Седмичен хороскоп: 5 - 11 април

Photo by Joshua Rawson-Harris on Unsplash

Photo by Joshua Rawson-Harris on Unsplash

Автор: New Me

05 Април 2021

Овен

Не се затваряйте прекалено много в себе си. Наблюдавайте случващото се около вас, нова информация ще ви е полезна в следващ етап от живота ви. Затова не се отдавайте на самота сега, отговорите, които търсите, са някъде наоколо. Ще имате своето време за равносметки и уединение през уикенда, когато определена ситуация ще ви накара да се замислите сериозно за бъдещето и да потърсите промени.

Телец

Ще имате възможността да преоткриете себе си през тази седмица. Задават се събития, които могат да отключат големи промени в живота ви. А те ще са във важен за вас аспект - може да е както личен, така и професионален. Следете внимателно случващото се около вас и се опитвайте да реагирате по възможно най-правилния за начин, за да обърнете нещата във ваша полза. 

Photo by Guillaume M. on Unsplash

Какво ще ти се случи през април?

Близнаци

След 8 април за вас ще се отключат нови врати и ще имате шанса да постигнете онова, за което сте работили упорито досега. Позицията на планетите ще е благоприятна и ще усетите лекота във всичко, което предприемете. Използвайте този момент, за да се доближите до целта си. Уикендът е време за откровения - възползвайте се, за да се изясните с близък човек.

Рак

Ще откриете, че комуникацията с другите се получава далеч по-лесно. Ще се чувствате по-освободени да кажете това, което мислите, и ще бъдете чути. Ще успявате много по-бързо да постигате целите си и да убеждавате околните в правотата си. След 9 април ще сте в изгодни позиции по отношение на парите. Има няколко възможности около вас за финансови придобивки, възползвайте се.

pixabay.com

5 токсични навика, с които губим любовта

Лъв

Не разпилявайте вниманието си между твърде много неща през тази седмица. Това няма да е работещият вариант за вас в момента. Въпреки че някой настойчиво ще изисква вниманието и услугите ви в следващите дни, вие се постарайте да ангажирате мислите и действията си повече с личния си живот. Там определено имате нужда от малко грижи и промяна, затова направете равносметка и действайте.

Дева

Огледайте се около себе си през тази седмица. Напълно възможно е да се натъкнете на нови и по-сериозни източници на доходи. Не трябва да сте нерешителни в този период, иначе може да пропуснете огромен шанс за развитие и придобивки. След 8 април ще усетите раздвижване и в личен план. Ще ви се открият възможности за повече романтика и интимност, ако имате желание и нужда от това.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Везни

Важно за вас е да обърнете повече внимание на здравето си през тази седмица. Започнете да се грижите малко повече за себе си и да преосмисляте някои от навиците си. Иначе може да възникне здравословен проблем, с който по-трудно да се справите. След 9 април ще откриете, че комуникацията ви с околните е много по-добра, а набелязаните цели се доближават постигат по-бързо от очакваното.

Скорпион

Дошъл е моментът да мислите мащабно и да действате с размах. Ще ви се открият невероятни възможности за развитие след 8 април, затова не се влияйте от чуждото мнение, а се вслушвайте повече в интуицията си - тя ще ви насочи най-правилно. В периода след 10-ти ще сте в плен на романтиката, задават се вълнуващи дни пред вас, така че не бъдете затворени в себе си.

Photo by Lorenzo Spoleti on Unsplash

Кой е измислил нотите?

Стрелец

Някой около вас ще запали силно емоциите ви и ще пробуди интереса ви към много любопитни теми. Възползвайте се от това, за да разширите и разнообразите случващото се около вас. В живота ви назряват промени и е хубаво да започнете с малките детайли наоколо. В средата на седмицата не е изключено да се сблъскате с недоброжелатели, но не им позволявайте да ви извадят от равновесие. Уикендът идва с нови възможности за вас.

Козирог

След 8 април позициите на Венера ще поощрят връзките ви извън работата. Фокусирайте се върху най-близките си хора и се погрижете за дома си. Ключово е приоритет на този етап да бъде личният ви живот - именно там назряват големи промени и от това ще зависи щастието ви през следващите месеци. Не пропилявайте възможностите, които ви се дават.

Photo by Tina Dawson on Unsplash

Поверията, свързани с дома

Водолей

Ще усетите, че енергията ви се отприщва след 8 април и ще сте силно фокусирани и амбицирани относно целите си. Това ще ви приближи значително до нещата, които искате. Не вземайте важни решения и не предприемайте големи промени, без да сте обмислили всички варианти. Краят на седмицата ще дойде с откровения от близък до вас човек. Не съдете прибързано и не критикувайте излишно близките си, опитайте се да проявите разбиране в следващите дни.

Риби

Не се тормозете да се справите с всичко сами през този период. Ще можете да разчитате на помощта на приятели и близки, но само ако ги подберете правилно. Чарът и обаянието ви през тази седмица работят на пълни обороти, така че се възползвайте да поискате от правилните хора нещо, свързано с големите ви цели. Без съмнение, ще го постигнете. След 10-ти е време за романтика. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща