Любопитно

Зодията издава за какво си роден

10:11, October 02, 2019 | От New Me

                Зодията издава за какво си роден

Нещо забавно

Овен  

Вие сте родени за лидери, така че бихте се чувствали отлично, ако работите за себе си, вместо за някой друг. Родени лидери сте и във взаимоотношенията си с другите. Макар понякога тази роля да ви уморява, трудно някой би предприел действия без одобрението ви. Много добри професии за вас са предприемач, брокер, продуцент или военен.

Телец  

Изключително работливи, упорити и лоялни сте, така че бързо печелите доверието на околните. Вие сте родени да давата насока на другите в живота, да ги карате да се чувстват добре и да вървят напред. Ще се справите отлично като психолог, лекар и дори банкер - другите ще вярват силно в преценката ви.

pixabay.com

13 правила в обличането, които трябва да знаем

Близнаци  

Умни и адаптивни сте, бързо се вписвате в колектива, но понякога сте малко колебливи. Затова дейностите, свързани с големи рискове, не са най-удачните за вас. Вие сте родени за балансьори - търсите и намирате златната среда, създавате усещане за сигурност и баланс в другите. Заложете на работа в медия или в областта на маркетинга и рекламата.

Рак

Интуитивни, креативни и малко непостоянни в настроението си. Вие сте родени артисти. Обичате да се грижите за околните. Замислете се за занимания в сферата на изкуството и дизайна. Така например много удачни за вас са професиите на интериорен дизайнер, художник или актьор. Умеете да намирате красивото навсякъде около вас и да го предавате към другите.

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Какво ще ти се случи през октомври?

Лъв

Уверени, амбициозни и доминиращи. Можете да бъдете както много щедри, така и свръхвзискателни към околните. Родени сте да бъдете център на внимание и всичко да зависи от вас. Вие сте лидери както в живота, така и в отношенията си с другите. Трудно ви се получава да работите за някой друг, идеални поприща за вас са предприемачеството, недвижимите имоти, шоубизнеса, политиката, рекламата.

Дева

Аналитични и работливи сте, обичате да се вглеждате в детайлите. Родени сте да сваляте маски и да разкривате истината, а тези ви качества не остават незабелязани както от колегите, така и от близките ви.  Затова винаги разчитат на вас за откровено и безпристрастно мнение и съвет. Имате усета и нужните качества да работите както психолог, така и дори частен детектив.

Храни, които доказано забавят стареенето

Везни

Дипломатични, умни и дори артистични натури сте. И все пак имате своето слабо място - нерешителни сте в някои моменти и понякога прекалено се колебаете. Затова и везните ви никога не могат да вземат драстичен превес, просто обичате баланса. Родени сте да водите преговори и да убеждавате отсрещната страна. Ще сте перфектни в сферата на рекламата и човешките ресурси.

Скорпион

Динамични сте, волята ви е желязна и сте доста креативни. Родени сте да бъдете под прожекторите - очаровате всички със силното си и секси излъчване. Чувствате се наистина добре на работното си място, само ако харесвате професията си. Помислете си за работа като адвокат, маркетинг специалист или нещо, свързано с шоубизнеса.

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Месецът на раждане разкрива какъв си

Стрелец

По природа сте философски и оптимистично настроени. Родени сте да работите с други хора и да им помагате с усмивка и мило отношение. Обичате да се чувствате свободни и в работата си, мразите ограниченията. Бихте се чувствали страхотно в ролята на социален предприемач, лекар или учител. Въображението и добротата ви просто не познават граници.

Козирог

Амбициозни, постоянни, търпеливи и малко властни сте. Родени сте за победители. Умеете да се състезавате и обичате да печелите. Знаете как да наложите своите правила и да накарате другите да се съобразяват с вас. Ще се справите отлично в управлението на бизнеси или финанси, ще се чувствате на място и като лекар или треньор.

Как работи законът за привличането?

Водолей

Изобретателни, умни и обичате да анализирате ситуациите. Родени сте да внасяте промяната и новото, където и да отидете. Идеите ви са винаги уникални, затова умеете да поддържате пламъка както в работата, така и в личния си живот. Разбирате се отлично в колектив, но знаете как да защитавате собственото си мнение, когато се налага. Подходящи професии за вас са дизайнер, учен или инженер.

Риби

Състрадателни, интуитивни, гъвкави, но на моменти - свръхчувствителни. Обожавате да давате воля на въображението си. Родени сте да създавате красота и хармония навсякъде около себе си. Където и да отидете, околните се чувстват щастливи и спокойни с вас. Ще сте перфектни като лекар, артист, учител или психолог.

Imasmi web loading