Седмичен хороскоп (3 – 9 юли)

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

03 Юли 2017

Овен

Седмицата започва с обичайните проблеми. В понеделник и вторник сте притеснени заради многото задачи, които имате и малкото време, което ви остава за тях. Не се ядосвайте и тормозете напразно. В следващите дни ще се справите отлично с всичко. От сряда до петък ще сте във вихъра си при общуването с другите хора. Ще успявате да ги убеждавате с лекота в думите си. През уикенда се отдайте на заслужена почивка и обърнете повече внимание на себе си и близките си.

Телец

В началото на седмицата ще се радвате на вниманието на някого, към когото имате симпатии или дори по-силни чувства. Използвайте възможността, когато сте заедно, за да предприемете действия – да поговорите повече, да предложите да излезете. В следващите дни има предпоставки отношенията ви да се развият, ако изиграете картите си правилно. Доброто ви настроение ще се запази през седмицата, ще сте приятна и желана компания. В събота и неделя обаче могат да изникнат някои проблеми около вас. Бъдете по-внимателни.

Близнаци

Седмицата няма да започне много лесно за вас. В понеделник и вторник ще имате проблеми в общуването с най-близките си. Имате чувството, че каквото и да кажете, оставате неразбрани и това ви напряга излишно. Затова в дните от сряда до петък заложете повече на излизанията с приятели. По-близките от тях ви познават достатъчно добре и са наясно от какво имате нужда и какво желаете. С наближаването на уикенда настроението ви се покачва. Задават се много забавления и романтични изживявания. Не се лишавайте от тях.

Рак

Много сте добри в анализирането на проблемните ситуации. В понеделник и вторник това ваше качество ще ви е от полза. Ще можете по-бързо да се ориентирате къде са проблемите около вас и ще се справите по-лесно с отстраняването им. За съжаление, нещата у дома няма да вървят толкова гладко. Недоразумение или случайно подхвърлена реплика ще нажежи атмосферата с най-близките. Ако не внимавате, дребната кавга може да прерасне в сериозен скандал и да помрачи целия ви уикенд.

Лъв

В началото на седмицата ще си дадете сметка за нещата, които са по-важни за вас на този етап. Използвайте момента, за да подредите правилно приоритетите си. От сряда нататък вече ще ви занимават други въпроси и проблеми. Финансовото ви състояние може да ви създаде известни неприятности в следващите дни. Бъдете по-внимателни с парите. Краят на седмицата е белязан от приятни емоции с близки хора и приятели. Не позволявайте на философските мисли и съмненията, които се опитват да ви обземат, да провалят хубавите емоции, които ви предстоят.

Дева

Добро и хармонично начало на седмицата за вас. Нещата ще ви се получават с лекота, стига да се настроите за това. Иска ви се и всичко около вас да е в такава симетрия, в каквато са и вашите действия и мисли. В сряда и четвъртък обаче не насилвайте нещата и не бъдете твърде взискателни и критични към околните. Не всеки може да изпипва детайлите така, както вие, и може да си навлечете гнева на някого около вас. В петък един разговор ще ви окаже много силно влияние и ще ви подтикне да действате по малко по-различен начин. Събота и неделя ще ви отведат на по-интересно и различно място. А точно от това имате нужда в момента.

Везни

Във вихъра си сте в общуването с околните в понеделник и вторник. Социалните ви контакти са просто на ново, по-високо ниво. И няма да са ви от полза, за да научите само последните новости и клюки. Напротив, ще ви помогнат изключително много, стига да съумеете да ги използвате добре. Романтика и любов пък ще владеят ситуацията около вас в дните след сряда. Имате чувството, че летите – всичко е съвършено. Или почти - все пак ще изникне паричен проблем през уикенда, който ще помрачи почивката ви.

Скорпион

В началото на седмицата приятел ще се нуждае от вас за подкрепа и съвет. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите и какво точно трябва да кажете и направите. След сряда може да предизвикате истинско бедствие. Причината е, че ще държите твърде упорито на своето мнение и ще искате да направите нещата по своя начин, въпреки че в случая това няма да е най-доброто решение. Помислете добре дали не е по-удачно да се вслушате малко и в чуждото мнение. В събота и неделя сте толкова одухотворени, че ще вдъхновявате околните. С края на седмицата сте на прага на нещо голямо, което предстои да се случи.

Стрелец

В понеделник и вторник сте всеобщите любимци. Карате хората около вас да се чувстват толкова добре, че да забравят малките ви прегрешения и да се радват на всеки момент, прекаран във вашата компания. След сряда трябва да се фокусирате върху задачите в работата, за да не изоставате и да не си навлечете критика. В края на седмицата на хоризонта се задават нови запознанства, които ще са ви много полезни за по-нататъшното ви развитие. Така че сега не е моментът да сте асоциални. Уикендът ви поднася приятни моменти с близки хора.

Козирог

В началото на седмицата сте пълни с нови идеи и търсите съмишленици, с които да ги осъществите. Колкото и да ви разубеждават, не се отказвайте от целите си, няма да съжалявате. Неочакван успех ще ви споходи в средата на седмицата. В четвъртък и петък ще продължите да извоювате малки победи в различни начинания. Уикендът ще е спокоен и зависи само от вас как ще му се наслаждавате.

Водолей

Ще сте благосклонни и добронамерени към другите в началото на седмицата. Ако някой ви потърси за помощ или услуга, вие ще се отзовете с готовност. А това определено ще ви се отплати. Някои предизвикателства и проблеми обаче ще изникнат в средата на седмицата. Нещо ще ви обърка за кратко в сряда. За съжаление, четвъртък и петък също няма да са от най-приятните, но ще съумеете да се справите с трудностите. За сметка на това, събота и неделя ще са спокойни и много по-приятни.

Риби

В понеделник и вторник ще сте спокойни. Дори да сте на различни мнения с околните, ще намирате начин да достигнете до консенсус. Нещата обаче коренно ще се променят към средата на седмицата, когато може да изпитате силно разочарование от някого. Дори да сте сгрешили в преценката си и да сте имали добро мнение за някой, който не го заслужава, не унивайте – това няма да ви повлияе за дълго. Към края на седмицата се отдайте на забавления с истински приятели, а през уикенда намерете време само за себе си.    

Вижте още:

Първото, което видите на тези рисунки, издава характера

Датата на раждане = какъв човек си

Не на цигарите или черно-бели сънища?

Чертите, които притежават успешните хора

(Не)познатият Титаник

Как да се харесваме и да сме щастливи?

Как да стопите ледовете във всеки разговор?

Ежедневните навици, които казват (всичко) за нас

Любимият цвят никога не е случаен

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща