Красота

Защо лилавият шампоан е най-добрият приятел на русокоските?

20:34, August 25, 2019 | От New Me

                Защо лилавият шампоан е най-добрият приятел на русокоските?

Това променя играта, нали?

Когато са минали две седмици след последното ви боядисане в рус тон, ще забележите, че цветът започва да придобива жълти оттенъци. Е, точно тук на помощ идва лилавият шампоан. Не се притеснявайте, ако досега не сте чували за тази малка магия, но доверете ни се - ако искате да имате хубав рус цвят от боядисване до боядисане, то непременно си го купете. 

Какво е лилав шампоан? И какво прави лилавият шампоан? Вероятно са най-често срещаните въпроси, които идват в съзнанието на дамите, когато чуят за него за първи път. Това е продукт за грижа за косата с лилави пигменти, създаден да елиминира онези неприятни жълти тонове от изсветлената коса, независимо дали е оцветяване на блондинка или акценти за брюнетки. Защо е лилав? - е основният въпрос, който притеснява всички. Е, всичко е по-лесно, отколкото изглежда. Помислете за цветното колело. Лилавото е разположено срещу жълто, което означава, че може да  го неутрализира.

Така че не забравяйте да включите този продукт в рутината си за грижа за косата, за да поддържате цвета свеж, сякаш току-що сте излязли от фризьорския салон. И ако се чудите дали не преувеличаваме за добрите ползи от лилавия шампоан, вижте тази снимка.

Няма супер сложни изисквания за това как да използвате лилавrs шампоан. Напротив, нищо не може да бъде по-просто! Когато жълтото се появи, заменете обичайния си шампоан с лилавия и това е всичко. Ваше решение е колко често да го използвате. Няма правилно и грешно. Времето, в което оставяте шампоанът да действа, се основава на наситеността на вашия цвят. 

Топли блондинки: 1-3 минути
Неутрални блондинки: 3-5 минути
Студени блондинки: 5-15 минути

И добрата новина е, че лилав шампоан можете да намерите във всеки магазин за козметика, като има и луксозни варианти, но има и напълно бюджетни. 

Imasmi web loading