Секс и любов

Връзката ви се изчерпва. Ето сигналите

15:56, March 29, 2018 | От New Me

                Връзката ви се изчерпва. Ето сигналите

Какво издава края на една връзка

Много романтични връзки започват да губят блясъка си с времето и могат да се превърнат в рутина и отчуждение между партньорите. А това рано или късно ще накара и двамата да погледнат в друга посока и да прекратят връзката си.

Има няколко признака в поведението на партньора, които показват, че отношенията ви не вървят добре.

Липса на интерес

Ако един партньор не се интересува какво се случва с половинката му, какви желания и трудности има, то това вече светва червена лампа. Друг момент е, ако не може да се зарадва на успехите на човека до себе си или да е съпричастен с проблемите му - тогава едва ли връзката им има особено голямо бъдеще. Никой не иска да е с човек, който тотално не се интересува от него.

Вижте още: Болезнените истини за връзките

Без доверие

Причините може да са най-различни. Ниска самооценка и несигурност в собствените ни качества или пък партньорът реално ни дава сигнали, че проявява интерес към други. Ако е първият случай, неоснователната ревност може да обтегне отношенията до краен предел - за никого не е приятно да надничат в телефона му или да следят всяко негово действие. Ако е вторият случай, просто няма смисъл да губите времето си с човек, който очевидно е започнал да губи интереса си към вас.

Вижте още: Нещата, които той тайно иска да правиш

Няма съвместни планове

В живота винаги може да изникне нещо непредвидено, да не можем да обърнем достатъчно внимание на любимите си хора или да ги пренебрегнем за кратко. Съвсем друг въпрос е, ако постоянно игнорираме половинката си и поставяме всичко друго на преден план. Или пък ако сме обещали да отидем заедно на почивка, но подходящо време за това никога да няма. Когато партньорите не си правят съвместни планове, това издава липса на мисъл за съвместно бъдеще. 

Вижте още: Изненадите, за които жените умират

Без нежност

Не става дума за излишни демонстрации, но ако нямате нужда или желание да се прегръщате, целувате, държите за ръка или просто да си прошепнете нещо мило и нежно помежду си, връзката ви не отива на добре.

Вижте още: Нямате бъдеще, ако прави това...

Липса на грижа за другия

Едно от неписаните правила на любовта е, че грижата за партньора е винаги голяма. Влюбеният човек иска половинката му да се чувства добре и да е щастлива. Ако във вашата връзка вашите желания и нужди не се взимат под внимание, не възлагайте големи надежди за щастлив съвместен живот с човека до себе си.

Вижте още: 5 причини да правите секс редовно

Не сте заедно

Много често ще срещнете съвети да не пренебрегвате своите цели, мечти и желания заради другия, да си оставяте време само за себе си и да поставяте собственото си щастие на първо място. Това определено е така…отчасти. Истината е, че времето с любимия човек не е някакво бреме, от което да се възстановявате и да си почивате един от друг. Със сигурност всеки има своите хобита и интереси, които не е нужно да захвърля. Но и времето, прекарано с партньора, споделените проблеми или радости, всичко това заздравява връзката и ако наистина се обичате, всъщност е почти всичко, от което се нуждаете. Обратното – все по-малко прекараното време заедно на практика ви отдалечава един от друг.

Вижте още: 

Храни за сексуално желание

7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

Има нещо, което би избрала пред секс...

7 откачени признака, че сте влюбени

Imasmi web loading