Седмичен хороскоп: 23 - 29 септември

Photo by Logan Weaver on Unsplash

Photo by Logan Weaver on Unsplash

Автор: New Me

23 Септември 2019

Овен

Началото на седмицата ще ви донесе нови усещания и със сигурност няма да ви е неприятно. Имате нужда от раздвижване и промяна, така че хванете онова, което ви поднесе съдбата. Около сряда внимавайте емоциите ви да не вземат връх, импулсивните действия и решения няма да са във ваша полза. Овладейте се и действайте по-хладнокръвно. Уикендът ще създаде предпоставки за промяна в романтичен план. Очертава се нещо много добро, ще се чувствате отлично.

Телец

В началото на седмицата ще ви е трудно да сложите в ред мислите си и да подредите правилно приоритетите си. Дайте си време за вземането на решения и не прибързвайте, защото може нещата да излязат от контрол. В средата на седмицата обърнете повече внимание на здравето си и потърсете начини да успокоите съзнанието си. Претоварени сте и имате нужда от малко почивка. В събота и неделя ви очаква изненада, подгответе се за нещо ново.

Снимка на Sasin Tipchai от Pixabay

Ново явление: Мъжете - призраци

Близнаци

Нещата се случват страшно бързо около вас. Дори на моменти не сте подготвени за промените, които се задават. Сложете ред в мислите и действията си и продължавайте смело напред. Около сряда най-после ще имате малко време да си отдъхнете и да направите някои равносметки. Дайте си време и не бързайте. В четвъртък и петък се въздържайте от вземането на важни решения, ще допуснете грешки. Уикендът е време за личните ви взаимоотношения, обърнете повече внимание на романтичния си живот.

Рак

Захванали сте се с твърде много задачи и започвате да губите почва под краката си. Делегирайте част от нещата на друг, а вие се заемете само с най-важното. Ако се разпилявате прекалено, няма да сте доволни от крайния резултат. Умът ви се разсейва твърде лесно в момента, особено предизвикателна за вас ще е сряда. Бъдете концентрирани, за да не допуснете грешка. Четвъртък и петък са време за равносметки, най-вече лични. Дали не сте на нов етап от живота си, в който трябва да направите драстични промени? В неделя си дайте малко почивка.

(Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

Лъв

Ще сте доволни от постиженията си през тази седмица. Възползвайте се от творческото си настроение и набележете следващите се цели и задачи. Идеите ви сякаш са неизчерпаеми, но не разкъсвайте силите си към много цели, спрете се на онези, които ви вълнуват най-силно. В средата на седмицата дайте малко почивка на съзнанието си, излезте с приятели или любим човек и се забавлявайте - заслужили сте си го. Уикендът идва с домашни задължения, от които не можете да избягате.

Дева

Бъдете внимателни с финансите си през тази седмица, не се впускайте в безразсъдно харчене и правете повече сметка на разходите си. Наслаждавайте се на малките неща и се вглеждайте повече в себе си тази седмица, ще се почувствате презаредени и ще получите някои отговори, които търсите отдавна. Около сряда ви предстои осезаемо раздвижване в личен план, а романтиката е във въздуха. Насладете се на момента. Краят на седмицата ще е повече от добър с помощ от близки в трудна ситуация и романтични изживявания.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Нюансите в косата, които трябва да имаш тази есен

Везни

Бъдете отворени да помагате на хората около вас и това ще ви се отплати в огромни размери в следващите дни. Добрата карма е с вас, така че не се страхувайте да предприемате смели действия и да следвате целите си. Около сряда бъдете търпеливи, не прибързвайте и не говорете импулсивно. Сега е моментът да сте премерени в изказванията си, за да получите онова, което искате. Късметът е на ваша страна в петък и нещата ще се нареждат с лекота. Събота и неделя са подходящи да поемате премерени рискове.

Скорпион

Никога не знаете откъде ще ви дойде вдъхновение за следващата голяма стъпка, която да предприемете. Вслушвайте се в разговорите около вас и няма да сбъркате. Във вторник и сряда личните ви взаимоотношения ще са в подем, ще получите помощ и подкрепа от хора около вас, а не е изключено и приятно романтично изживяване. Съсредоточете се върху работата си в четвъртък и петък и внимавайте да не допуснете сериозни грешки. Уикендът идва с добро настроение и свежи идеи.

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Могат ли електронни цигари да доведат до смърт?

Стрелец

Следете информацията и разговорите около себе си внимателно. Важна за вас информация ще мине покрай ушите ви и е съществено да не я пропуснете. Сега не е моментът за съмнения и колебания в способностите ви - каквото и да сте намислили, ще се случи, ако бъдете упорити и следвате докрай целите си. В четвъртък и петък нови проекти ще се изпречат на пътя ви и ще ви грабнат от раз. Крият огромен потенциал, така че не отказвайте нови предложения. Уикендът ще е по-емоционален, така че дайте воля на чувствата си.

Козирог

Ще се ядосвате с колега или с шефа си тази седмица, но това не е причина за пораженческо мислене. Обмислете как е най-добре да постъпите в тази ситуация и действайте. Около сряда ще срещнете неочаквани съмишленици и нещата ще започнат да се нареждат отлично за вас. Бъдете отворени за нови идеи и експерименти, няма да сбъркате. В петък се дистанцирайте за малко от обкръжаващата ви среда и си дайте време за равносметки в личен и професионален план. В събота ще започнете да нареждате голямата картина и ще знаете точно какво да направите оттук нататък. Неделя е време за приятели.

Photo by Tina Dawson on Unsplash

Поверията, свързани с дома

Водолей

Ще научите нещо ново за човек от по-близкото ви обкръжение. Не го пренебрегвайте, ще ви даде яснота за важна ситуация. Сряда е идеален момент да се видите с приятели и да отпуснете малко съзнанието си. Сякаш сте по-затормозени психически, отколкото е здравословно. Дали не е добре да планирате кратка почивка? В четвъртък и петък самообладанието ви ще е подложено на изпитания. Не се поддавайте на провокации и не хабете нерви за злонамерени хора. В събота и неделя късметът ще е с вас, отдайте се на приятни занимания и се обградете от позитивни хора.

Риби

Имайте си едно наум в началото на тази седмица. Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат на повърхността. Слушайте интуицията си и не прибързвайте за нищо. Бъдете сдържани около сряда - някой ще се опита да ви провокира, но не му позволявайте да ви извади от равновесие. В петък нещата бавно се нареждат, бъдете по-спокойни и не насилвайте събитията, всичко ще се случи по най-добрия за вас начин. През уикенда обърнете внимание на личния си живот - всичко ли е наред там?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща