешните си усещания и здравия ви разум. След 23 юли може да бъдете въвлечени в спорни ситуации, но само ако намерите вашия перфектен баланс, ще успеете да реагирате правилно на променящата се среда. В личен план се задават някои промени, но от вас зависи да са за добро - следете събитията отблизо и вземете живота си в ръце.

Скорпион

Погрижете се добре за себе си през тази седмица и направете онова, от което имате най-голяма нужда в момента. Почивка, забавление, усамотение - дайте си това, което ще ви помогне да презаредите, за да се чувствате отново във форма. След 22 юли бъдете бдителни за шансовете, които ви се дават - както в работата, така и в личния ви живот, нищо не е решено още там.

Снимка на RenataMPB от Pixabay

Вкусно: Перфектното шоколадово суфле

Стрелец

Бъдете директни и открити, що се касае до личните ви взаимоотношения. Не премълчавайте неща, които ви карат да се чувствате зле и некомфортно, а в същото време обяснете смело какво точно желаете на този етап. Не сте от хората, които трябва да се задоволяват с по-малко, отколкото заслужават във всеки аспект от живота си.

Козирог

Направете си през тази седмица важните равносметки за това какво искате и от какво имате нужда на този етап. Възползвайте се от позициите на Луната след 20 юли, за да заявите смело себе си и желанията си пред околните. Не се страхувайте да отстоявате позициите си, само така ще постигнете напредък и удовлетворение в настоящата ситуация. 

Кои храни имат най-много витамини

Водолей

Дали не е крайно време да обърнете нова страница в даден аспект от живота си? Огледайте се добре наоколо - със сигурност има нещо, което ви се иска да промените към по-добро. Помислете си как бихте могли да го постигнете и не се страхувайте да преследвате целите и желанията си. Дайте приоритет на себе си през новия период и няма да съжалявате.

Риби

След 22 юли навлизате в ползотворен период, в който ще имате шансове във важните за вас сфери и ще можете да промените ситуацията там към по-добро. Възползвайте се от новостите около себе си и не оставяйте нещата, които не ви харесват, постарому. Във ваши ръце е да наредите живота си по по-приятен за вас самите начин, но не трябва да се оставяте на случайността.

Imasmi web loading