Любопитно

Седмичен хороскоп: 27 септември - 3 октомври

09:23, September 27, 2021 | От New Me
Photo by Jon Ly on Unsplash
Овен

Комуникацията ви с околните ще върви по-трудно в следващата седмица. В любовта също ще имате труден период от 30 септември до 20-ти октомври. Опитайте се да намерите път към другите и да улесните общуването си с тях. С новия месец позицията на Венера ще засили креативната ви страна, ще сте пълни с идеи и ще можете да ги осъществите, стига да си направите добър план. Не пропускайте възможност да пътувате и да прочистите ума си от натрупаното напрежение.

Телец

След 30 септември умът и сърцето ви ще са на една вълна и ще се чувствате в хармония със заобикалящата ви среда. Не е изключено да се сдобиете с нов партньор, независимо дали става въпрос за професионалния или личния ви живот. След трети октомври се въздържайте от импулсивни решения в работата. Сега не е моментът да се поддавате лесно на различни настроения. Обмисляйте внимателно, преди да направите следващия си ход и бъдете фокусирани върху големите си цели.
Близнаци

Ще ви е трудно да се придържате към поставените си цели в следващата седмица. Ще сте изправени пред нови предизвикателства в периода от 30 септември до 20-ти октомври. Подгответе си план Б за всяка важна ситуация и задача, която ви предстои. В романтичен план се изправяте пред много интензивен период след първи октомври, подгответе се да минете на ново ниво в любовния си живот. Отдайте се на емоциите и се насладете на момента.

Рак

След 30-ти септември ви се открива отлична възможност да започнете нови взаимоотношения в личен план или да заздравите старите. Всичко ще зависи от вашите нагласи, желания и решения, така че преценявайте добре ситуациите. Имате нужда да направите нещо, с което да развиете креативната си страна - четете книги, гледайте филми или отидете до някой музей, където да намерите вдъхновението си. След първи октомври се погрижете малко повече за здравето си, имате нужда от възстановяване.
Лъв

От 30 септември до 20 октомври бъдете особено внимателни в личния си живот и решенията, които взимате. Бъдете достатъчно открити, за да посрещнете всеки емоционален проблем, който ще ви се изпречи. Погледнете на него рационално и потърсете най-доброто решение за вас. Плановете ви, свързани с дома, няма да вървят съвсем гладко, затова си подгответе резервни варианти, към които да преминете. След първи октомври е отличен момент за едно кратко романтично пътуване.

Дева

След 30 септември направете нещо, което отдавна искате, в личен план, моментът ще е идеален за това. Общуването ви ще е повече от добро, така че с лекота ще успявате да убедите околните в нещата, които искате. Използвайте инерцията, която сте набрали, за да постигнете целите си в следващите дни. В романтичен план ви се откриват отлични перспективи, така че не ги пропускайте. В работата може да настъпи малко по-сложен период, затова бъдете подготвени за предизвикателствата и максимално концентрирани.
Везни

В периода от 30 септември до 20-ти октомври бъдете по-внимателни с парите си. Планирайте добре всеки разход и обмисляйте покупките си, за да не предизвикате излишни проблеми. Проверявайте също така парите, които носите в себе си, за да се предпазите от загубата им. След първи октомври бъдете по-общителни с околните, излизайте и контактувайте с нови хора. Именно едно от новите ви познанства ще се окаже особено важно за вас в личен или професионален план.

Скорпион

Настъпването на новия месец ще ви вдъхне повече сили и увереност. Използвайте периода, за да се захванете с всички важни и трудни задачи пред вас. Моментът ще е идеален, както за постигане на стари цели, така и за поставянето на нови. Действайте с размах и не се страхувайте от предизвикателствата. През тази седмица обърнете малко повече внимание и на здравето си, погрижете се да си починете добре и да възвърнете силите си. Сега е времето на промените, както физически, така и емоционално.
Стрелец

В романтичен план ви предстои интересно раздвижване в периода след първи октомври. Ако вече си имате половинка, отдайте се на приятни изживявания - романтична вечеря, излизания и пътуване. Ако все още не сте срещнали точния за вас човек, не се лишавайте от срещи и комуникация с други хора, моментът е перфектен да го намерите. След трети октомври си помислете какви промени искате да направите в живота си. Ако се нуждаете от нещо ново във външния вид, не се страхувайте да експериментирате.

Козирог

В периода от 30 септември до 20-ти октомври не са изключени някои предизвикателства пред вас. Опитайте се да бъдете максимално концентрирани, за да преодолеете по-бързо препятствията. Възможни са срещи с хора, които отдавна не сте виждали, и може да предизвикат противоречиви чувства във вас. Не бъдете предубедени, нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. След първи октомври периодът е идеален за романтични изживявания, планирайте смело вечери, излизания и пътувания, любовта е пред вас.
Водолей

След 30 септември не отказвайте предложения за интересни срещи и пътувания. Именно на някои от тях късметът ще ви се усмихне и ще постигнете една от най-големите си цели. Същевременно до 20-ти октомври може да имате допълнителни затруднения в работата или в личен план, но ако сте достатъчно фокусирани върху големите си цели, ще се справите с малките предизвикателства пред вас. Обмисляйте внимателно ходовете си и се пазете от грешки.

Риби

Имате нужда от нови изживявания, за да отворите съзнанието си и да презаредите след дълъг и монотонен период. Обърнете повече внимание на романтичния си живот, нужни са ви по-големи промени там, за да се чувствате наистина добре и щастливи. В другите аспекти от живота ви се разкриват интересни нови възможности, следете за тях и не ги пропускайте, само ще спечелите от това. Въпреки че не сте от пресметливите хора, правете много добре преценките си и не взимайте прибързани решения. Вижте кои варианти ще са най-изгодните за вас и се насочете към тях.
Imasmi web loading