Седмичен хороскоп: 22 - 28 април

Снимка на Pexels от Pixabay

Снимка на Pexels от Pixabay

Автор: New Me

22 Април 2019

Овен

Ентусиазмът, който демонстрирате в началото на тази седмица, заразява другите. Околните ще търсят вашата компания и ще се съобразяват с вашето мнение. Използвайте момента, за да прокарате идеите си, времето е подходящо за това. В средата на седмицата не отказвайте предложения и покани за приятни изживявания навън - със семейството или с приятелите, а защо не и пътуване. Четвъртък и петък са успешни и щастливи дни за вас, насладете им се. Уикендът е време за заслужена почивка.

Телец

Сякаш сте леко разколебани в началото на тази седмица. Вслушвайте се в интуицията си и не взимайте твърде импулсивни решения. Невинаги онова, което изглежда най-логично, действително е най-доброто за вас. Към средата на седмицата нещата бавно започват да се наместват по местата си и ще успявате по-лесно да се ориентирате в обстановката и да взимате решения. В петък нещо важно в личен план ще ви се случи, но бъдете отворени да го оцените, за да не подминете късмета си. През уикенда се забавлявайте, но харчете умерено, за да не си създадете излишни проблеми.

Каква личност си според египетския хороскоп?

Близнаци

Не губете вътрешната си сила в началото на тази седмица - каквото и да мислите или чувствате, няма да сте сами в по-сложните ситуации. Ще срещнете повече разбиране, отколкото сте предполагали, така че не подхождайте предубедено към останалите. В сряда и четвъртък все пак впрегнете и своите сили, за да преодолеете изникнали препятствия. Петък ще ви изненада приятно с романтично изживяване. През уикенда ще сте в плен на забавленията и романтиката.

Рак

Доста неща ще ви напомнят за миналото в началото на тази седмица. Ако сте в меланхолично настроение, може би едно "пътуване" назад към отминали събития ще ви е от полза. В сряда и четвъртък се отпуснете и намерете начин да изхвърлите натрупаното напрежение във вас - излезте с приятели и се забавлявайте. В петък ще сте презаредени и идеите ви ще се появяват една след друга в ума ви. Обмислете ги - в някои от тях определено ще има потенциал. В събота ще трябва да се занимавате със задачи за дома, но неделя ще е повече от перфектна.

Photo by Mantas Hesthaven on Unsplash

10 пътувания, които всеки трябва да направи

Лъв

Бъдете по-сдържани в понеделник и вторник и се опитайте да направите добро впечатление на околните, особено ако ги срещате за първи път. Дори и да не сте в много добро настроение, не е моментът да го показвате. В сряда и четвъртък обърнете повече внимание на работата си, дали всичко там се развива по план? В петък ще се чувствате малко объркани, защото ще трябва да се съобразявате както с чуждото, така и със своето его, а това винаги е трудно. За сметка на това, уикендът ще ви предостави много приятни изживявания - приятели, пътувания и забавление.

Дева

Сдържайте емоциите си в началото на седмицата. Търпението ви е на изчерпване, но непремерено избухване ще ви донесе много повече негативи. Опитайте да се абстрахирате от дразнителите и бъдете над нещата. В сряда ще трябва да разгърнете потенциала си в работата и да докажете, че се справяте по-добре от другите - това няма да остане незабелязано. Краят на седмицата ще разкрие пълните ви възможности, вече ще можете да си отдъхнете, а забавленията са пред вас.

Какво се случва, когато гледаме друг в очите за 10 минути?

Везни

Колкото и други задължения да имате, в понеделник и вторник е особено важно да обърнете внимание на личния си живот. Измислете нещо романтично и бъдете импулсивни. Ако в момента сте на труден етап в любовта, организирайте пътуване с приятели - ще срещнете нови възможности. През втората половина от седмицата бъдете щедри в чувствата си - не пестете мили думи и малки жестове, ще донесете много щастие на хората около себе си. Уикендът е идеален за поставянето на нови цели.

Скорпион

Импулсът ви да се заемете с всеки изникнал проблем в началото на седмицата е силен, но не хабете енергията си за безсмислени битки, това само ще ви изтощи излишно. В сряда и четвъртък се фокусирайте върху работата си и се пазете от грешки. Някои чакат именно да стъпите накриво, за да се възползват от ситуацията. Бъдете решителни в петък и само така ще преодолеете препятствията пред себе си. Уикендът е време за равносметки и почивка.

Снимка на Sofie Zbořilová от Pixabay

Очите: 10 факта, които трябва да знаете

Стрелец

Ще получите неочакванa подкрепа от доста високо ниво през тази седмица. Очевидно усилията ви няма да останат неоценени. Бъдете щедри към другите - дори да не е точно във финансов смисъл, не пестете усмивката и добрите си чувства. Към сряда помислете какво можете да направите и за себе си, за да повдигнете духа си и да се почувствате по-добре. В края на седмицата ще сте пълни с енергия за нови изживявания и романтика.

Козирог

Бъдете по-дисциплинирани и се съсредоточете върху приоритетите си през тази седмица. Към средата на седмицата нещата ще започнат да се подреждат много добре за вас, така че се възползвайте от момента. Енергията ви ще се възвърне и ще сте в състояние да действате уверено и с размах. В петък обърнете малко повече внимание на финансите си. Неделя ще е повече от чудесна за вас.

Два въпроса, които променят животи

Водолей

Нещата вървят по план при вас, така че не позволявайте на дребни недоразумения да нарушат баланса ви. Съвсем скоро ще постигнете резултати, от които ще сте горди и изключително доволни, така че се заредете с търпение. Към сряда или четвъртък е възможно да се сблъскате със стар проблем - използвайте обаче нов подход, за да се справите веднъж завинаги с него. Не взимайте сериозни и важни решения в неделя.

Риби

Не е изключено да възникнат някои финансови проблеми през тази седмица, проявете креативност и ще намерите начин да излезете от ситуацията. В сряда и четвъртък набирате скорост в нещата, които правите, и другите няма да могат да устоят на чара и усмивката ви. Използвайте момента за нови запознанства и опитайте да научите нещо от хората около вас, което може да ви е от полза. През уикенда бъдете малко по-безразсъдни и се отдайте на забавления.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща