Триковете, които ни превръщат в модна икона

Автор: New Me

18 Май 2020

Дрехите на хората могат да кажат много за тях. Понякога всичко, което е необходимо, е да вложите малко усилия във вашия външен вид, за да промените напълно начина, по който изглеждате. Но някои жени го правят крачка напред и използват страхотни трикове, които ги правят истински модни икони.

Небрежно фиксирайте колан.
Дори и най-нормалният колан може изцяло да промени начина, по който изглеждате. Например, средно широк колан върви чудесно с модерни якета с големи размери. Ето един прост трик, който може да изведе погледа ви на съвсем ново ниво: аксесоарът трябва да изглежда така, сякаш сте решили да го облечете в последния момент.

Носете цветни обувки.
Ярките обувки могат да добавят интересни детайли към вашия външен вид. Не е нужно да са безумно ярки, просто се уверете, че изглеждат добре с ежедневните ви дрехи. Редовните дънки и тениски ще изглеждат съвсем различно с добавянето на ярки обувки.

Носете слънчеви очила с квадратна форма.
Този стилен аксесоар трябва да бъде в гардероба ви, защото тази форма изглежда страхотно на почти всички. Те ви карат да изглеждате по-мистериозни и елегантни. И не е нужно да чакате до лятото, за да си вземете чифт - носенето на слънчеви очила през зимата е добре за очите ви. Вероятно сте били в ситуация, когато навън е толкова светло през зимата, че дори не можете да отворите очи. Използвайте слънчеви очила, за да защитите очите си и да изглеждате готино едновременно.

Започнете да носите бели дрехи.
Носенето на бялото ви кара да изглеждате свежи и млади. Разбира се, не е много практично и белите дрехи изискват много грижи, но напълно си заслужават.

Използвайте ярки аксесоари.
Дрехите с по-обикновен цвят ще изглеждат наистина свежи, ако добавите към тях нещо интересно, като чанта или шал, които са малко по-ярки или екстравагантни.

Вдигнете ръкавите.
Трябва да дръпнете ръкавите нагоре, а не да ги навивате. Този стил изглежда игрив и свеж. 

Бъди малко разхвърлян.
Ако пренебрегнете всички модни стандарти и спрете да носите тениски и блузи както трябва, резултатите могат да бъдат доста интересни. Можете да оставите страничната или предната част на блузата си свободна и да приберете останалите. Може да изглежда странно за хората, които обичат класическия външен вид, но това всъщност е нещо свежо и смело.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща