Тайният страх на всяка зодия

Photo by Alex Iby on Unsplash

Photo by Alex Iby on Unsplash

Автор: New Me

30 Януари 2018

Разбира се, всеки човек си има своите лични страхове, както и се притеснява за куп неща, свързани с ежедневието и близките му. И все пак, според общите характеристики за всяка зодия, ето кои са тайните страхове за всеки знак.

Овен

Загуба на приятели. Представителите на тази зодия имат изключителни комуникационни умения, много социални са и обичат да са обградени от близки хора. Страшно предани са и се раздават за приятелите си. Затова и за овена е ужасяващо, когато губи приятели и е бил разочарован от тях. С времето се научава да проверява добре приятелите си, а истинските - онези, които допуска най-близо, се броят на пръсти.

Вижте още: Чертите, които ви правят неотразими

Телец

Недостатъчност. Телецът е бохем по душа, обича да се обгражда с красиви неща, но също така е безкрайно щедър към хората, които обича. Именно затова дълбок негов страх е, че може да дойде момент, в който няма да има достатъчно и ще е изправен пред трудности и лишения.

Близнаци

Твърдост. Хората от тази зодия са емоционално интелигентни, супер креативни и винаги им хрумват нови и нови идеи. Именно затова, когато са изправени пред ситуация, в която трябва да са безкомпромисни и да изберат едно-единствено нещо, те не се чувстват комфортно. Деликатни и дипломатични, те предпочитат да се справят с решенията без излишна твърдост.

Вижте още: Мъжете, които се женят за умни жени, живеят по-дълго

Рак 

Извън зоната на комфорт. Раците са много методични в изграждането на средата около тях. Не допускат кой и какво да е до себе си. Затова и когато им се налага да се измъкнат от тази комфортна среда - без значение дали става въпрос за място, ситуация или човек, те не се чувстват особено добре. Обикновено не предприемат промяна, преди да са обмислили всичко много внимателно.

Лъв

Липса на внимание. Царствените лъвове обичат да са забелязвани, да се говори за тях и да се открояват от останалите. Затова и за тях е много тежко да бъдат игнорирани или да се омаловажава направеното от тях, вместо да са на преден план, където им е мястото. Чувстват се особено потиснати, ако важни за тях хора не им отделят необходимото внимание.

Вижте още: Разкрий вътрешното си АЗ

Дева

Несъвършенство. Девите са изящни и имат неповторим усет за красивото, доброто, правилното... Много аналитични са и са големи перфекционисти във всичко, което правят. Именно защото за тях няма половинчати работи, се страхуват самите те да не правят нещата зле или посредствено и затова винаги влагат старание и достатъчно усилия във всичко.

Везни

Самота. Везните са едни от най-добрите партньори - създават неповторим уют в дома, грижовни, забавни и романтични са. Това, от което се ужасяват обаче, е самотата. Не се чувстват добре, когато са сами твърде дълго и не раздават с пълни шепи цялата любов, която носят в себе си.

Вижте още: Срещнали сте сродна душа? Ето признаците...

Скорпион

Близост. Скорпионите се колебаят много, преди да допуснат някого твърде близо до себе си и да му дадат сърцето си. Обичат да си изграждат защитни стени и ги е страх, че ако се разкрият прекалено, някой може да злоупотреби с чувствата им и да ги нарани. Затова и истинската близост е почти тема-табу, докато не са напълно сигурни в човека до себе си.

Стрелец

Липса на свобода. Стрелецът е изключително свободолюбив, обожава новите изживявания, срещи, места. Приключенията са неговата страст. Затова и не се чувства добре, когато някой се опитва да му слага рамки, да го ограничава да бъде себе си и да го притиска. За стрелците личното пространство и свободата да правят това, което ги прави щастливи, е от първостепенно значение.

ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Козирог

Провал. Козирозите са болезнени перфекционисти. Работят страшно упорито за нещата, които искат да постигнат, затова и за тях е много болезнено, ако се провалят. Приемат неуспехите си по-драматично, защото знаят колко усилия са положили. Да останат в сенките и да не им бъде признато дължимото, за тях не е опция, затова и се плашат от подобен развой на събитията.

Водолей

Рамки. Представителите на тази зодия мразят повече от всичко да ги поставят в определени рамки и да ги ограничават. Няма значение дали става въпрос за работа, семейство или приятели. Водолеите обичат да има движение, да не живеят монотонно и скучно. Ужасява ги, че някой може да поиска от тях да загърбят волния си характер в името на нещо друго.

Риби

Тежки отговорности. Също като Питър Пан, тези нежни и романтични души не бързат да пораснат. Чувстват се по-щастливи в своя собствен свят, където царят идилия, смях и забавления, и има по-малко тежки отговорности, както по отношение на самите тях, така и по линия на околните. Ако им дадете да се изправят пред непознати досега задължения, да се разправят с администрации или да вършат куп други тежки неща - това няма да им е никак по вкуса и направо ще ги ужаси.

Вижте още:

Каква половинка си според зодията?

10 книги, които трябва да прочетете поне веднъж

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща