Красота

Върховно удоволствие през нощта за млада кожа

09:19, April 27, 2018 | От д-р Светозар Дренски

                Върховно удоволствие през нощта за млада кожа

Ето как...

НОЩЕН СЕРУМ Интензивен анти-ейдж

Нощта е периодът, когато кожата най-добре абсорбира активните съставки. Много е важно да се възползвате от това време, за да използвате ефективни анти-ейдж съставки. Със серията Нощна грижа, DermEden създават продукти с висока концентрация на мощни активни съставки

– Върховно удоволствие –

Този серум съдържа уникална комбинация от Дионова киселина, Резорцинол, Ниацинамид и Vit.С, които действат срещу тъмните петна, и Хиалуроновата киселина, и Ретинол, които имат силен анти-ейдж ефект. Последният се подсилва и от Пептидите, които имат незабавен лифтинг ефект. Кожата става мека и еластична, като цветът й изсветлява.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте този серум всяка вечер, върху лицето и шията. Може да се използва самостоятелно или преди Нощния крем на DermEden, за да се оптимизира действието му.

Опаковка от 30 ml

Направен под дерматологичен контрол!

Каква е разликата между Серума и Нощния крем?

Нощният крем е силно хидратиращ и е идеален за суха кожа. Серумът е по-силен и ефективен от крема, защото е концентриран и има лека, флуидна текстура. За много суха кожа се препоръчва комбинирането на Серума и Нощния крем. Освен това, Серумът има по-добра поносимост, защото неговото pH е по-високо. И е по-ефективен при тъмни петна. Тези два продукта могат да се ползват едновременно, защото Серумът съдържа активни съставки, които допълват Нощния крем и действат в дълбочина.

Мога ли да прилагам Серума през деня?

В този продукт има ретинол, който е с ниска чувствителност. Серумът може да се използва и през деня, но задължително с висока слънцезащита! И все пак, ние препоръчваме този продукт да се нанася вечер!

Защо се използват специфични продукти през нощта?

През нощта кожата абсорбира по-лесно различните активни вещества. Затова е много важно през този период, да се използват специфични нощни продукти. DermEden създадоха серията Нощна грижа, която включва няколко продукта с концентрирани активни съставки.

Мога ли да използвам Серума самостоятелно?

Да, този продукт може да прилага самостоятелно, особено при чувствителна кожа.

Мога ли да ползвам Серума, който съдържа ретинол, ако съм бременна?

Няма противопоказания за приложение на козметични продукти, които съдържат ретинол, при бременни жени, но все пак съществува дискусия.

Може да разгледате всички продукти тук!

Imasmi web loading