Любопитно

Седмичен хороскоп: 2 - 8 август

07:28, August 02, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 2 - 8 август

Какво ни е подготвила новата седмица

Овен

Не разчитайте твърде много на чужда помощ и обещания от другите през предстоящата седмица. Някой може да ви разочарова във важен за вас момент. Опитайте да се справите сами в следващите дни. Дайте си малко време насаме със себе си и следвайте интуицията си. Краят на седмицата ще е повече от добър, насладете се на момента.

Телец

В първите дни на седмицата ще ви се открият редица нови възможности за промени и подобряване на ситуациите, които са буксували досега. След сряда е отличен момент за създаването на нови планове и предприемане на конкретни стъпки в посока осъществяване на големите ви цели. Не го пропускайте. Уикендът е време за засилване на връзките с важни за вас хора.

Photo by Haley Phelps on Unsplash

Какво ще ти се случи през август?

Близнаци

Ще имате доста шансове през тази седмица, затова се настройте положително и гонете целите си. Важно е да покажете увереност и самочувствие в правилните моменти, затова не допускайте съмнения в никой аспект. След сряда бъдете по-внимателни с парите, правете си сметка какво и как харчите, за да не провокирате излишни проблеми. Събота и неделя са за равносметки.

Рак

След 6 август навлизате в период, който ще продължи около месец, и ще ви донесе страхотен успех по отношение на връзките ви с останалите. Ще играете важна роля в събитията, които предстоят, а много от желанията ви в личен план могат да се сбъднат. Краят на седмицата ще ви разкрие нови възможности в романтично отношение, оглеждайте се за тях.

Photo by Tiara Leitzman on Unsplash

Рициновото масло: 10 неочаквани ползи

Лъв

Настъпва време за нови изживявания и споделени вълнуващи моменти с важен за вас или изцяло нов човек. Романтиката е съвсем близо до вас, затова не допускайте други мисли и грижи да отклонят вниманието ви от хубавите събития, които предстоят след 6 август. Към края на седмицата обърнете повече внимание на себе си и на това как се чувствате на този етап.

Дева

След 5 август последвайте желанието си за нещо ново и различно в живота. Време е да предприемете стъпки в посока на промените, затова си направете някои равносметки, а след това действайте. Втората половина на седмицата ще донесе страхотни нови възможности във важна за вас сфера, така че бъдете отворени за нови предложения и създаването на нови връзки от всякакъв тип.

Храни, които бяха измислени по погрешка

Везни

След 5 август навлизате в период, в който ще се наложи да излезете за малко от зоната си на комфорт. Не играйте на сигурно и не търсете непременно най-лесното решение. Чака ви голяма награда, но за нея ще трябва да действате по нов и различен начин. Бъдете смели и рискувайте - определено ще си заслужава. В края на седмицата могат да настъпят промени в работата ви.

Скорпион

Нещо ново е напът да ви заинтригува и да обземе съзнанието ви. Нова страст е на хоризонта - независимо в какъв аспект, така че се постарайте да я следвате и доразвиете. След 6 август е перфектният момент да й се отдадете - може да е ново хоби, нов човек, който завладява мислите ви, или нова работа. Не подценявайте поривите на сърцето си, а се вслушвайте в тях.

Photo by Michał Grosicki on Unsplash

Перфектното растение за всяко място в дома

Стрелец

След 5 август обърнете повече внимание на скъпите за вас хора. Не пренебрегвайте времето си с тях и се насладете на личния си живот. В дните след четвъртък се заемете с въпрос, който отлагате от доста време, моментът е подходящ за решаването му. Уикендът ще донесе златна възможност да сбъднете мечта, която сте оставили на заден план.

Козирог

Не се натоварвайте с нищо излишно през този период и си дайте възможност да се насладите на малките неща, без да се обременявате с каквото и да било. Не поемайте прекалено много задачи и не се претоварвайте след сряда. Краят на седмицата е време за откровения и романтични промени - следвайте пътя на сърцето си.

Photo by Daniel Schludi on Unsplash

50 велики цитата от книги

Водолей

Ще сте особено чувствителни през тази седмица, но не позволявайте на силните емоции да замъгляват преценката ви. След 5 август бъдете особено фокусирани върху събитията около себе си и гонете интересите си на всяка цена. Втората половина на седмицата ще ви донесе така чаканите промени във важен за вас аспект - следете събитията и внимавайте как реагирате.

Риби

Ще имате повече шансове за създаването на нови връзки и взаимодействия с околните отвсякога. След 6 август настъпва вашето време да блеснете и да покажете на какво сте способни. Вярвайте повече в себе си и възможностите си, за да убедите и околните в правотата си. В края на периода ще привличате силно важен и интригуващ за вас човек.

Imasmi web loading