Любопитно

Седмичен хороскоп: 9 - 15 август

08:19, August 09, 2021 | От New Me

                Седмичен хороскоп: 9 - 15 август

Какво ви очаква през новата седмица?

Овен

Имате усещането, че ви е нужна промяна. Има ли нещо конкретно, което ви се иска да направите по друг начин? Сега е подходящ момент да пробвате. След вторник започва период, в който да стъпите смело в непознати води и това да е успешно за вас. И все пак не изхвърляйте всичко старо и познато от живота си. Уикендът ще започне с предизвикателство.

Телец

Страхотната комбинация от силно развитата ви интуиция и трезвата преценка в различните ситуации ще ви е супер полезна в началото на седмицата. В дните до четвъртък се отделете от рутината. Пробвайте нещо ново, срещнете се с нови хора. Това със сигурност ще е много полезно, вдъхновяващо, а защо не и началото на нещо адски романтично. Уикендът е за равносметки.

Сърцето на капитана

Близнаци

Ще трябва да вложите малко повече енергия от обикновено в работата си. Особено в понеделник и вторник. Допълнителните ви усилия обаче няма да останат невъзнаградени. В периода до четвъртък други сфери от живота ви ще изпълват съзнанието ви. Бъдете внимателни за ситуацията в личен план. Там нещата или са на път, или вече буксуват. Обърнете си малко повече внимание. 

Рак

Не претупвайте работата си в началото на седмицата. Ако гледате да свършите нещата през пръсти, точно този път ще пропуснете нещо важно и ще има негативни последствия за вас във времето. По-добър момент ще настъпи след сряда, когато в личен план ще ви се случи нещо приятно. Уикендът за сметка на това ще е малко странен, ще сменяте настроенията си по-често.

Страхотни и нетрадиционни рецепти с диня

Лъв

Възползвайте се добре от новата информация, която ще достигне до вас. Ако трябва, променете и плановете си, като ги нагодите към нея. До четвъртък работата ви ще върви добре, но не пропускайте момента да се позабавлявате. Някой ще ви подхвърли идея, която със сигурност си заслужава да обмислите. Уикендът ще ви поднесе нови изживявания, така че им се насладете.

Дева

Не фокусирате правилно вниманието си в началото на седмицата. Твърде много се занимавате с дребните детайли. А това ще ви отнеме много от енергията и ще изгубите баланса си, ако не го промените. След четвъртък ще се радвате на далеч по-добра кондиция, ще се чувствате заредени и във форма. Наслаждавайте се на положителните емоции добрите изживявания, които ви предстоят.

Photo by Tiara Leitzman on Unsplash

Рициновото масло: 10 неочаквани ползи

Везни

С каквото и да се захванете, ще го завършвате успешно и ще ви се получава повече от добре. В личен план обаче нещата може да не са толкова перфектни. Особено в периода до четвъртък. Направете си равносметка какво точно не върви и се постарайте да работите по-упорито за отстраняването на тези проблеми. През уикенда ще сте пълни с нови идеи. Намерете с кого да ги осъществите.

Скорпион

Нещо голямо е на път да се осъществи. Ваша цел или мечта. По пътя си към нея обаче, няма да е зле да обсъдите идеите си с близки или приятели. Могат да излязат с невероятно добро предложение, което още повече да ви помогне. В сряда и четвъртък ще ви занимават въпроси, свързани с дома. Уикендът ще е повече от прекрасен. Всичко около вас ще е страхотно и вдъхновяващо.

Photo by Michał Grosicki on Unsplash

Перфектното растение за всяко място в дома

Стрелец

Ще се радвате на малките неща в началото на седмицата - разговор с приятел, усмивката на скъп човек. До четвъртък може да сблъскате вижданията си с някой, който е точно на противоположното мнение. Няма да е зле да обмислите нещата внимателно – дали не можете да се възползвате и от чуждите идеи. Ако се чувствате несигурни за нещо през уикенда, доверете се на интуицията си.

Козирог

Не е изключено да се сблъскате с някои разочарования и конфликти в началото на седмицата. Не приемайте обаче нещата твърде лично. Около четвъртък настроението ви ще се подобри, ще се чувствате отлично и нещата ще ви се получават с лекота. В петък внимавайте да не забравите нещо важно. Ако имате много задачи, запишете си ги, за да не пропуснете някоя от тях. Уикендът ще е приятен, забавлявайте се.

Храни, които бяха измислени по погрешка

Водолей

Седмицата ще започне добре за вас. Ще постигате поставените цели, но и ще се радвате на приятни изживявания в романтичен план. В дните от вторник до четвъртък не се опитвайте да се нагърбите с всичко, защото нещата няма да се получат по най-добрия начин. Подредете добре приоритетите си и се заемете с най-важното. Уикендът ще е подвластен на страстите. 

Риби

Бъдете внимателни в началото на седмицата. Погрижете се по-сериозно за здравето си и се пазете от рисковани начинания. След сряда опитайте да погледнете ситуациите през очите на околните. Това ще ви даде по-ясна картина за нещата, а и някои доста добри идеи. Допълнителни задачи може да ви изникнат през уикенда. Ще ви е необходимо и време, в което да останете малко сами, за да си починете.

Imasmi web loading