Седмичен хороскоп: 22 - 28 февруари

Photo by Daniel Apodaca on Unsplash

Photo by Daniel Apodaca on Unsplash

Автор: New Me

22 Февруари 2021

Овен

Ще откриете, че комуникацията с другите се получава далеч по-лесно. След 25 февруари ще получите шанс да подобрите важна сфера в живота си. Ще успявате много по-бързо да постигате целите си и да убеждавате околните. В края на седмицата ще сте в изгодни позиции по отношение на парите. Има нови възможности около вас за финансови придобивки, възползвайте се. Уикендът ще е повече от добър.

Телец

След 24 февруари за вас ще се отключат нови врати и ще имате шанса да постигнете онова, за което сте работили упорито досега. Ще усетите лекота в общуването с околните - използвайте този благоприятен момент, за да се доближите до целта си. Уикендът е време за откровения - възползвайте се, за да изясните ситуацията с близък човек. Моментът е подходящ и за кратко пътуване, изберете си само накъде да поемете.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Как да премахнеш торбичките под очите?

Близнаци

Ще имате възможността да преоткриете себе си през тази седмица. Задават се събития, които могат да отключат големи промени в живота ви. А те ще са във всеки аспект - както личен, така и професионален. Следете внимателно случващото се наоколо и се опитайте да реагирате по възможно най-правилния за вас начин. След 24 февруари е време за романтика, а уикендът е идеален, за да обърнете повече внимание на здравето си.

Рак

Не се изолирайте прекалено много от околните. Тази седмица ще ви поднесе възможности за общуване с важни за вас хора, които ще са ви полезни в следващ етап от работата и живота ви. Поддържайте близки връзки с околните и не се отдавайте на самота сега. Ще имате своето време за равносметки и уединение през уикенда, когато определена ситуация ще ви накара да се замислите сериозно за пътя, по който сте поели.

Джим Кери в

Въгарец на кестерме, или как да обидите някого, без да ви разбере

Лъв

Дошъл е моментът да мислите мащабно и да действате с размах. Ще ви се открият невероятни възможности за развитие след 24 февруари, затова не се влияйте от чуждото мнение, а се вслушвайте повече в интуицията си - тя ще ви насочи най-правилно. В периода след 28-ми ще сте в плен на романтиката, задават се вълнуващи дни пред вас, възползвайте се и им се насладете максимално. 

Дева

Важно за вас е да обърнете повече внимание на здравето си през тази седмица. Започнете да се грижите малко повече за себе си и да преосмислите някои от навиците си. Иначе може да възникне здравословен проблем, с който трудно ще се справите. След 25 февруари ще откриете, че комуникацията ви с околните е много по-добра, а набелязаните цели се постигат по-бързо от очакваното. Възползвайте се от този момент, за да получите това, което искате.

Снимка на WikiImages от Pixabay

Най-скандалните любовни афери в историята

Везни

Огледайте се около себе си през тази седмица. Напълно възможно е да се натъкнете на нови и по-сериозни източници на доходи. Не трябва да сте нерешителни в този период, иначе може да пропуснете огромен шанс за развитие и финансови придобивки. След 26 февруари ще усетите раздвижване и в личен план. Ще ви се открият възможности за повече романтика и интимност с човек, на когото държите много.

Скорпион

Не разпилявайте вниманието си между твърде много неща през тази седмица. Това няма да е работещият вариант за вас в момента. Въпреки че колегите или приятелите ще се опитат да ви повлияят в следващите дни, вие се постарайте да ангажирате мислите и действията си повече с личния си живот. Там определено имате нужда от малко грижи и промяна, а това може да дойде само и единствено от вас. Направете го в дните след 25 февруари.

Одри Хепбърн в Римска ваканция (1953)

16 вечни филма с Одри Хепбърн

Стрелец

Не се тормозете да се справите с всичко сами през следващите дни. Ще можете да разчитате на помощта на приятели и близки, но само ако ги подберете правилно. Чарът и обаянието ви през тази седмица работят на пълни обороти, така че се възползвайте да поискате от правилните хора нещо, свързано с големите ви цели. Без съмнение, ще го постигнете. През втората половина на седмицата се фокусирайте върху личния си живот, там се задават промени.

Козирог

След 24 февруари ще усетите положително раздвижване в изпълнението на целите ви. Ще имате чувството, че енергията ви се отприщва и сте силно фокусирани и амбицирани върху целите си. Това ще ви приближи значително до нещата, които искате. Краят на седмицата ще дойде с откровения от важен за вас човек. Не съдете прибързано и не критикувайте излишно близките си, опитайте се да проявите разбиране.

100 велики филма, които трябва да гледаш поне веднъж

Водолей

След 24 февруари позициите на Венера ще поощрят връзките ви извън работата. Фокусирайте се върху най-близките си хора и се погрижете за дома си. Ключово е приоритет на този етап да бъде личният ви живот, именно там назряват големи промени и от това ще зависи щастието ви през следващите месеци. Не пропилявайте възможностите, които ви се дават. В дните около 28-ми направете бързи равносметки за работата и финансите си.

Риби

Някой около вас ще запали силно любопитството ви и ще пробуди интереса ви към много странични теми. Постарайте се да не показвате твърде силно, че това ви вълнува, и да не се намесвате в чужди ситуации. В средата на седмицата не е изключено да се сблъскате с недоброжелатели, но не им позволявайте да ви извадят от равновесие. Уикендът идва с нови възможности за вас, не отказвайте интересни предложения.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща