Тест: Избери си цвят и разкрий какъв си

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Автор: New Me

31 Юли 2020

Дори и да не ви се вярва, любимият цвят никога не е случаен и издава за вас повече, отколкото предполагате.

Изберете си някоя от опциите, изброени отдолу, и вижте какво разкрива посоченият от вас цвят...

Червен

Вие сте дръзки, смели и определено умеете да прелъстявате. Обичате да правите силно впечатление на околните и знаете как да останете запомнени. Проучвания показват, че и двата пола първоначално се чувстват много по-силно привлечени от хора, облечени в червено, отколкото в други цветове. Ако любимият ви цвят е червеното, вие сте уверени и открити пред другите.

Син

Спокойни и хладнокръвни, вие знаете как да се справите с трудните ситуации. В същото време сте достатъчно деликатни, за да зачитате чувствата на другите и да не ги наранявате с поведението си. Обичате да прекарвате част от времето си в усамотение и да осмисляте различни ситуации от живота. Ако синият е вашият любим цвят, вие сте надеждни, любвеобилни и умеете да преодолявате с лекота препятствията.

Tom Hanks and Rita Wilson in Volunteers (1985)

Тайната за щастлив брак на Том Ханкс: Не се женете преди 30!

Зелен

Отдавате голямо значение на сигурността и стабилността в живота ви. Не сте материалисти, но знаете цената на парите. Обичате да се чувствате защитени и не сте от хората, които с лека ръка правят драстични промени, както в личен, така и в професионален план. Вашата слабост е, че отдавате прекалено внимание на чуждото мнение - опитайте да се ръководите от собствените си виждания, защото няма как да угодите на всички останали. В ежедневието си сте социални и другите обичат да са в компанията ви.

Оранжев

Добронамерени, открити и определено обичате да сте център на внимание. Затова нямате проблем с ярките цветове, те пасват идеално на уникалния ви характер. Не сте сухари в ежедневието си и предпочитате да приемате случващото се около вас с усмивка и оптимизъм. Трудно ще ви видят да се държите грозно, да крещите и да обиждате, просто това не е вашият стил. Понякога сте малко по-влюбчиви, но ако срещнете истинската любов, сте способни да сте безкрайно отдадени.

Photo by Ana Francisconi on Unsplash

Какво ще ти се случи през май?

Лилав

Възприемате света малко утопично, вярвате в доброто и го търсите в хората и ситуациите около себе си. Затова и понякога се случва да сте силно разочаровани, ако някой не отговори на идеалистичните ви представи. Не всички ви разбират напълно, но това е в реда на нещата - не всеки може да оцени фината душа, която носите. Държите да имате малко, но истински приятели, на които да можете да се доверите за всичко.

Черен

Тук трябва да подчератем две неща - понякога сте доста на настроения, а другото е - в очите на околните сте наистина изтънчени. Сложна натура сте, държите на контрола и определено сте реалисти. Околните изпитват респект към вас и внимават да не ви изкарат от равновесие. Понякога избухвате за дребни неща и настроението ви може да се смени бързо. Хубавото е, че не сте злобни и не търсите никога отмъщение, прощавате бързо и продължавате уверено в живота. 

Photo by Kara Eads on Unsplash

5 растения, които трябва да имате в спалнята си

Бял

Излъчвате невинност. Но невинаги сте такива. Около вас цари атмосфера на приветливост, доброта и нежност. Държите на добрия външен вид и винаги правите приятно впечатление на околните. Въпреки цялостното ви излъчване обаче, ако ви ядосат, сте способни да отвърнете, както подобава - не търпите несправедливост и грозно отношение.

Розов

Деликатни и на моменти малко наивни. Вие търсите подкрепа и опора от околните, искате да сте под крилото на приятелите, родителите или любимия човек и имате нужда да се чувствате защитени. Наивността понякога може да ви изиграе лоша шега и да бъдете излъгани от по-пресметливи хора. Подхождайте малко по-зряло и не доверявайте сърцето и душата си на всеки. Не всички са открити и добронамерени като вас.

Тайни: 6 прически, които ще властват през 2019

Сив

Изключително умерени, на границата между бялото и черното. Не се хвърляте в крайности, не обичате крайните мнения и постъпки, другите ви ценят именно защото сте балансирани и разумни. Прекрасен партньор сте и умеете да намерите баланса и компромиса във всяка връзка. Не позволявайте обаче да злоупотребяват с добротата ви, не всички са толкова свестни като вас и може да се възползват от това.

Жълт

Вие сте щастливи, малко идеалисти и често неразбрани от околните. Изключителни оптимисти сте и сте по-различни от всеки друг около вас. Определено ще бъдете запомнени, където и да отидете - вие просто не се вписвате в стереотипите. И дори не всеки да ви разбира и да ви харесва, на вас просто не ви пука, винаги сте над нещата и не ви вълнува хорското мнение. Единствената ви слаба черта е, че понякога сте малко по-ревниви, отколкото трябва. Опитайте да го прикривате.

10 филма, които непременно да гледате през 2019-а

Кафяв

Обичате простотата в живота, не ламтите за пари и лукс, много земни и искрени сте. Не се боите от промените, смели сте и можете да се адаптирате лесно в новите ситуации. Екстравагантността не е в природата ви. Обичате да се любувате на естествената красота, обожавате да пътувате и да виждате нови места. Директни сте и мразите лъжите и лицемерието. В същото време сте надеждни и другите знаят, че могат да разчитат на вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща