Внимание! Кого пускаш в живота си?

Автор: New Me

03 Октомври 2017

Науката отдавна е доказала, че енергията е реална и тя е навсякъде около нас! Енергията идва от различни неща и може да ни засегне под различна форма. Дори емоциите са енергия.

Някои хора притежават лоша енергия и допускайки ги в живота си, можете сами да си навредите. Трябва да бъдете изключително внимателни с такива хора, защото на практика поглъщате енергията им.

Докато до скоро повечето хора трудно вярваха на този феномен, учени вече започват изследвания в областта на биоенергетиката и как влияем един на друг.

Изследователи от университета в Билефелд в Германия показаха, че растенията имат способността не само да създават глюкоза, използвайки енергия от слънцето чрез фотосинтезата, но и да поглъщат енергия от други растения, които се намират наблизо. Освен това изследването има потенциала да разбере как хората могат да излекуват и да си помагат, използвайки естествени енергийни нива.

Според немския лекар Оливия Бадър-Лий: "Човешкото тяло е много подобно на растение, което изсмуква и поглъща енергията, необходима за храненето на емоционалното ви състояние".Тя допуска, че сме се отдалечили от природата и пренебрегваме ролята на биоенергията в нашето ежедневие. 

 

Вижте още:

Убийствените навици на хронично нещастните хора

Невероятните неща, които тялото ни прави всеки ден

Ефектът „Дънинг-Крюгер”

Тези психологически трикове ще променят живота ти

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща