Любопитно

Седмичен хороскоп: 26 юли - 1 август

08:31, July 26, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 26 юли - 1 август

Как ще посрещнем новия месец?

Овен

Близките ви може да са причината да сте малко по-напрегнати през тази седмица. Опитайте да се абстрахирате от многото мнения и претенции около себе си. След 29 юли позицията на слънцето спрямо вашата планета ще спомогне за успокояване на ситуацията и ще има предпоставки за нови приключения в романтичен план. Не се лишавайте от нищо приятно.

Телец

Желанията ви ще са в пряк конфликт със задълженията през новата седмица. Това, което трябва да направите, силно ще се сблъска с онова, от което имате нужда в момента. Дайте приоритет на себе си през новия период, работата и задачите ви могат да почакат на този етап. Погрижете се да се чувствате добре, отпочинали и удовлетворени, включително в романтичен план.

Photo by Heidi Walley on Unsplash

Вкусно: Ягодово дайкири

Близнаци

Огледайте се около вас и се коалирайте с любим човек или приятел за ново приключение. Дори да имате известни колебания - не е нужно да правите грандиозни планове, просто се позабавлявайте добре. След 29 юли имате отлични предпоставки както за бързо постигане на набелязаните цели, така и за допълнителни финансови придобивки.

Рак

От 30 юли навлизате в нов период, който може да се окаже изключително продуктивен. Обмислете добре целите и приоритетите си, сложете мислите си в ред и опитайте да насочите живота си в нова посока. След 1 август ще са необходими промени в работата ви, потърсете си ново вдъхновение и се постарайте да раздвижите нещата в тази насока.

Anne Hathaway in Les Miserables (2012)

Актрисите, които жертваха красотата си заради роля

Лъв

В дните около 29 юли ще се радвате на хармония и позитивна енергия около вас. Опитайте се да ги насочите към важните на този етап неща. Позволете си да бъдете по-смели и открити, казвайте какво желаете и заявете себе си пред останалите. Новият месец ще дойде с мощни промени в любовния ви живот, не ги спирайте в никакъв случай.

Дева

Не е изключен финансов проблем през новия период, затова бъдете подготвени за всякакви ситуации и не губете мярка, що се отнася до личния ви бюджет. Не се влияйте от чуждото мнение, когато става въпрос за пари, сами намерете изход. След 30 юли животът ви отново се връща към хармоничните взаимоотношения и изпълнението на някои мечти, така че бъдете активни.

Photo by Claudia Nuta on Unsplash

Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Везни

Може да усетите тежестта на всички задължения, които имате, както и очакванията на околните. Абстрахирайте се от всичко през тази седмица и се погрижете за себе си. Начертайте си нови планове и включете повече забавления в живота си. Имате нужда от приятни емоции, затова си ги осигурете. Периодът след 1 август е подходящ за важни промени в личен план.

Скорпион

Не се срамувайте да бъдете в центъра на събитията, заявявайте себе си и желанията си смело и насочете живота си в посоката, която искате. Не се съобразявайте прекалено с чуждото мнение, за да не допуснете голяма грешка. След 29 юли помислете за финансовото си положение и дали не са необходими промени там. Уикендът е време за романтика и забавления.

Photo by Lavi Perchik on Unsplash

Хобитата, които могат да ви направят по-интелигентни

Стрелец

Отдалечете се от всичко монотонно и еднообразно в живота ви. Време ви е за приключения и нови емоции. Потърсете ги и си позволете да изживеете неповторими неща през новия месец. В отношенията ви назряват промени, така че бъдете готови да поемете в нова посока съвсем скоро. След 30 юли се обградете от доверени хора и не допускайте да се чувствате самотни.

Козирог

Не е изключен конфликт с много близък човек през новия период. Въздържайте се от крайни думи и действия, търсете баланса във всичко. След 30 юли се обърнете навътре към себе си и вижте от какво се нуждаете на този етап. Развихрете въображението си в различни посоки, експериментирайте и ще се изненадате какво раздвижване ще дадете на живота си.

Photo by alan KO on Unsplash

7 причини килограмите ни да варират постоянно

Водолей

Не допускайте мрачни мисли и отчаяние в душата си след 29 юли. Струва ви се, че важна част от живота ви буксува, но не е съвсем така. Промените са близо и до голяма степен зависят от вас, така че вижте какво може да направите по въпроса. Възможни са допълнителни финансови постъпления - огледайте се за нови възможности около себе си, има добри шансове за нови придобивки.

Риби

Съсредоточете се върху личния си живот през новия период. Сега не е моментът да неглижирате най-важните аспекти от живота си - погрижете се всичко да върви гладко в романтичен план. След 30 юли има всички предпоставки за успех в това отношение. Началото на новия месец е време за изхвърляне на старото от живота ви и приветстване на големите промени.

Imasmi web loading