Секс и любов

Трите любови, които ни дават най-важните уроци

12:06, February 05, 2018 | От New Me

                Трите любови, които ни дават най-важните уроци

Защото според някои в живота си се влюбваме три пъти...

Има една теория, че в живота си се влюбваме истински 3 пъти и всеки един път - без значение дали се е получило или не, били сме много щастливи или много нещастни след това, си има определена причина да го направим.

Колкото и хора да преминават през живота ни и каквито и взаимоотношения да изживяваме, в тези три типа хора се влюбваме най-силно и играят най-важна роля в живота ни.

Любовта от приказките

Това е човекът, който ни е накарал да повярваме в любовта от приказките или от романтичните филми - че може да продължи вечно, всичко да е розово и да живеем щастливо заедно до края на живота си. За тази любов си мислим, че всичко ще е лесно и всяко препятствие ще завършва повече от добре... Докато не дойдат истинските проблеми и всичко не рухне с гръм и трясък... В истинския живот нещата невинаги се получават така, както искаме. Затова и разочарованието от тази любов често е налице. А отношенията с този човек се превръщат в бреме, особено когато красивата приказка свърши. 

Вижте още: Единственият начин да намерим любовта

Токсичната връзка

Това е пълната противоположност на предишната любов. Срещаме някой, който умело ни манипулира, и въпреки че нещата не вървят особено добре още от самото начало и вътрешно усещаме, че не сме щастливи, продължаваме да влагаме време, усилия и чувства в тези отношения. Обикновено това е връзката с онзи тип хора, които ни дават най-важните уроци за любовта, макар и понякога много болезнени. 

Вижте още: 5 знака, че сте един за друг

Неочакваната любов

Дали сте били готови за нея? Едва ли. Тя се появява от нищото и даже не сте имали някакви особени очаквания за отношенията си с този човек. Градите я постепенно и дори не усещате как се превръща в нещо голямо, силно и наистина осъзнато. В тази любов откривате, че не всичко е на всяка цена, че когато има споделеност и желание и от двете страни, тогава нещата най-много се получават. Обикновено от трите типа любови в живота ни, тази е най-проверената във времето и най-щастливата. Но за нея трябва да минем първо през няколко разочарования, за да я оценим и да й се радваме изцяло. И естествено, да се стараем да я пазим. В живота обикновено е така...

Вижте още:

Тези фрази издават, че любовта си е отишла

7 чести грешки при скандал с партньора

Изгради здрава връзка само за 10 минути

Imasmi web loading