Седмичен хороскоп (19 – 25 юни)

Автор: New Me

18 Юни 2017

Проблеми в личен план ви притесняват в началото на седмицата. Отношенията ви с най-близките или с половинката не са в хармония и това се отразява и на останалите аспекти от живота ви

Овен

Началото на новата седмица започва обещаващо за вас. Нещата се подреждат добре за по-дългосрочните ви планове. Затова си дайте добра представа за това къде искате да стигнете. Във вторник и сряда ще имате причини да сте по-емоционални от обикновено. Дори обикновените задачи ще ви се струват трудни и ще изискват повече енергия и концентрация. Към петък обаче отново ще сте във форма. Уикендът ви предлага приятни емоции.

Телец

Напрежението е във въздуха в понеделник. Сякаш всички са напрегнати и склонни да се заяждат един с друг. При други обстоятелства това не би ви направило впечатление, но сега ви изнервя излишно. Опитайте да прекарате повече време с хора, които не нажежават атмосферата. В петък не се впускайте прибързано в нищо, обмисляйте добре всяка идея или предложение. Уикендът предвещава нещо прекрасно.

Близнаци

Усещате, че сте по-философски настроени в началото на седмицата. Това ваше моментно състояние обаче остава неразбрано от околните. Те просто не са на вашата вълна. Във вторник и  сряда започвате да си давате сметка, че се нуждаете от промяна. Не се хвърляйте веднага в драстични промени, първо опитайте с нещо по-дребно. В четвъртък и петък ще сте в ситуация да се колебаете за нещо. Поискайте съвет от най-близките си приятели. В приятелски кръг ще прекарате и част от уикенда си, другата част ще е по-натоварена за вас.

Рак

Комуникацията ви с околните не върви добре в началото на седмицата. Не успявате да изразите добре себе си, а и околните сякаш не полагат особени усилия. С половинката също ще се разминавате – различни проблеми ще вълнуват съзнанието ви в следващите дни и няма да сте на една честота. Не притискайте никого и не насилвайте нещата. Оставете всичко да се случи естествено и да влезе в нормален ритъм. В четвъртък и петък мислете добре, преди да кажете нещо. Последното, което искате, е да си навлечете проблеми заради глупави недоразумения. Събота и неделя ще са подходящи за засилване на социалния ви живот.

Лъв

Подвластни сте на егото си в понеделник. Чувствате се засегнати от реакцията на някого, но не бързайте да отприщвате гнева си. Не е изключено да става въпрос за недоразумение. Във вторник и сряда слушайте и гледайте внимателно около вас. Може да научите нещо, което да ви е много полезно. В четвъртък и петък не сте в кондиция, но уикендът ще дойде с по-добри перспективи.

Дева

Изпълнени сте с идеи и желания, които нямате търпение да осъществите. Не се хвърляйте сляпо във всяко нещо, което привлече вниманието ви обаче. Може зад първоначалния ентусиазъм да не се крие толкова добра перспектива в крайна сметка. Просто обмислете добре различните ситуации. Приятели ще се опитат да ви покажат, че за някои неща не сте на прав път, не избухвайте срещу тях и не се дръжте отбранително. В четвъртък и петък обаче комуникацията ви с околните няма да върви добре и почти сигурно ще приключи със спорове. За сметка на това уикендът е добър за вас.

Везни

Любовта е на пътя ви в началото на седмицата. Независимо дали вече имате партньор или сега го срещате, изживяванията ви ще са повече от силни. В сряда постепенно се връщате към всекидневните си задължения и задачи. В работата ви нещата ще вървят предимно гладко. Романтиката отново е на дневен ред в петък. Любовта и отношенията ви с другите излизат на преден план, така че дайте всичко от себе си и не пестете хубавите си чувства. Уикендът предлага красиви изживявания и за пръв път от много време сте сигурни, че сте на прав път.

Скорпион

Проблеми в личен план ви притесняват в началото на седмицата. Отношенията ви с най-близките или с половинката не са в хармония и това се отразява и на останалите аспекти от живота ви. Не подценявайте ситуацията, както вероятно ще ви дойде на ума в сряда. Истината е, че ако пренебрегнете проблемите, те само ще се задълбочат и ще ескалират в края на седмицата. Ако вземете мерки да заздравите отношенията си у дома, уикендът ще е добър. Компромисите са могъщо оръжие, така че и двете страни трябва да го използват разумно.

Стрелец

В понеделник сте една крачка пред останалите в работата. С каквото и да се заемете, ще се получава с лекота, а каквато и задача да ви възложат, ще я разберете отлично, за разлика от колегите. Към сряда обаче ще се почувствате изтощени и дори най-лесните неща ще се получават по-трудно. Това обаче ще трае много кратко. В края на седмицата отново сте на гребена на вълната и готови да се справите с предизвикателствата. През уикенда ще се наложи да се занимаете с въпроси, които сте отлагали доста дълго досега.

Козирог

В началото на седмицата ви влече начинание, от което си мислите, че можете да изкарате бързи пари. Колкото по-лесно изглеждат нещата обаче, с толкова по-голямо съмнение трябва да подхождате. Към сряда силно ще смените посоката, в която мислите. Ще ви вълнуват по-емоционални неща, които ви карат да се чувствате по-добре и по-спокойни. Към края на седмицата ще се усетите в плен на рутината у дома. Добър повод да планирате кратко пътуване или различно.

Водолей

Чувствате силно привличане към някой, който може или да не отговори на чувствата ви, или да се окаже неподходящият човек. Винаги преценявайте внимателно човека, на когото сте готови да отдадете чувствата си. В средата на седмицата ще ви връхлетят парични проблеми, помислете как може да закрепите финансите си. В четвъртък и петък общуването с околните ще е силно и пълноценно, а и много приятно. През уикенда ще имате желание за нещо различно, дори – ексцентрично. Ако ви допада, направете го.

Риби

Трудно ви е да намерите баланса между вечното ви желание и готовност да помогнете на околните, и задълженията в работата и у дома. А отделно имате и своите-собствени цели и мечти. Подредете правилно приоритетите си и следвайте целите си. В средата на седмицата е идеално време да обърнете и малко внимание на себе си – поглезете се, направете нещо, което обичате. В четвъртък и петък са възможни леки сътресения в работата, но все пак ще се справите. Уикендът е време за почивка и любовни изживявания.

Вижте още:

 

Ах, тази дамска чанта!

5 знака, че тялото ви отчаяно се нуждае от помощ

5 закона за здравословно отслабване

COOL...красота от цял свят

Никога не правете това след раздяла!

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща