Любопитно

Вижте най-добрите амулети за късмет според зодията!

14:14, June 13, 2022 | От Тереза Алексиева
Снимка: petr sidorov on Unsplash

Независимо дали сте ревностен привърженик на астрологията или четете тези редове тайно в банята и с известна доза омерзение, факт е, че вие сте тук. Това означава само едно - може и да не ви харесва, но вие тайно копнеете Меркурий да изригне в третия ви дом, а ние сме тук, за да ви кажем как да го постигнете. 

По-долу ще откриете нашите супер мистични и тежко кармични предложения за амулети, талисмани и енергийно заредени предмети, които можете да носите със себе си за късмет. Разбира се - според зодията, която вселената ви е отредила.

Настанете се удобно, защото следващите редове са напът да променят живота ви завинаги!

Овен: Бастун със скрит кинжал

Овните обичат да имат опции, особено когато става въпрос за физическо взаимодействие със заобикалящите ги хора и предмети. Ето защо, бастунът с кинжал е тяхното тайно оръжие - както преносно, така и съвсем буквално.

Той може да послужи за успешно прибиране до дома в петък вечер, но и за респектиране на всички противници, дръзнали да изкажат мнение, различно от това на овена. А респектът може да скалира от нежно потупване по черепната кутия до отсечено проникване в сърдечния мускул. 

Не на последно място, амулетът на овните в случая наподобява самите овни - симпатично нелеп, докато не се окаже опасен за здравето.


Телец: Чаша от черепа на Никифор

Единствената дилема в живота на телците е дали първо да съберат останките на противниците си или първо да гаврътнат виното. Именно затова най-подходящият избор за кармичен талисман за тях е този, който ще премахне нуждата от избор.

Точно като телците, чашата от черепа на Никифор е практична, издръжлива, натоварена с тежка история и супер ефектна на всяка трапеза. Като добавим изтънчената психопатия и зле прикрития ужас в очите на околните, получаваме рецепта за единствения съвършен амулет за дебелоглавците на зодиака.

Близнаци: Усмирителна риза

В миналото се е считало, че най-добър късмет в живота на близнаците може да донесе орбитокластът - специализиран хирургичен уред за извършване на трансорбитална лоботомия. За добро или лошо, обществото ни се развива в посока подобряване на толерантността към психо-емоционалните специфики на индивидите, поради което най-препоръчваният талисман за Близнаци с днешна дата е именно усмирителната риза.

Носейки усмирителна риза със себе си навсякъде, Близнаците могат да избегнат много рискове и опасности - включително и най-вече неконтролирана интеракция с околните. В резултат от този положителен вид рестрикция, те ще се интегрират по-добре в социална среда, ще се радват на повече доверие от околните и ще заявят себе си без нужда от излишни въпроси и колебания.

Рак: Кофа

Като амулет за зодия Рак, кофата се отличава с привидна елементарност, но това усещане е твърде повърхностно и твърде лъжливо. Макар и невзрачна на пръв поглед, кофата има практически неизчерпаем потенциал да изненадва околните с това колко смисъл може да се побере в нещо напълно кухо.

Общото между представителите на зодия Рак и кофата е именно възможността за рязка и драстична промяна във функционалностите. Докато в един момент кофата може да служи за събиране и пренасяне на сълзи, в следващия тя може да бъде решително нахлупена върху главата на отсрещния, а в по-следващия - поцинкована и напълнена с хранителни отпадъци. Границите са там, където ги сложи въображението ви.
Лъв: Едноцилиндров бутален компресор

Ще помислите, че буталният компресор е перфектният талисман за зодия Лъв, защото не произвежда нищо друго, освен въздух под налягане. Разбира се, няма да сте прави - точно както и последните четири милиарда пъти, когато предположихте нещо за зодия Лъв.

Истината е друга, но вие не можете да я знаете, защото просто сте доста ограничени. Освен, ако не сте Лъв. Тогава я знаете, но няма смисъл да я обяснявате на другите, защото така или иначе нямат капацитета да осмислят словата ви. Ето защо, можете нежно да прегърнете едноцилиндровия бутален компресор и да ги оставите само да предполагат.

Дева: Туба с индустриална белина

Ако не сте виждали представител на зодия Дева лежерно да примъква туба с индустриална белина с малко ремарке, това може да означава само две неща. Или не познавате представител на зодия Дева, или е скрил белината много добре.

