Любопитно

Седмичен хороскоп: 20 - 26 юни

10:00, June 20, 2021 | От New Me
Снимка: Atikh Bana / Unsplash
Овен

Намирате се в началото на нов етап от живота си. Не се чувствате съвсем комфортно от това и ви се иска нещата да се случват малко по-бързо. Но е важно да проявите търпение, за да се нареди всичко по най-добрия за вас начин. В дните след сряда се фокусирайте върху работата си, сега е моментът да докажете възможностите си и да се откроите. Уикендът ще е много добър.

Телец

Мислите ви тази седмица ще вълнува един определен човек. Слушайте интуицията си, ако се колебаете как точно да постъпите, и не се страхувайте излишно. В дните около сряда ще получите неочаквана подкрепа, която ще ви помогне да се придвижите по-напред в работата. Използвайте уикенда, за да си направите някои равносметки и да планирате следващите си големи ходове.

Близнаци

Колебаете се как да постъпите в определена ситуация - премислете добре как ще е най-удачно за вас да се справите с нея. Потърсете вдъхновение в нови места или хора, това ще ви даде така необходимата глътка свеж въздух и ще ви вдъхне нови сили за предизвикателствата пред вас. Опитайте да избягвате по-сериозни конфронтации в края на седмицата.
Рак

Чувствате се сякаш сте в бурно море. Нещата около вас не са под контрол и ви се изплъзват бързо. Опитайте да сложите малко ред в живота си и подредете по-добре приоритетите си. Ако имате нужда от малко повече време за себе си, дайте си го в сряда и четвъртък. Само когато изчистите съзнанието си от всичко излишно, отговорите, които търсите, ще дойдат при вас.

Лъв

Нещо хубаво ще ви зарадва тази седмица - без значение дали е вещ или жест от близък човек, приятни емоции няма да ви липсват. В работата няма да сте много концентрирани и нещата няма да ви се получават от първия път. Заредете се с търпение и бъдете упорити за онова, което е важно. Романтиката заема своето място в живота ви в края на седмицата.

Дева

Не сте съвсем убедени как да се справите с по-сериозно предизвикателство тази седмица. Ако не сте сигурни, че вашите методи ще подействат, поискайте съвет. В дните около четвъртък личен проблем ще заеме съзнанието ви, насочете вниманието си натам. Опитайте да го преодолеете без излишно напрежение, а през уикенда бъдете по-отворени за нови предложения и промени. Нещо интересно предстои.
Везни

Подхождайте по-разумно с парите си през тази седмица. Не става въпрос да сте скъперници, но харчете умно, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Във вторник и сряда ставате по-сантиментални и емоциите ще ви завладеят. Краят на седмицата ви предлага забавления и приятни изживявания - не ги отхвърляйте заради по-странното си състояние тези дни.

Скорпион

Имате нужда от добри приятели в момента - само те могат да ви дадат онова, което ви трябва. Не се тревожете, че сте настроени по-философски в момента. Това е просто период, но ще имате нужда от малко помощ, за да се преминете без проблеми през него. В края на седмицата се връщате към нормалното си състояние - отново сте дръзки, решителни и смели. Обърнете внимание на дома си през уикенда.

Стрелец

Изправени сте пред някои сериозни промени и на моменти имате усещането, че сте напълно сами в начинанието си. Но това е само усещане, не допускайте мрачни и негативни мисли да обземат съзнанието ви. Проявете упорство и търпение - нещата ще се наредят отлично за вас. След сряда намерете начин да разпуснете и да се отърсите от грижите. Направете нещо, което обичате през уикенда.
Козирог

Има много начини да изразите себе си, а точно в момента ви трябва нов подход за това. Нужна ви е промяна, да покажете нещо ново на света и на хората около себе си. Монотонното, което се е загнездило в ежедневието ви, потиска творческата ви страна, а именно тя е един от най-силните ви козове. Намерете начин да я преоткриете. Пазете се от семейни проблеми и драми уикенда.

Водолей

Тази седмица търпението ви лесно ще бъде изчерпано. Не допускайте други да се възползват от добрината ви и да погазват мнението ви. Отстоявайте позициите си, но без да влизате в излишни скандали. След сряда ще намерите баланса си и ще сте вдъхновени и пълни с идеи за нови проекти. В петък и събота ще трябва да се занимаете с някои въпроси, свързани със семейството.

Риби

Някои финансови въпроси ще ви тревожат през тази седмица. Не е причина да изпадате в мрачно настроение, но премисляйте добре следващите си ходове. Крайно време е да погледнете в перспектива на нещата и да планирате по-добре живота си. Колкото и да ви е некомфортно в момента, бъдещето ви не е нещо, което да оставите на случайността.
Imasmi web loading