Любопитно

Седмичен хороскоп: 28 март - 3 април

11:19, March 28, 2022 | От New Me
Снимка: Photo by nine koepfer/Unsplash
Овен

Може да усетите умора и напрежение, особено по отношение на работата ви. Не се поддавайте обаче на мрачните мисли. Сега е моментът да мислите малко по-разчупено и да потърсите начин за развитие. След 2 април си поставете за задача малко повече да се погрижите за здравето си, не е удачно да го неглижирате на този етап. Обърнете внимание и на близките си отношения, там също са необходими някои промени.

Телец

Опитайте се да балансирате между своите желания и тези на важен за вас човек - за хармония в отношенията си трябва да намерите взаимен компромис. С началото на месеца, след 1 април, ще навлезете в нова фаза, подходяща за значими промени. Насочете се към нов проект или си поставете още една голяма цел. В настъпващия период комуникацията ви с околните ще е ключът към успеха, така че не се лишавайте от общуване.

Близнаци

Усещате, че нещо, с което сте се захванали, не удовлетворява сърцето ви. Дали подобни компромиси си заслужават или сте отишли твърде далеч в желанието си да угодите на околните. След 2 април е най-удачният момент да се заемете с личните си взаимоотношения. Приоритет сега трябва да е връзката ви с важен за вас човек, опитайте се да я подобрите. Или, ако сте на такъв етап, да поработите за започването на нова.
Рак

След 30 март ще имате желание и възможност да поставите като приоритет личния си живот. Не се колебайте да го направите, сега е моментът да се погрижите за взаимоотношенията си с по-важните за вас хора. В периода след 3 април се съсредоточете върху работата си и се пазете от грешки там. Слушайте повече интуицията си и по-малко чуждото мнение. В личен план са необходими някои важни стъпки, обмислете ги.

Лъв

Ситуация от личния ви живот ще обхване съзнанието ви в следващите дни. Не бързайте да унивате, дори да ви се струва, че нещата не отиват към добър развой. Имайте търпение да доведете всичко докрай и ще осъзнаете, че се е наредило по най-правилния за вас начин. След 2 април ще ви зарадват романтични преживявания и приятни изненади. Не се лишавайте от общуване, за да стигнете до тях.

Дева

Трудно ви е да следвате всички цели, които сте си поставили. Опитайте да не се захващате с твърде много неща наведнъж - това крие риск да не успеете с всичко и да останете разочаровани. От 2 април нататък потърсете общуване с важен за вас човек, който може да ви даде искрен и добронамерен съвет и да ви помогне на ключов етап в живота ви. След 4-ти е перфектният момент за промени. Проучете нови възможности.
Везни

След 1 април ще ви се открие възможност да осъществите някои от големите си цели. Не я пропускайте за нищо на света и отворете всичките си сетива за случващото се около вас. Междувременно романтиката ще заеме водеща позиция около средата на седмицата, отдайте се на приятни емоции. След уикенда навлизате в период на финансови промени, бъдете готови и се възползвайте от ситуациите около вас.

Скорпион

Не се чувствате в кондиция през тези дни - липсва ви пълноценно общуване и разнообразие. Само от вас зависи обаче да промените нещо в ежедневието си и да го направите по-забавно. Потърсете нови предизвикателства и хобита, както и удачен начин да комуникирате с другите. Ако балансирате всичко това, животът ви ще потръгне в съвсем различна посока. В личен план също назряват промени, ако сте улегнали достатъчно, за да допуснете да се случат.

Стрелец

След 1 април за вас се задава раздвижване по отношение на работата. Не са изключени големи промени, така че бъдете подготвени да реагирате бързо на случващото се. Около средата на седмицата ще ви се открие възможност за нови придобивки и допълнителни приходи - възползвайте се. От 3 април нататък личните взаимоотношения излизат на преден план, погрижете се за емоционалните си преживявания.
Козирог

Напът сте да завършите нещо голямо, към което се стремите, трябва само да сте по-упорити и постоянни. Дори да срещнете някои трудности, това не бива да ви отклонява от целите ви. След 1 април бъдете по-предпазливи с хората, които сте допуснали около себе си. Не е изключено някой да ви изненада неприятно с постъпка или с думите си. Направете си някои равносметки. Уикендът е време само за вас, насладете се.

Водолей

Сърцето ви жадува за промени и нови изживявания. Опитайте се да насочите събитията около вас в тази посока, доколкото е възможно. Започнете с малко разнообразие в ежедневието си и преминете към мащабни промени, когато имате шанс за това. След 1 април се заемете с решаване на финансови въпроси, които не търпят повече отлагане. Уикендът е време за хубави емоции и общуване с важните за вас хора.

Риби

Избягвайте конфликти в личните си взаимоотношения в дните около 1 април. Ситуацията бързо може да ескалира и да се стигне до разрив. Опитайте да бъдете по-премерени и да не се поддавате на емоциите - нищо добро няма да последва от тях. В периода след 3-ти потърсете нови съмишленици за идеите си, разширете хоризонтите и перспективите си. В личен план се задава промяна, възползвайте се от нея и обърнете нещата в своя полза.
Imasmi web loading