Зодията издава за какво си роден

Photo by Ameer Basheer on Unsplash

Photo by Ameer Basheer on Unsplash

Автор: New Me

02 Октомври 2019

Овен  

Вие сте родени за лидери, така че бихте се чувствали отлично, ако работите за себе си, вместо за някой друг. Родени лидери сте и във взаимоотношенията си с другите. Макар понякога тази роля да ви уморява, трудно някой би предприел действия без одобрението ви. Много добри професии за вас са предприемач, брокер, продуцент или военен.

Телец  

Изключително работливи, упорити и лоялни сте, така че бързо печелите доверието на околните. Вие сте родени да давата насока на другите в живота, да ги карате да се чувстват добре и да вървят напред. Ще се справите отлично като психолог, лекар и дори банкер - другите ще вярват силно в преценката ви.

pixabay.com

13 правила в обличането, които трябва да знаем

Близнаци  

Умни и адаптивни сте, бързо се вписвате в колектива, но понякога сте малко колебливи. Затова дейностите, свързани с големи рискове, не са най-удачните за вас. Вие сте родени за балансьори - търсите и намирате златната среда, създавате усещане за сигурност и баланс в другите. Заложете на работа в медия или в областта на маркетинга и рекламата.

Рак

Интуитивни, креативни и малко непостоянни в настроението си. Вие сте родени артисти. Обичате да се грижите за околните. Замислете се за занимания в сферата на изкуството и дизайна. Така например много удачни за вас са професиите на интериорен дизайнер, художник или актьор. Умеете да намирате красивото навсякъде около вас и да го предавате към другите.

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Какво ще ти се случи през октомври?

Лъв

Уверени, амбициозни и доминиращи. Можете да бъдете както много щедри, така и свръхвзискателни към околните. Родени сте да бъдете център на внимание и всичко да зависи от вас. Вие сте лидери както в живота, така и в отношенията си с другите. Трудно ви се получава да работите за някой друг, идеални поприща за вас са предприемачеството, недвижимите имоти, шоубизнеса, политиката, рекламата.

Дева

Аналитични и работливи сте, обичате да се вглеждате в детайлите. Родени сте да сваляте маски и да разкривате истината, а тези ви качества не остават незабелязани както от колегите, така и от близките ви.  Затова винаги разчитат на вас за откровено и безпристрастно мнение и съвет. Имате усета и нужните качества да работите както психолог, така и дори частен детектив.

Храни, които доказано забавят стареенето

Везни

Дипломатични, умни и дори артистични натури сте. И все пак имате своето слабо място - нерешителни сте в някои моменти и понякога прекалено се колебаете. Затова и везните ви никога не могат да вземат драстичен превес, просто обичате баланса. Родени сте да водите преговори и да убеждавате отсрещната страна. Ще сте перфектни в сферата на рекламата и човешките ресурси.

Скорпион

Динамични сте, волята ви е желязна и сте доста креативни. Родени сте да бъдете под прожекторите - очаровате всички със силното си и секси излъчване. Чувствате се наистина добре на работното си място, само ако харесвате професията си. Помислете си за работа като адвокат, маркетинг специалист или нещо, свързано с шоубизнеса.

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Месецът на раждане разкрива какъв си

Стрелец

По природа сте философски и оптимистично настроени. Родени сте да работите с други хора и да им помагате с усмивка и мило отношение. Обичате да се чувствате свободни и в работата си, мразите ограниченията. Бихте се чувствали страхотно в ролята на социален предприемач, лекар или учител. Въображението и добротата ви просто не познават граници.

Козирог

Амбициозни, постоянни, търпеливи и малко властни сте. Родени сте за победители. Умеете да се състезавате и обичате да печелите. Знаете как да наложите своите правила и да накарате другите да се съобразяват с вас. Ще се справите отлично в управлението на бизнеси или финанси, ще се чувствате на място и като лекар или треньор.

Как работи законът за привличането?

Водолей

Изобретателни, умни и обичате да анализирате ситуациите. Родени сте да внасяте промяната и новото, където и да отидете. Идеите ви са винаги уникални, затова умеете да поддържате пламъка както в работата, така и в личния си живот. Разбирате се отлично в колектив, но знаете как да защитавате собственото си мнение, когато се налага. Подходящи професии за вас са дизайнер, учен или инженер.

Риби

Състрадателни, интуитивни, гъвкави, но на моменти - свръхчувствителни. Обожавате да давате воля на въображението си. Родени сте да създавате красота и хармония навсякъде около себе си. Където и да отидете, околните се чувстват щастливи и спокойни с вас. Ще сте перфектни като лекар, артист, учител или психолог.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща