Секс и любов

Силата на целувката по челото

09:03, March 02, 2020 | От New Me

                Силата на целувката по челото

И защо тя носи толкова много повече послания от целувката по устните...

Знаете ли, че различните целувки носят много различни послания. Например, мъж, който целува женската ръка, показва уважение. Някои целувки обаче не са толкова лесни за обяснение. Вземете например целувки по челото. Те могат да сигнализират за дълбока и смислена връзка между двама души.
 
Целувките по челото са нежни и неподправени и имат силно значение. Ето основните причини:

Тя показва дълбока емоционална връзка

Една целувка по челото показва, че вие и вашият партньор сте свързани без да е необходимо да сте прекалено интимни. Вие отдавате стойност на емоционалната си връзка и по този начин я изразявате. Една целувка по челото може дори да ви даде толкова много импулси в минута. 


Тя показва признателност


Когато някой иска да изрази благодарност по физически начин, малко неща работят по-добре от целувка по челото. Това е един от най-човешките начини да покажете на някого, че го оценявате. Така че, когато любимият човек направи нещо, което наистина ви кара да се чувствате благодарни, можете да им покажете своята признателност с целувка по челото.

Показва обожание
 
Целувката по челото е специална физическа връзка между двама души. Може да каже неща като „ти си уникален“, което може да направи чудеса за самочувствието на човек.

Уникален метод за комуникация


Целувката по челото може да бъде друг начин да кажеш „обичам те“ на човек от живота си, който наистина цениш. Можете да им кажете колко много означават за вас само с тази нежна целувка.

Това е вид тиха комуникация


Тази целувка е начин хората да общуват без да използват думи. Вие знаете точно какво ви казва този човек в зависимост от конкретните обстоятелства.

Демонстрира силна емоционална връзка


Интимността в спалнята не е единственият начин за демонстриране на физическо привличане. Целувката на челото е чудесен пример за това. Това е любяща и смислена целувка и показва интимността на много по-дълбоко и по-силно ниво.
 
Тя показва, че много значиш за човека


Когато партньорът ви подари за добро утро или лека нощ целувка по челото, това показва, че наистина се интересува и мисли за вас. 

Imasmi web loading