Седмичен хороскоп (26 юни – 2 юли)

Автор: New Me

25 Юни 2017

Овен

Не задълбавайте прекалено в излишни подробности, защото накрая може да свършите в ожесточен спор за дреболии. Това важи с пълна сила за понеделник и вторник. Вместо това гледайте по-отгоре на нещата и не се напрягайте излишно. В сряда и четвъртък ще срещнете голямо предизвикателство там, където най-малко сте очаквали. Бъдете по-внимателни и проявете търпение. Обърнете се за съвет към човек, на когото вярвате, ако не успеете да се справите сами. Уикендът ще е време за вас, направете нещо за себе си и оставете многото задачи на заден план за малко.

Телец

Нагърбили сте се с твърде много неща и искате да се справите с всичко наведнъж. Това може би не е много добра идея точно в момента. Подредете по-добре приоритетите си и правете нещата едно по едно. В сряда и четвъртък всичко ще се случва по-лесно и ще сте в добро настроение. Контактите ви с останалите ще са по-добри и ще сте в хармония със себе си и околните. В петък може да изникне сериозен проблем с по-висшестоящ в работата ви. Бъдете нащрек. Ако се стигне до пререкания, те няма да са без последствия и ще бележат и следващите дни.

Близнаци

Внимавайте да не забравите нещо важно в понеделник, което да има неприятни последици. Проверявайте всичко внимателно и си записвайте, ако трябва. Вторник ще ви донесе вдъхновение, не се лишавайте от контакти и общуване – ще ви е много полезно. Сряда и четвъртък обаче ще са белязани от изникнали парични проблеми. Преценявайте внимателно разходите си. В петък ще сте малко разсеяни и работата няма да ви спори. За сметка на това, уикендът ще ви предложи неочаквано забавление.

Рак

В понеделник и вторник ще сте като супергерой за околните. Ще успявате да се справите успешно и да спасите всяка ситуация. Затова и те ще се обръщат често към вас за съвет или помощ. В сряда и четвъртък ще ви обземат съмнения и безпокойство дали ще се справите с всички задачи, с които сте се нагърбили. Не се съмнявайте в себе си и не се отказвайте. Успехът ви не е далече. От петък до неделя ще се чувствате толкова добре в кожата си, че ще предизвикате интереса на някого от противоположния пол.

Лъв

Толкова сте уверени в себе си в началото на седмицата, че думите и действията ви ще правят силно впечатление на околните и вие ще си проправяте пътя напред с лекота. Социалните ви контакти са повече от добри, но не се отпускайте. В сряда и четвъртък трябва да прецените добре към кого да насочите усилията си и кого да омаете с думи и дела, за да бъде успехът ви пълен. В петък някой може да се нуждае от помощта ви. Колкото и да сте натоварени, не обръщайте гръб. Не е изключено след време да опрете до услугите на същия човек. Уикендът ще е изпълнен с приятни емоции.

Дева

В понеделник и вторник нещата са под контрол. Успявате да се справите със задачите и малките препятствия. В сряда обаче не трябва да сваляте гарда, да се предавате и отказвате. Иначе някой друг ще обере всички похвали и ще се постави в по-изгодна позиция от вас. В четвъртък най-накрая ще можете малко да си отдъхнете от натовареното начало на седмицата. Приятели ще ви помогнат да решите изникнал проблем. Петък и уикендът ще ви поднесат страшно много различни преживявания и емоции. Не всички ще са приятни, но като цяло ще са повече хубавите моменти.

Везни

В понеделник и вторник проблемите ще изникват един след друг. Това ще провокира раздразнението ви и е възможно да се отчуждите повече от околните. Не позволявайте обаче тези проблеми да се загнездят в главата ви. По-добре ги споделете с близък за вас човек, ще се изненадате колко по-спокойни ще се почувствате. Към четвъртък романтични преживявания ще ви върнат усмивката. Затова не позволявайте на многото задачи да ви отвлекат вниманието и да пропуснете приятните емоции. Петък ще е по-спокоен, а уикендът ще ви донесе заслужена почивка.

Скорпион

Има нещо, което не забелязвате и пропускате, а не трябва. Дръжте под око всеки детайл в понеделник и вторник. Ако успеете да се справите с това, ще сте с една крачка по-близо до нещо, за което работите от доста време. В сряда и четвъртък ви предстои доста по-спокоен период и неочаквано за вас, ще получите нещо, за което отдавна мечтаете. Колкото по-спокойно се отнасяте със ситуациите около вас и не се стремите да контролирате всичко, толкова по-добре ще ви се получават нещата. През уикенда може да се породи напрежение в общуването с околните, но ще успеете да го преодолеете с малко повече такт.

Стрелец

В началото на седмицата сте в малко по-особено настроение и не ви е до злободневните проблеми и обсъждания. Дразнят ви всякакви дреболии и не сте на една вълна с околните. Използвайте периода, за да обърнете повече внимание на себе си, на собствените ви идеи, цели и проекти. Може би е най-подходящият момент за тях. Насочете енергията си в занимания, които ще са смислени и ще ви донесат развитие. В средата на седмицата приятели ще ви измъкнат от по-мрачното настроение. Може да обсъдите плановете си с тях, ако се нуждаете от съвет или странично мнение. Уикендът идва с приключение.

Козирог

Съзнанието ви е поставено в рамка от известно време. Това, от което се нуждаете, е някой или нещо да ви извади от тази рамка. Използвайте началото на седмицата, за да поговорите с нестандартен за вас човек или да планирате нещо спонтанно и ново. Във вторник ще изникнат някои проблеми, но ще съумеете да се справите с тях и още в сряда ще се справите успешно с всичко. В края на седмицата ще се почувствате объркани от нещо, но не бива да се отчайвате. Вече знаете отговора на проблема и какво да направите – просто послушайте интуицията си.

Водолей

Любовта е нещо, което не може да се предвиди. Началото на седмицата вещае изключително романтично изживяване, за което дори не сте и подозирали. Просто дръжте очите си отворени, за да не го пропуснете, улисани в ежедневните задачи. От вас ще зависи дали ще е нещо краткотрайно или началото на нова голяма любов. Самочувствието ви обаче ще се повиши значително и към средата на седмицата това няма да остане незабелязано. Напротив, ще ви отвори още врати напред. В края на седмицата ще изникне проблем в общуването ви с по-труден като характер човек. Помислете за някакъв хитър начин, по който да се разберете с него.

Риби

Понякога колкото повече неща научите, толкова по-добре ще можете да реагирате в дадена ситуация. В понеделник и вторник ще сте с един ход пред останалите, защото ще сте наясно с някои факти, с които те не са запознати. Възползвайте се от предимството си добре. В сряда и четвъртък работата ще ви е по-трудна, няма да успеете да се концентрирате, пазете се от грешки. Намерете начин да се отпуснете и да прочистите съзнанието си – книги, музика или любимо занимание. Краят на седмицата идва с много неща, които да отвличат вниманието ви, включително и изкушения. Ако имате нужда от тях, отдайте им се. Ако пък смятате, че моментът не е подходящ, просто ги подминете този път.

blue-2315434_1280.jpg

Вижте още:

5 знака, че тялото ви отчаяно се нуждае от помощ

10 признака, че пиете опасно малко вода!

Алкохолната зависимост

С едно наум за любимата бира

Как да се харесваме и да сме щастливи?

Как да стопите ледовете във всеки разговор?

Ежедневните навици, които казват (всичко) за нас

Любимият цвят никога не е случаен

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща