Седмичен хороскоп: 7 - 13 юни

Photo by Jim Jacob on Unsplash

Photo by Jim Jacob on Unsplash

Автор: New Me

07 Юни 2021

Овен

Седмицата ще е добра за постигане на поставени цели и за възход в работата. Сега не е моментът да се колебаете - действайте решително, за да се радвате на успехи. Втората половина на седмицата ще ви изненада с приятни емоции в личен план. Нещо хубаво, което ви е убягвало в последно време, е на път да се реализира. Мислете положително.

Телец

Периодът е повече от удачен да наложите себе си в работата, да започнете нов проект и да увеличите приходите си. Бъдете активни и не чакайте някой друг да ви помогне, потърсете сами късмета си. След 12 юни се отдайте на по-духовни занимания. Намерете начин да презаредите - обградете се с близки хора, общувайте повече или попътувайте за кратко. 

Photo by Ramy Kabalan on Unsplash

Какво ще ти се случи през юни?

Близнаци

Позволете си да бъдете по-смели, да изследвате непознати за вас територии, без значение дали се касае за работата или за личния ви живот. Промените, които назряват около вас, са осезаеми. Важно е обаче да отворите съзнанието си за тях и да ги приемете. Помислете какво най-много искате на този етап и насочете цялата си енергия в тази посока - резултатите няма да закъснеят.

Рак

Фокусирайте се изцяло върху новите си идеи и нещата, които отдавна ви се иска да пробвате, но не са ви достигали време или смелост. Дошъл е моментът да разчупите рутината и да експериментирате без колебание. Втората половина на седмицата е идеална да се впуснете в приключение - ще откриете нови възможности и ще презаредите напълно.

Клинт Истууд в

Най-великите роли на Клинт Истууд

Лъв

Седмицата е повече от добра да прекарате малко време с други хора. Обменете идеи, общувайте без предразсъдъци и вижте колко много ще ви дадат тези взаимодействия. След 11 юни разчитайте повече на чара и усмивката си, за да убеждавате по-лесно околните в правотата си и да получите по-бързо онова, което искате на този етап. 

Дева

В следващите дни се отдайте на хората, които са важни за вас. Подсилете връзките си и си подарете повече време с онези, които ви зареждат положително. Важно е да избягвате на всяка цена негативните ситуации и емоции в момента, защото те могат да ви потопят твърде надолу и да изпаднете в депресивно състояние.

Gia Poster (1998)

Топ 10 филми с Анджелина Джоли

Везни

Тази седмица за вас трябва да премине под знака на истината. Колкото и да обичате да сте балансирани и да подхождате деликатно към околните, сега не е моментът да премълчавате нещата, които не ви допадат. Всичко, което ви вълнува, споделяйте смело с хората около вас. Този път важните трябва да сте вие, така че не щадете излишно чувствата на другите.

Скорпион

В следващите дни за вас предстоят важни решения, дори на пръв поглед да не изглежда така. Изборите, които ще направите, ще изиграят съществена роля за това как ще се развият ситуациите около вас в средносрочен план. Затова обмисляйте добре всяко действие, колкото и незначително да ви се струва. Следвайте единствено интуицията си.

Photo by Yuri Efremov on Unsplash

Кой литературен шедьовър си според зодията?

Стрелец

Около вас ще има силна енергия през тази седмица. Така че ще увличате в собствените си емоции и желания и хората около вас. Ще привличате като магнит останалите, затова не се изненадвайте, ако пред вас се открие неочаквана възможност за романтично изживяване. Постъпвайте така, както на вас ви се иска, останалото е без значение в момента.

Козирог

Не се страхувайте да се потопите в дълбоки води и да изпробвате нещо ново и непознато. Страхът не ви е присъщ, така че се отърсете от колебанията си. Всичко ново, което ви се струва очарователно и ви привлича, трябва да е на дневен ред при вас. Време е да пуснете някои от старите и рутинни навици да си тръгнат от живота ви.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Водолей

Периодът пред вас е време само за романтика и засилване на връзките. Не допускайте негативни хора и мисли около себе си, отдайте се на приятни изживявания и си позволете да се погрижите за себе си. Усетете от какво имате най-голяма нужда на този етап и работете упорито в тази посока. Пред вас се задават важни промени.

Риби

Усещате, че имате нужда от малко усамотение и равносметки. Отделете си време само за вас, но не се изолирайте напълно от околните. Именно хората около вас ще ви дадат онова, от което най-много се нуждаете на този етап, дори самите вие да не предполагате. След 10 юни се доверявайте единствено на интуицията си за решенията, които взимате.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща