Любопитно

Седмичен хороскоп: 28 юни - 4 юли

09:15, June 28, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 28 юни - 4 юли

Ето как ще започне новият месец за вас

Овен

Подгответе се за нещо ново в живота ви след 2 юли. Нещо ще запали страстта ви - ново начинание или нов човек, който ще внесе много радост във всекидневието ви. Едно е сигурно - трябва да се отърсите от скучните дни за известно време, бъдете по-активни и организирайте нещо забавно с близки и приятели. Поглезете се и обърнете малко повече внимание на вашите желания и нужди.

Телец

Доверявайте се повече на интуицията си през тази седмица - както за личния ви живот, така и за работата. Около 30 юни си помислете с кого можете да обедините сили, за да постигнете нещо голямо. Огледайте добре хората около себе си и усетете на кого можете да се доверите в по-дългосрочен план. Позицията на луната на 3 юли ви предоставя удачен момент за разбиване на рутината. 

Basic Instinct (1992) Poster

Незабравимите трилъри на 90-те

Близнаци

На път сте да завършите нещо голямо и важно. Почти сте на финалната права, но не се главозамайвайте предварително и останете фокусирани. Използвайте времето от вторник до четвъртък, за да отметнете дребните и досадни задачи, които и без това сте отлагали достатъчно. Помислете обаче дали не е по-добре да действате сами по важните въпроси.

Рак

Не сте от хората, които хитруват на дребно, затова не се изкушавайте да влизате в различни "схеми", предложени ви от околните. В сряда и четвъртък се вслушвайте в разговорите наоколо, може да научите нещо интересно и полезно. В края на работната седмица свършете неотложните задачи у дома. През част от уикенда може да сте напрегнати, защото се очертава проблем с близките. 

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Лъв

В началото на седмицата някой може да се възползва от доброто ви настроение и благоразположението ви. Така ще се окажете замесени с чужд спор, било то и като арбитър. Най-добре е да не се намесвате в конфликтни ситуации, освен ако не ви засягат пряко. След сряда започва период, през който ще сте в хармония със себе си и ще постигате добри резултати. В неделя близък човек може да се нуждае от вашата помощ.

Дева

Започвате седмицата в силно продуктивно настроение. Идеите ви са добри, а в реализацията им нямате равни. Някой около вас може да се подразни от добрата ви работа, но не позволявайте на нищо да убие ентусиазма ви. Към четвъртък бъдете внимателни и премисляйте няколко пъти думите си, ще е важно. В събота и неделя е време за приятни емоции и забавления.  

Photo by Claudia Nuta on Unsplash

Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Везни

Навлизате в нов период от живота си. Не се колебайте в понеделник и стъпвайте смело напред. Във вторник и сряда е добре да обърнете малко повече внимание на здравето си - спортувайте, хранете се правилно. В четвъртък ще трябва да се фокусирате върху работата си, а в петък ще ви е още по-натоварено. През уикенда най-добре си почивайте, защото седмицата ви ще е изтощителна.

Скорпион

В началото на седмицата може да завържете нови познанства. Доверете се на инстинкта си, не се вслушвайте в чуждото мнение или в слухове. В периода до четвъртък сте образец за перфектен приятел и добро поведение - изпълнени с готовност да помагате. И все пак мислете внимателно за кого хвърляте енергията си. Уикендът ще е важен за вас, нещо голямо е на път да се случи.

Сан Марино – най-старата република в света

Стрелец

Ще сте подвластни на силна емоция в началото на седмицата. Може да ви обхване вдъхновение или някой да провокира непознато чувство у вас. В периода от вторник до четвъртък ще сте изправени пред допълнителни предизвикателства. Не разчитайте на подкрепа от околните, най-вероятно ще трябва да се справите сами. В края на седмицата разчупете рутината и потърсете разнообразие.

Козирог

В началото на седмицата може да имате известни затруднения в работата, ще се наложи да се хвърляте в различни посоки, за да се справите. В периода до четвъртък ситуацията ще се нормализира и ще се чувствате по-спокойни. Дори може да се зарадвате на неочаквана изненада или да преоткриете забравен човек в точния момент. В края на седмицата разговор или събитие може да постави пред вас нова възможност, оглеждайте се за нея. 

Photo by Ana Tablas on Unsplash

7 неща, за които никоя майка не е подготвена

Водолей

Началото на седмицата не е най-подходящият момент да привличате вниманието върху себе си, особено в работата. Има риск някой да си търси изкупителна жертва, затова най-добре е да не попадате в полезрението му. Иначе дните до четвъртък ще са наистина добри и успешни за вас. Петък и събота вече ще са спокойни. В неделя ще излъчвате сила и ще спечелите симпатиите на някой, който за първи път ще ви види в нова светлина.

Риби

Това, от което се нуждаете, е пътуване. Дали ще е по-далеч или не чак толкова, сериозно се заемете да го планирате, ще ви повлияе положително във всяко отношение. От вторник до четвъртък може да усещате напрежение между вас и околните, а общуването няма да е силната ви страна. Краят на седмицата е за връщане на хармонията и баланса ви. Може да ви се наложи да вземете трудни решения тогава. 

Imasmi web loading