Секс и любов

Внимавайте в любовта с тези зодии!

10:05, January 25, 2018 | От New Me

                Внимавайте в любовта с тези зодии!

С тях любовта е вълнуваща, непредвидима и с немалко болка понякога...

С тези зодии любовта е непредвидима, сложна, винаги има тръпка, немалко болка и човек никога не знае какво да очаква. Но който е достатъчно силен да се справи с тях, ще се радва на изключителна връзка.

Когато говорим за зодии, винаги има някои общи закономерности, които важат за всеки от знаците. Оттам нататък все пак има и много други фактори, които оказват влияние върху хората. 

Вижте още: Тръпката си отива? Ето 6 знака

Имайки това предвид и съобразявайки се с особеностите на всяка зодия, ето кои са знаците, с които любовта е доста по-сложна.

Дева

Девите може би са зодията, която си е най-самодостатъчна. Представителите й са наясно със себе си, желанията и чувствата си. Девите винаги знаят как и какво искат. Във връзките си са много аналитични и понякога обичат да са водещи в отношенията. Освен това трудно се доверяват и държат да проверят достатъчно добре и дълго човека до себе си, преди да му дадат сърцето си. Така че изпитанието за партньорите на девите не е никак малко. Ако успеете обаче да разбиете стените, които те са си изградили, ще сте изключително щастливци да сте във връзка с тях.

Вижте още: Срещнали сте сродна душа? Ето признаците...
 
Скорпион

Те често не са много сигурни какво точно искат в определения момент. Настроението им може да варира силно и съответно връзката ви да е ту огнено гореща, ту ужасно хладна. Ако вбесите скорпионите, бъдете готови да си понесете последствията. Могат в яда си да изрекат неща, от които силно да ви заболи. Затова и понякога лесно може да се стигне до раздяла. Нужно е достатъчно разбиране и търпение - ако успеете да ги настроите за сериозна връзка, нещата значително ще се променят.

Вижте още: Кои са зодиите с най-добра интуиция?

Стрелец

Много импулсивни и обичащи разнообразието. С тях връзката е колкото вълнуваща, толкова и изпитателна. Стрелците трудно могат да бъдат "опитомени" - винаги очакват следващото си голямо приключение и гребат от живота с пълни шепи. Затова и ако са притиснати в една връзка, започват да се чувстват зле и не са щастливи. Стрелецът ще намери подходящ партньор в лицето на човек, който не иска да го ограничава, а ще се радва на новите изживявания и приключенията, също колкото него.

Вижте още:

Каква половинка си според зодията?

Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Какво очаква всяка зодия през 2018-а?

Imasmi web loading