Разбира се, това не е случайно. Индустриалната белина е субстанция със силен сантиментален, прагматичен и емоционален заряд за Девата. Тя е нейният единствен остров на блаженство и безопасност в този широк свят, който методично омърсява тялото, интелекта и духа. Тя е единствената възможност за елиминиране на всяка органична материя и поддържане на оптимална хигиена на съществуване. 

Тя не е амулет за късмет; тя е амулет за оцеляване.

Везни: Безлимитна кредитна карта

От една страна, везните са достатъчно мъдри, за да знаят, че не всичко в живота се купува с пари. От друга страна, те са достатъчно свободомислещи, за да нямат нищо против да опитат.

За тях кредитната карта е много повече от разплащателен метод. Тя е възможността да си купиш бутилка 80-годишно уиски преди да вземеш важно решение. Свободата да си ушиеш бална рокля по поръчка, за да отидеш за сладолед. Удобният случай да отлетиш на малък остров в Тихия океан, вместо да поемеш отговорност за действията си.

Луксът да натъпчеш количката си с излишни покупки, за да избягаш от реалността.
Скорпион: Нищо

Нека не забравяме, че обсъждаме темата за амулети за късмет според зодията. Скорпионите никога не биха се принизили до ниво, в което да носят амулет за късмет.

Вместо това, те биха се спрели на нокът от гарван, пентаграм от котешки кости, стрита на прах изсъхнала кръв от елен и вуду кукла със собствения им образ.

Амулетите са за наивните. Късметът е за слабите.

Стрелец: Патронче ракия с изтекъл срок на годност

Всеки зодиакален знак има своите малки тайни за справяне с повратностите на живота. За Стрелците, амулетът за късмет идва под формата на опасна за физиологичните функции субстанция, която може възможно най-бързо и безкомпромисно да модифицира реалността до степен на поне минимална поносимост.

Този нестандартен талисман може да претърпи различни трансформации в зависимост от възможностите и ситуацията на Стрелеца. Патрончето ракия с изтекъл срок на годност може лесно да бъде заменено с ферментирала дъвка Шок, диворастяща гъба с неизследвани психоактивни вещества, домашна пукница от Луковит или просто плейлиста с любими парчета на Стрелеца.

Козирог: Калкулатор, касов апарат, счетоводен софтуер, трудова книжка, командировъчен лист, кочан фактури, папка отчети и пакет акции

Ако сте очаквали Козирозите да имат само един амулет за късмет, то вие очевидно не сте Козирог. Това, което е достатъчно за другите зодии, за Козирогът е просто унизително. Ето защо, тази зодия се чувства най-добре обградена с максимално много предмети, артикули, вещи и инструменти, свързани с единствения смисъл на живота - самоунищожителния работохолизъм.

Ако видите Козирог, който наподобява подвижен офис и се задъхва под тежестта на собствената си нелепост - вие виждате щастлив Козирог. Поздравете го, въздъхнете и подминете, без да се намесвате.
Водолей: Шапка от алуминиево фолио

Всеки средноинтелигентен хуманоид е запознат с факта, че шапката от алуминиево фолио предпазва мозъка от радиовълни кемтрейлс и защитава фронталния кортекс от пенетрация посредством наночипове от Пентагона.

Разбира се, Водолеят не защитава себе си. Той е хуманист и защитава всички останали, които потенциално биха надникнали в мозъчните му алгоритми - просто защото това би било непоносима агония за самите тях.

Ето защо, шапката от алуминиево фолио не е амулет за късмет само за зодия Водолей. Тя е амулет за късмет за цялото човечество.

Риби: Няма значение

Изобщо нещо в живота има ли значение? Нима сме тук, за да придаваме въображаем смисъл на предметните неща?

Всичко може да бъде амулет за късмет, стига да го заредим с правилната енергия и да овладеем неговите кармични маркери чрез експанзия на самосъзнанието и връзка с най-интимния слой на душевните наслагвания, които в течение на животите ни сме трупали и сега обследваме в дванадесетият дом на Плутон, докато луната ни транзитира в ретроградна прогресия спрямо асцендента на северния възел…

Всичко друго е просто човешка суета.
Imasmi web loading