Любопитно

Седмичен хороскоп: 22 - 28 август

12:02, August 22, 2021 | От New Me
Снимка: Pexels / Pixabay
Овен

В периода от 27 август до 14 септември комуникацията ви с околните ще е много добра. Ще успявате да убедите другите в думите си, така че работата ви ще се увенчае с успех, ако сте постоянни. Любопитството и интересите ви теглят в нова посока, пробвайте нещо различно, което ви харесва. Запишете се на курс или направете нещо друго, което отдавна искате, но не ви е достигало време или смелост. Новият месец ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт, но ще съумеете да се справите с всичко.

Телец

Новата седмица идва с повече романтика. Настройте се за приятни изненади и удоволствия с човек до вас. Дайте воля на фантазиите си и се насладете на момента. В дните около 27 август фазата на Луната ще забави устрема ви. Направете крачка назад и огледайте добре ситуацията около себе си. Необходимо е да промените поведението си, за да постигнете онова, което искате.

Близнаци

Ще сте по-емоционални тази седмица и забравени ваши заложби ще излязат на преден план. Позволете си да се потопите в малко повече чувства, това е просто моментно състояние. В края на месеца пред вас ще има няколко избора, дайте си време да помислите, за да изберете мъдро. Не се страхувайте от промените и не оставайте закотвени в рутината. В периода след 27 август бъдете открити  с околните, казвайте смело това, което мислите, и не се плашете да поставите своите интереси и желания на първо място.
Рак

На моменти губите баланса си, затова новата седмица е отличен период да постигнете повече хармония между професионалния и личния си живот. Интуицията ще ви подскаже най-добре от какво имате нужда в момента. Внимавайте с излишните разходи в края на този и началото на следващия месец. Последното, което искате, е да се вкарате в безсмислени харчове. През септември дайте воля на въображението си и пробвайте нови неща, които ви се струват интересни. Имате нужда от промяна в курса в този период.

Лъв

Объркани сте в началото на тази седмица, защото не сте напълно убедени къде трябва да поставите фокуса в момента. Възможно е в работата да изникне малък проблем, но не е нещо, с което да не можете да се справите. Оглеждайте се за нови възможности около себе си и бъдете сигурни, че няма да изтървете добро предложение. През втората половина на седмицата изчистете проблем от миналото, който отново ще се появи. Бъдете смели и решителни в действията си, направете онова, което ви подсказва сърцето.

Дева

Не сте много уверени какво трябва да направите точно в момента. От една страна ви тегли желанието за почивка, а от друга - не искате да изпускате интересни възможности. За съжаление, сценарият, който си представяте, няма да се развие по план. Така че е добре да помислите за резервен вариант. В периода от 27 август до 14 септември ще се намирате в добър творчески период, изпълнени с много нови идеи. Не се хвърляйте обаче в твърде много посоки едновременно, защото успехът ще ви се изплъзне, ако не сте фокусирани.
Везни

Усещате, че сте по-чувствителни от обичайното през тази седмица. Имате нужда от повече качествено време за себе си. Опитайте се да оставите за момент всичко друго на заден план и да презаредите. Моментът е подходящ за равносметки и избор на нов път пред вас. Около 26 август нещата бавно ще започнат да се нормализират, ще сте по-енергични и готови за действия. Това обаче не трябва да ви спира да обръщате повече внимание на себе си. Погрижете се добре за здравето и емоционалното си състояние.

Скорпион

Творческият ви импулс през тази седмица ще се задейства с пълна сила. Вслушайте се в интуицията си и направете всичко онова, което искате. Фазата на Луната отваря широко вратата пред вас за романтични изживявания или нова връзка. Ако вече имате човек до себе си, бъдете готови взаимоотношенията ви да се задълбочат. В началото на септември ще сте особено креативни и ще търсите хармонията навсякъде около себе си. Помислете за развитието си в работата и действайте смело в посоката, която сте си избрали.

Стрелец

Ще ви се да излезете от комфортната си зона и това желание е особено силно изразено през тази седмица. Помислете за нови начинания и развитие в професионален план. Разширете кръгозора си, запознавайте се с нови хора. Сега е моментът да действате, за да постигнете целите си. Около 27 август помислете малко повече за себе си. Погрижете се емоционалното си състояние и обърнете внимание на това, което искате. Периодът е подходящ за поставяне на нови цели и равносметки.
Козирог

В дните след 26 август ще сте особено открити и експресивни по отношение на близките си. Не се страхувайте да изразите най-дълбоките си желания и емоции, така ще можете да заздравите връзките с другите. Опитайте се да сложите малко повече ред във финансите си, не бягайте от отговорност и се опитайте да изчистите дребните проблеми, които ще се появят пред вас в края на месеца. В работата е време да спрете с хаотичните действия, поставете правилно фокуса и приоритетите си.

Водолей

Навлизате в период, в който трябва да сте по-активни, действайте уверено, особено в работата, бъдете екипен играч и успехът ви е гарантиран. В края на месеца ще ви предстоят приятни изненади. Настройте се за малко удоволствия и почивка, имате нужда да презаредите. Ако сте необвързани, възможност за нови взаимоотношения ще се изпречи на пътя ви. Ако вече имате човек до себе си, то бъдете по-открити и кажете смело това, което искате от връзката си. В работата се задават интересни обрати, бъдете готови за промени.

Риби

Усещате се особено креативни и мотивирани в началото на тази седмица. Действайте решително и с размах, покажете малко повече самочувствие и успехът ви е гарантиран. В работата се задават промени, така че помислете за развитието си там. Към края на месеца бъдете по-гъвкави и се адаптирайте към нова ситуация. Септември ще дойде с нови открития, които може да ви накарат да смените посоката, за да стигнете до успеха.
Imasmi web loading