Любопитно

Седмичен хороскоп: 30 август - 5 септември

10:12, August 30, 2021 | От New Me

Овен

Иска ви се да се отдадете малко повече на емоциите си и да се впуснете в непознати за вас среди. Последвайте сърцето си на този етап - новото със сигурност ще разнообрази живота ви и ще ви срещне с интересни личности. След 5 септември позициите на Меркурий ще повлияят положително на отношенията ви с важни за вас хора. Не подценявайте силата на доброто общуване.

Телец

Опитайте да се приобщите към по-широк кръг от хора, включете се в голям проект - мислете мащабно на този етап и действайте с размах. Сега не е моментът да играете на сигурно и да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате. След 2 септември, освен за материалната страна на нещата, помислете малко повече и за себе си. Здравето ви се нуждае от внимание.

Близнаци

Ще имате шанса да затвърдите позициите си и да се издигнете в работата през тази седмица. Прекрасна възможност ще ви се открие в неочакван момент, но трябва да сте готови да се възползвате от нея, вместо да губите време в колебание. След 3 септември вашата планета Меркурий ще е в позиция, която ще благоприятства за развитието на връзките в романтичен план.

Рак

Бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт с настъпването на новия месец. За да получите онова, което не сте постигнали досега, трябва да приложите похвати, които не сте използвали до този момент. Мислете нестандартно и добрите, работещи идеи ще дойдат при вас. Сега не е време за колебания, така че действайте решително за всяко нещо.

Лъв

Позицията на Луната в началото на новия месец може да внесе известен смут в личните ви взаимоотношения за известно време. Ако не сте съвсем сигурни как да постъпите, следвайте сърцето си - то със сигурност няма да ви подведе накъде да поемете. След 4 септември позициите на Венера ще са добри, за да сложите ред в личния си живот и да се отдадете на повече романтика.

Дева

Ако имате неизпълнено желание в личен план, с наближаване на периода на новолуние ще се открие възможност за осъществяването му. Бъдете нащрек за всякакви малки сигнали и промени в отношенията ви с човека, който ви интересува - само от вашите действия ще зависи дали и накъде ще продължи връзката ви. След 2 септември може да ви се открие добра възможност за повече придобивки. 

Везни

След 1 септември обърнете повече внимание на личните си взаимоотношения. Ако нещо там не ви удовлетворява, сега е моментът да го промените. Също така си съставете план за действие по отношение на целите, които гоните. Важно е да направите конкретни стъпки в тази посока, иначе ще изтървете златна възможност за големи промени към по-добро.

Скорпион

Началото на седмицата ще ви донесе нови усещания и със сигурност няма да ви е неприятно. Имате нужда от раздвижване, така че хванете онова, което ви поднесе съдбата. Около сряда внимавайте емоциите ви да не вземат връх, импулсивните действия и решения няма да са във ваша полза. Овладейте се и действайте по-хладнокръвно. Уикендът ще създаде предпоставки за промяна в романтичен план.

Стрелец

В началото на седмицата ще ви е трудно да сложите в ред мислите си и да подредите правилно приоритетите си. Дайте си време за вземането на решения и не прибързвайте, защото може нещата да излязат от контрол. След сряда обърнете повече внимание на здравето си и потърсете начини да успокоите съзнанието си. Претоварени сте и имате нужда от малко почивка. В събота и неделя ви очаква изненада, подгответе се за нещо ново.

Козирог

Нещата се случват страшно бързо около вас. Дори на моменти не сте подготвени за промените, които се задават. Около сряда най-после ще имате малко време да си отдъхнете и да направите някои равносметки. Дайте си време и не бързайте. В четвъртък и петък се въздържайте от вземането на важни решения. Уикендът е време за личните ви взаимоотношения, обърнете повече внимание на романтичния си живот.

Водолей

Захванали сте се с твърде много задачи и започвате да губите почва под краката си. Заемете се само с най-важното. Ако се разпилявате прекалено, няма да сте доволни от крайния резултат. Особено предизвикателна за вас ще е сряда. Бъдете концентрирани, за да не допуснете грешка. Четвъртък и петък са време за равносметки, най-вече лични. Дали не сте на нов етап от живота си, в който трябва да направите драстични промени? В неделя си дайте малко почивка.

Риби

Ще сте доволни от постиженията си през тази седмица. Възползвайте се от творческото си настроение и набележете следващите се цели и задачи. Идеите ви сякаш са неизчерпаеми, но не разкъсвайте силите си към много неща, спрете се на онези, които ви вълнуват най-силно. В средата на седмицата дайте малко почивка на съзнанието си, излезте с приятели или любим човек и се забавлявайте. Уикендът идва със задължения, от които не можете да избягате.

Imasmi web loading