Седмичен хороскоп: 8 - 14 март

Photo by Jessica F on Unsplash

Photo by Jessica F on Unsplash

Автор: New Me

08 Март 2021

Овен

От 10 март навлизате в по-особен период, който ще продължи до средата на април. През него ще имате нужда да се погрижите за здравословното и емоционалното си състояние. Оставете всичко друго на заден план и направете онова, което ще ви накара да се освободите от напрежението и да се почувствате най-добре. След 12 март е време да впрегнете амбицията си и да последвате големите си цели - тяхното време е сега.

Телец

През тази седмица ще трябва да преосмислите плановете си, да направите някои сериозни равносметки и да въведете промени в живота си, ако смятате, че не сте напълно удовлетворени от нещо на този етап. Не бива да се поддавате на колебания, защото рискувате да поставите на карта собственото си щастие. След 13 март ще имате големи новини относно паричен въпрос.

Снимка на Hebi B. от Pixabay

Най-търсените неща за зодиите в Google

Близнаци

Време е за промяна на играта и на поведението ви спрямо определени хора. Използвайте предстоящата седмица, за да начертаете план за действие, с който да се освободите от негативното влияние на някого около вас и да прецените как да се държите, за да получите онова, което желаете най-силно. Целта ви е на крачка разстояние, само от вас зависи да я постигнете по-скоро.

Рак

След 12 март ще има осезаемо раздвижване във важна част от живота ви. Бъдете активни и не оставяйте нищо на случайността - опитайте се сами да насочите събитията в посоката, която желаете. Подгответе се добре и не отстъпвайте от целите си. Около края на седмицата навлизате в по-емоционален период, може да сте по-уязвими, но не допускайте другите да се възползват от това и да ви манупулират. 

Растенията, които намаляват стреса

Лъв

Дайте воля на чувствата си през този период. Важното сега е какво мислите и какво желаете вие. Говорете открито за това, което искате, и работете в посока да промените нещата, които ви правят нещастни. Само от вас зависи да постигнете онези промени, от които се нуждаете на този етап. След 11 март ще сте в силни позиции относно голямо партньорство - както в личен, така и в професионален план.

Дева

В периода от 10 март до 10 април позициите на вашата планета Меркурий ще са особено благоприятни за постигането на големи и отдавна набелязани цели. Важното е вие да сте подготвени за конкретни действия и големите промени, които ще последват от решенията ви. След 14 март ще сте в силно емоционален период, обърнете повече внимание на чувствата си.

Photo by Yuri Efremov on Unsplash

Кой литературен шедьовър си според зодията?

Везни

Опитайте се да овладеете тревожността си през тази седмица - тя съвсем няма да е най-добрият ви съветник. Вместо това се фокусирайте върху целите, които сякаш сте оставили на заден план от известно време. Именно фокусирането върху нещо различно ще ви даде спокойствието, от което се нуждаете, и ще проясни съзнанието и мислите ви. Имате нужда от промяна, потърсете я около вас.

Скорпион

Дошъл е моментът да се наслаждавате на красиви мигове в личен план. Този романтичен период ще продължи от 10 март до 10 април, за което ще благоприятства позицията на Меркурий. Не пропилявайте шансовете си - сега е най-подходящото време да започнете нова връзка или да задълбочите сегашните си отношения. Всичко ще работи във ваша полза.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Стрелец

След 11 март ви предстои цял месец, в който ще можете да се фокусирате върху себе си, собствените си желания и цели. Предстои ви спокоен период на осмисляне, който ще ви донесе много равносметки и нови надежди за бъдещето. Не се оставяйте съвсем по течението обаче, опитайте се да наклоните с действията си везните повече във ваша полза. Бъдете търпеливи и мъдри.

Козирог

Сега е време да обърнете повече внимание на личния си живот и на случващото се в дома ви. Ако искате промяна или засилване на връзките, периодът след 10 март ще ви предостави много възможности за пълноценно общуване и романтика. След 13 март ви очакват новости и раздвижване във финансов план. Бъдете подготвени за големи шансове, които не трябва да се пропускат.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Водолей

Дошло е време да действате по най-важните за вас задачи. Дните около 11 март ще ви донесат много успех, ако сте достатъчно целеустремени и не се разколебавате от дребните препятствия пред вас. Само вие можете да задвижите положителните промени в живота си, затова е важно да не пропускате шанса си. След 14 март останете силно фокусирани върху целта си, нещо хубаво ще ви се случи тогава.

Риби

Време е за промени и израстване в личен план през следващите дни. Дори да си мислите, че на този етап сте доволни от посоката, в която вървят здравето, кариерата ви и личният ви живот, именно сега е моментът да пробвате нещо ново. Ако не сте напълно уверени какво да е то, просто следвайте интуицията си. След 13 март се подгответе за сериозни разговори и малко повече работа.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща