Жените имат повече нужда от най-добрата си приятелка, отколкото от мъжа си

Автор: New Me

07 Май 2019

Бракът е крайната връзка между двама души, които се заклеват да прекарат остатъка от живота си заедно. Но когато става въпрос за избор между прекарване на време с вашите най-близки приятелки или вашия съпруг, борбата е реална.

Според проучване, проведено от Champneys Health Spa UK, над 50% от 1517 жени, които са били попитани, са избрали най-добрите си приятели, за да се забавляват и да обсъждат проблемите си, вместо със съпрузите си. Жените казват, че никой не може да ви „поучи” по-добре от най-добрия ви приятел.

С най-добрия си приятел можете да говорите за всичко без да ви преценяват и осъждат. Плюс това има неща, които жените не могат да споделят със своите съпрузи, но имат нужда от странично мнение. Жените са признали, че никъде другаде не могат да бъдат себе си повече, отколкото в компанията на най-добрия си приятел.

Забавен факт от проучването е, че всички те признават - излизането с приятелките повишава самочувствието им и ги кара да се чувстват бляскави и привлекателни. 

Но най-важната част от всичко е, че голям брой жени наистина вярват, че мнението и съветите на най-добрия приятел имат огромно значение. Затова не забравяйте приятелите си, дори сега да се носите на крилете на любовта. Мъжът си е мъж, но приятелите трябва винаги да са около вас, за да се чувствате цели.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща